Sista dagen som 14 åring.

Idag var sista dagen som 14 år. Känns konstigt att kalla sig 15 år ju... Hörs när jag är 15 år ;)


29 september -12

Lördag, helt ok lördag. Men en jävligt bra kväll! Lördagsmys på Norrporten och en match mellan selånger - Boden som slutade 3-2 vilket betyder att selånger gick upp i division 1!!!! Så jävla skönt!

Hörs imorgon, nu ska jag sova även fast jag vill göra annat! Gnight!


Mys dag!

Avslutade dagen med några kapitel i Elsas hemlighet! Har även hunnit med lite mys med Evelina på stan och hon klippte sig och även Cornelia var med då:) Fick med mig en skjorta hem och så åt vi lite på stan :) Hade det iaf väldigt mysigt!

Imorgon är det matte prov, och jag har inte pluggat ;) Sedan Konfa på kvällen och sen hem och sova! Ska även göra det NU!;)


Och så var det de där med att må bra.

Trött, ont i huvudet, illamående, och jävligt ont i kroppen. Låter som en fet förkylning, right? Döööö!!! Fick iaf min efterlängtade cola idag.. Mår lite bättre av den ;) kanske kan sova något i natt då det är jävligt dåligt med de numer. Måste fixa de så jag kan hänga med i skolan, för nu är det tufft när man är trött 24/7...

Men men... Idag skolan och tagit en spruta, missade engelskan pga de så kind of nice;) Nu se lite tv och sen sovs för att gå upp i tid imorgon;) Gnight!


Die bitch die.

Jag är trött, har abstinens, på väldigt dåligt humör och riktigt arg. Ingen bra dag. HAT-DAG! Hoppas morgondagen blir bättre, fast de lär ju inte ske när pappa vägrat åka och köpa frulle tills imorgon. CP-DAG. Morgondagen lär ju fan gå rent åt helvete också. Döööö!!!!! Aja..... Ska inte få er på lika dåligt humör iaf.. Skolan rullade på och vi var på ortviken för ett studiebesök. Helt ok, fast jävligt varmt. 31 grader och underställ mm på mig. Fy fan!

Nu krypa ner under täcket och dö! Godnatt.


Lite shopping på söndags eftermiddagen.

Vart lite shopping idag, en hårsnodd, och massa fika:) och lite annat smått... När jag kom hem så fixade pappa mat och nu har jag lagt mig för att se lite på ghost wispers:) ser just nu ett riktigt hemskt avsnitt då ett plan crashat och alla dog och alla kläder ligger utsprida på gräset... Fy fan!

Ikväll blir de troligen att ta det lugnt och slöa lite:)


Söndags regn

Vaknade tidigt både igår och idag. Redan 5.45 igår och vid 9.30 idag... Jag som ville sova ut! Nu är jag iaf snart i stan för en fika med Alicia! Hörs ikväll!:)


TGIF!

 
Fredag idag, skolfoto planerat för tredje gången och idag så knäppte vi alla kort :D vart riktigt nöjd över dom personliga :) Även klassfotot, lite skojsigt med det ;) Så dagen har rullat på bra ändå :) ingen spanska var nog de bästa, alltid bra med skolfoto..  Kvällen ska spenderas med bästa vän Emelie:) Får se va som händer :) Imorgon blir det ev att städa och så, ev träna lite :) Får se hur det blir, men nu ska ja ta fram kläder till kväll och sedan fixa mig och dra ut :) Får se vilka vi blir :)
 
Som sagt, tur att de är fredag :)
 
 
 
 

Tunga känslor...


Lite mycket just nu.. fick reda på imorse att 1 av mina allra bästa vänner ska flytta till thailand o typ 2 veckor.... hon, hennes syter hennes mamma o några till... fan va ja kommer sakna henne! De här är inte kul just nu....
 
Jag älskar dig vännen.... <3

Meetings...

drar alldeles snart ut på en prommis med emelie & Ossy :) Hörs imorgon eller ikväll :P

Söndag den 16 september 2012

Ja idag är det Söndag och imorgon skola igen...Så idag blir det en dag att fixa till här hemma. Tvätta, Städa och massa sånt.. Så just nu är det mitt rum som fixas medans pappa är och köper lite kattmat till kattungen :) Nej nu ska ja fortsätta :)

Lördag den 15 september 2012.

Idag, Lördag. Började dagen med mattplugg, Skitkul på en lördag, och drog sedan ner på Norrporten för att se Selånger vinna mot Sollefteå och de gjorde dom med hela 5-1  :)
 
 
och sen är det dehär med att ha ett rum till katastrof? skaa nog ta reda på de om inget skojj händer ikväll :) vilket ja hoppas på :)