Tågeli tågeli




 Så här underhåller vi oss sista biten ifrån Arlanda. Soon home bitches :D

Fredag idag! Nej juste, bara torsdag!

Orsaken till att jag inte bloggat på några dagar är att jag har verkligen haft fullt upp med skolan, träningen, packning, Konfa, plugga massor.. Men nu har jag pluggat klart, gör de sista idag för ikväll åker jag och några kompisar till Stockholm och på lördag är det avicii!!!! Ska bli otroligt skönt, men mer om det ikväll. 

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan för 3 h företagsekonomi och sedan ett hål på 2 h för att sen ha lite idrott. Har även lyckas med att spräcka läppen, lägligt och allt... ":)"

Mot Norrland för några dagar...

Sitter just nu på tåget påväg mot Sundsvall och skolan, dock bara 1,5 h kvar innan jag är framme :) Denna gång blir jag inte kvar i Sundsvall så länge utan redan på torsdag åker jag och några kompisar till Stockholm, sjukt jävla najs! 

Helgen har gått åt till kvalitetestid med mamma, fixa naglarna, tömma min mormors lägenhet, mm så har inte haft en lugn stund ;) Men de är så de ska va i min värld! Jag är iaf väldigt nöjd med helgen! :) Det enda negativa var väll att den var för kort... 

Skola,gymmet och tvättstugan är planerna inför imorgon. Det känns jävligt skönt att gå till gymmet imorgon då jag inte hunnit träna mer än några promenader denna helg. Även fast jag har sån sjukt extrem jävla träningsvärk i benen så ska de bli skönt men imorgon är det armslakt och kondition som gäller! 

Är ganska uttråkad här på tåget så försöker underhålla mig med bloggning och Spotify på ipaden, roligare saker har man ju gjort... 

Nä, sova en stund kanske? ;) 

Denice åker tåg. JA igen :)

Sitter på tåget och har ca 1,5 h kvar så underhöll mig lite med webkameran ;)
Enjoy bitches!!
 
 

Äntligen fredag!

Sitter på bussen påväg mot skolan nu. Har sovmorgon till 12.30 varje fredag och slutar runt 14 tiden vilket är sjukt härligt!! 
Så är just nu påväg till spanskan och ska även försöka skriva ett personligt brev. Sen är det hem, packa, städa, åka och hämta en katt och sen hem och äta för att sen åka till tåget för ikväll åker jag till Stockholm! :D 

Vi hörs ikväll :* 




Denice sover gott?

Imorse gjorde jag samma misstag som jag gör nästan varje morgon. Klickar på stäng av alarm istället för snooze.... Jag vaknade en kvart innan bussen skulle gå och jag skulle hinna packa, lägga ihop tvätten, klä på mig, sminka mig och hinna äta frukost. Jag hann 2/5.... ":)". Men jag hann med bussen, även fast jag inte ser mänsklig ut idag... Kände att sminket stog ganska långt ner på listan imorse ;) 

Nu är jag snart vid skolan och ska ha företagsekonomi, de är sån slöseri med livstid..:) 



Min framtid - Vad jag vill

Vad vill jag egentligen göra i framtiden? Jag vet bara att jag inte vill jobba på donken eller i en korvkiosk. Min framtid är ganska obestämd men jag är lyckligt ovetande om vad den medför. Jag kanske flyttar utomland, kanske stannar kvar här i sundsvall? Jag kanske inte blir polis, jag kanske blir brandman? Vem vet lixom, för jag har absolut ingen aning om min framtid. Jag kanske inte har nån kontakt med dom jag umgås med nu, eller så har jag bara kontakt med dom. Det är omöjligt att veta hur framtiden blir. Men jag vet iaf hur jag vil att min framtid ska bli men bara för det så är det ju inte säkert att det blir så.

 

Jag vill bli polis, jag vill flytta till Stockholm, jag vill skaffa barn och gifta mig. Jag vill leva mitt liv hälsosamt och friskt. Jag vill slippa alla dumma sjukdomar i världen. Men bara för att jag vill det, så är det inte säkert att det blir så. Jag vill bo i en stor villa, Volvo och vovve. Nej, Volvon kan vi byta ut till en BMW eller en Audi. Jag vill att mina barn ska få en säker och trygg uppväxt utan kriminalitet och sjukdomar.

 

Jag vill gå ut gymnasiet med bra betyg och komma in på polishögskolan efter ett år som au pair i usa, men det är tuffa antagningskrav för att komma in på polishögskolan men jag har ingen reservplan så jag måste satsa helhjärtat för att få det som jag vill. Mina vänner och mina föräldrar stöttar mig och hjälper mig oerhört mycket i skolan då jag har det svårt att koncentrera mig och att få saker gjorda. Men jag kör mitt egna race och försöker få in alla uppgifter i tid, även fast det är svårt och jobbigt på gymnasiet. Vissa kurser är riktigt jobbiga och matte 1b är en sådan… Jag ska läsa MINST 3 stycken mattekurser och de blir bara svårare men jag ska kämpa mig igenom detta, för jag SKA klara det.

 

Jag vill ha tre barn, jag vill att dom ska heta Ea, Lucas och Ludvig/Carolina. Men min framtida make kanske inte alls vill ha dom namnen på barnen, så jag vet inte alls men detta är min vilja. Jag vill bo i en stor ljusgrön villa med alldeles för många rum och lyxiga badrum. Jag vill ha möjligheten att ha ett rum åt varje barn och några extra rum till annat än att sova i. Jag vill att mina barn ska få en säker uppväxt och det inkluderar ett hus som de kan bo i hela livet utan att behöva bygga om pga fuktskador osv.

 

Jag vill att mitt liv ska bli som jag vill att det ska bli men det är högst otroligt att det kommer bli så. Jag vill ha mitt liv planerat och strukturerat men mitt liv är allt annat än planerat och strukturerat. Det är spontant och ostabilt. Om jag inte rycker upp mig och börjar planera så kommer nog de esta gå i diket och jag kommer misslyckas. Jag kan säga att jag är lyckligt ovetande om framtiden men jag är samtidigt väldigt nervös.   

 

Sammanfattning – livet är inte bestämt, framtiden är osäker, vad som helst kan hända. 

:)

 


Atm - påväg till skolan

Sitter på bussen påväg mot skolan, är verkligen dödstrött då jag inte kunde somna förrns 2-tiden. Men en skoldag och ett gympass ska avvärkas och den ska jag iväg på ledarträff i granloholm. Hoppas ni får en bra dag!! :) 


Dagens (y)

 

Frågestund!

Vad tränar jag? Hur mycket tränar jag? Vad är mina favoritsysslor? Vilken linje går du? Vilken är din favoritmat? Bästa vänner? Hur spenderar jag min fritid? Osv.

 

Ja nu kör vi en frågestund så ja har något att göra till helgen! :) Så ös på med massor utav frågor, om vad som helst. Ingen fråga är för dum, kom ihåg de! Men jag vill ha riktigt många frågor så jag har något att göra så fråga allt du alltid undrat men aldrig frågat om :)

 

 
 
 
 

#tbt






Detta är alltså jag, fattar inte de själv? :) 

Snart drar vi!

17 dagar kvar tills jag och två kompisar står i friendsarena och skriker oss hesa till Wake me up <3 Det är alltså bara 17 dagar kvar tills avicii-koncerten, det ska bli så jävla najs! Vi åker ner redan om 15 dagar så vi åker på torsdagen och koncerten är på lördagen. Vi har ju lite extra tid i stockholm då vi råkar ha sportlov dirket efter, det känns jävligt najs! Vi ska bo i min systers lägenhet så vi har alltså fått en hel lägennhet för oss själva, och de klagar man väll aldrig över? Vi lär äta så billigt som möjligt så vi kan lägga så mycket pengar som möjligt på annat skojj :)
Denna bild la jag ut för två dagar sen när vi bokade tågbiljetterna ner ;)
 

Jag tror denna helg kommer bli förjävla bra! :) 
För man kan väll inget än älska koncerter? Och vem vill inte gå på avicii? Eller ja hatten i min klass som ratar avicii, men han är ju lite special edition! XD 
Men jag tror jag kommer få ett fantasktiskt lov. Vad ska ni göra på sportlovet? :)
 
 

Detaljer.

Lagom egotrippad med bilder på mig själv ;)
Ja, de är skavsårsplåster ja!
Lite fotoalbum, bilder och min älskade keps!