Hejsan va de va?

De va ett tag sen ja kollade in här visst! Har inte orkat, viljat, önskat!

Har iaf vart i Stockholm några dagar nu och har de asuuuum bra som vanligt! Jg har vart på Big brother live, umgåtts med mamma, shoppat m.m berättar om big brother live ikväll eller imorgon! Men de som vart speciellt under dom här dagarna var nog de som hände imorse påväg till morsans jobb. Usch så chockad ja vart! Allt detta hände vid 9.20- 10.30

Vi satt på bussen och va nästan framme bara nån minut bort och då tittar en skåpbil ut bakom en kontainer och ni kan ju ana vad som hände! Bussen körde in i huven på bilen! Som tur va så satt vi ganska långt bak och bilen träffade värst på mitten! Bara 2-3 meter från oss.. En "gubbe" stog upp och flög, en "gubbe" satt på ett säte/ stog (vet inte riktigt) och flög ner på golvet han med! Allt hände i en backe och i 40 km/h (kanske). Ja såg hur dom ramla och hörde bara "krasch!!!!!!" och ser hur bildelar flyger runt! Sedan börjar motor oljan spruta rakt ut och färgar bussen svart! Ifrån framdörren till "böjbara delen" så var de ett stor svart sträck av olja från bilen! De låg bildelar ca 10 meter framför bussen. De första ja tänkte var nog "helvete" och hoppas dom klarar sig! Mamma springer fram och kollade om dom klarade sig! Ja tar upp mobilen och kollar adressen och slår 112 och kollar om ja ska ringa ifall nån är skadad! Tur nog så behövde jag inte de. Men sedan fick dom hämta en utav "gubbarna" för han hade tydligen ont i ryggen! Den andra klarade sig bra med ont i armen och lite ont i skallen så han sa att han klarar sig utan problem! Skönt de! Pulsen va uppe bra högt och man vaknade till ordentligt iaf! Faktiskt första trafikolyckan som jag är inblandad i. Ska inte bli fler heller! Och om vi inte hade försovit oss så hade ja inte vart inblandad heller men tur att vi försov oss så dom fick mer hjälp! Både bilen och bussen rörde sig inte en cm och bilen vart av med halva motorn.. Bussen blev att med några lampor och blev nylackad XD

Som tur kom en ny buss men den fick vänta i en evighet för vi trodde den krockade bussen skulle kunna rulla iväg en bit så att den nya bussen skulle kunna åka förbi men de gick inte så den fick backa hela vägen upp och köra en annan väg. Tillslut så kom vi alla fram utom "gubben" som fick följa med ambulansen. Hoppas han klarade sig utan många skador! blir så less på dom som springer fram med mobilen och ska fota allt! Även fast ja hade kameran så är det så sjukt onödigt och fult! Man tjänar inte på de ändå!

Oj, vart ganska långt... Haha!

Sedan så åt vi vid 13 och nu tar ja de bara lugnt! Ska snart få åka hem tror ja och hoppas ja! Fast innan de så ska vi nog testa ett par nya byxor och se vilken storlek ja ska ha!

Imorgon ska ja till optikern och kolla synen.. Vill verkligen inte men de är nog lika bra att göra de eftersom skolsyster säger att ja skulle göra de! Ska även fixa lite annat!

Men nu ska ja lyssna vidare på Ed Sheeran! <3




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback