Sorry..

Tyvärr så kommer det inget riktigt inlägg förens på onsdag kväll men kika in imorgon så finns det en överraskning ;) 


19 h sömn!!

Det är vad jag fick ihop i sömnbanken igår natt! Sååååå himla skönt, och pga de många timmarna sömn så blev bloggningen lite bristfällig idag och igår.... :( Tar igen det imorgon ;) Lovar!! 

ÅHHHH!!

<3 
 

It's me!




RED HEAD AGAIN!

Blev rödhårig idag igen! (Y) Miriam hjälpte till och hon tyckte vi skulle ut på en " photoshoot" så då gjorde vi de, vi frös även ihjäl.. :*
 
 

5 saker ni kanske inte visste om mig del 1

Här kommer ett inlägg med 5 saker ni kanske inte visste om mig! :) 
 
1. Jag är sjuuuuuuuuuuuuukt sugen på att tatuera mig! 
2. Jag älskar att åka bil på natten!
3. Jag tycker om kyckling vääääääldigt mycket. 
4. Jag önskar att jag hade en lillasyster/bror
5. Jag älskar att sminka folk och fixa andras hår! 
 
 

Inspiration!

 
Sån underbar fin inspiration! 
 
 
 
 
 

ÖNSKELISTA 2013

Självklart har jag en önskelista till min 16 årsdag! Här kommer den!
 

Daniel wellington klocka, Vill verkligen ha någin utav dessa!!!!

 
 

Extern hårddisk

Kamera

Objektiv

Kamera tillbehör

Tränings kläder

Skor

Beats Dr dre hörlurar

Platttv

Hårfärgning och klippning hos frisör

 

Tatuering

 
 

 

Pengar

Smink från make up store

Pt tid

 

Lådor till expedit(ikea möbel)

Måla om garderoben(oranga)

Biljetter till summerburst/bråvalla

 

Ipad

Iphone saker

Presentkort

Antik anteckningsbok ifrån akademibokhandeln

Påslakan

 
Parfym DKNY grönt äpple
 
 
Gör naglar hos salong
 
Detta var önskelistan till min sweet 16!
 

Crazy weekend x 10000

Efter en sjukt grym helg innehållande allt, resturang, fest, mys, bilåkande och en del pluigg! Men det har vart otroligt roligt! :)
 
 
 
Igår så blev jag kidnappad av min kära syster och några fler för ett resturangbesök, vi åt jätte god mat på en grekiskt resturang. Jag tog kycklingspett och det var underbart! Vi var 6 personer som åt middag ihop, Jag, Natta, Simon, Oscar, Malin och Pontus. Efter maten så åkte vi runt och skulle lämna Pontus för att sen åka ut till Nacka och träffa Ela och Danne och titta på alla deras djur. Sen åkte vi och lämnade Oscar hemma hos han för att åka ut till Simons hus och lämna bilen och prpomenera iväg till Erik där det va fest. Det vart en promenad på ca 20 minuter och var 2,7 km lång. Vi var där i några timmar och när vi skulle börja vackla hem så tog de ca 40 minuter. Men ack vilken rolig promenad hem vi hade!! Väl hemma hos Simon så skulle vi sova. Oj va skönt det var efter ha vart vaken 21 h.  Under alla vår tid i bilen så skrattade vi så mycket att tårarna rann. Simon och natta skulle jävlas och dra ur bilnyckeln hela tiden när dom körde. Simon jävlades med Oscar och sköt bak stolen hela tiden och jag satt bara där och skratta tills dom började kittla mig.... mmm.....Jag har haft en underbart underbar helg fast det inte vart nå mycket tid hemma his mamma, knappt nån alls.. :P  
 
Just nu så sitter jag i en bil med 8 till personer påväg mot sundsvall igen. Nu tänker jag avar lite social och om ni ser massa stavfel så är det lite svårt att skriva rätt i en bil ;)
 
 

In STOCKHOLM!!

Efter en kväll på tåget och på tunnelbanan och även buss så kom jag äntligen hem! De första jag gjorde var att sätta mig vid datan för att skriva en "uppsats" och skicka in innan midnatt, jag var hemma vid 23. Och jag hann!!! Kände mig oerhört stolt som orkade sätta mig med skolarbete på en fredags natt ;) Idag så ska jag hjälpa mamma med en loppis som hon ska hjälpa till på. Hoppas på att träffa syster ikväll, men jag vet inte hur de blir. 
 
Idag så är en sådan dag de är så dimmit igen, här en en bild ifrån en morgon uppe i sundsvall nu i veckan :)
 
 

Spontanbrud.nu

Jag har bokat en spontan resa till stockholm över helgen!!! Så jävla underbart!! Det ska bli så skönt att träffa mamma och alla mina kompisar och min fina syster!  
 
Har även hittat mina nya favoriter... :D ;)
 
 

Dagen i helhet!

Dagen började med att jag sov lite väl länge och fick stressa mig till bussen, men väl på skolan så gjorde jag min atimmar där för att sedan gå och köpa ett par jeans, så ska lämna tillbaka dom.. :( Sedan drog jag, Liza och Elina iväg till birsta för lite shopping! Vi shoppade på och hade middagsmys på ikea :) Fick med mig massor hem och hade det jätte trevligt! :)
 
Det som finns nedan på bilderna fick jag med mig och även en kudde, galgar, ögonbrynspenna, nagelstickers, pläd, handdukar och lite annat smått och gott :) 
 
 

Kattungar <3

Detta är mina kisseungar, endast 1 dag gamla :) Så söta!!! 
 
 
Hona 1 :)
Hane 1 :)
 

ATM


Sitter just nu på bussen, som alltid är sen, på väg till skolan. Alltid lika segt att sluta 16.20 när jag börjar 8.30. Så jag har verkligen en lång dag idag, dock endast 3 lektioner och ett monster långt hål. På det hålet så ska jag leta resa till Stockholm, lägga upp bilder åt er, och försöka göra något vettigt ;) De vet vi ju alla hur de kan gå ;) 

Vore ju trevligt att få sova...

Vore ju hemskt trevligt om min kropp lät mig sova, men nej nej.. Varför skulden jag?! Åh så irriterad! Pst, får sova imorgon kanske ;) Jag hade ju tänkt att träna imorgon men vi får se, har så fruktansvärt ont i ryggen och vill inte att det ska bli värre.. Kanske lika bra att vila några dagar fast jag hatar det riktigt mycket! Det har ju gått så bra med träningen och de har verkligen flutit på och vart roligt att träna.. Imorgon tänkte jag fixa ett inlägg med bilder på de nya kattungarna. Vill ni se hur små och söta dom är? Otroligt! 
Nu ska jag iaf försöka sova och inte glömma ställa alarmet så jag kommer upp i tid! 

Godnatt mina fina läsare! 



VILL INTE BLI SJUK!

Efter skolan idag, som innebar 20 minuter spanska och skolfoto och 70 minuter engelska alltså inte särskilt mycket så jag borde inte vart så trött men direkt efter middagen så la jag mig i sängen och tittade på lite serier och sen somnade. Och sov bra länge, ca 3 h.. OPPS! Jag som skulle ha pluggat matte och städat lite mer men det var verkligen behov av att sova. 
 
Uppdaterade mina appar i min iphone nu ikväll och såg att de fanns en ny iphone app! Åh så underbart men tanke på att den gamla bara var funktionsduglig men den nya verkar grymt bra! :) Får testa den imorgon ;)
 
 
 

Jag lever, det gör jag!

Åh va livet är underbart just nu! Har allt jag behöver just nu och det känns riktigt bra! Så bra så att jag inte har hunit med att blogga och vara så social som jag velat... Men nu kanske jag kommer tillbaka och försöker uppdatera lite oftare ;) Verkligheten måste väll komma ikapp nån gång också.
 
 
Under denna vecka har jag hunnit med väldigt väldigt mycket, varit sjuk, vart i skolan, tränat som en dåre, köpt garderob, fått KATTUNGAR, umgåts med mina fina vänner och vart på undomsfesten vilket var sjukt grym! Jag lyckades ju självklart med att bli förkyld efter vålådalen, som förra gången vi va där såklart, dock berodde det nog på att vi badade när det endast var 6 grader ute.. Men det var det värt!! Även fast jag åkte på en förkyldning så har jag tränat som en dåre och igår så tog jag milen (på cykel) på endast 27.33!! 
 
 
 
Och i lördags så var jag, Miriam, Stephanie och Oscar på ungdomsfesten, självklart så träffade vi massa people vi satt och prata med på kvällen men vi tyräffade även galet många under kvällen både på äventyrsbadet, relaxen och på utebadet. Vi hade det riktigt roligt faktiskt, och jag tyckte extremt synd om fredrika som missade allt detta och bara vågade åka katapullten på gröan lund istället ;)
 
 
 
Idag när jag satt i skolan på en ganska rolig(!?) historia lektion så fick jag ett sms av min pappa att det var nått som inte stämde med min ena katt, och 10 minuter senare efter väldigt mycket penik och tusen tanakr om vad som kan ha hänt så fick jag ett sms om att det låg 2 kattungar och väntade på mig i buren. Vilken lättnad det var!! Det var bara att slänga sig på första buss efter att lektionen var slut och åka hem och ta reda på de små kattungarna. När jag väl kom hem så hittade jag en ljus och en mörk kattunge sovande gott brevid sin mor. Tyvärr så var det en död kattunge som inte hade utvecklats klart, alltså dött innan den föddes.. Men det var 2 jätte fina, en hona och en hane! :D 
 
 
 
Imorgon är det dax för årets skolfoto dessutom... Har världens ångest över om jag ska ha platt eller lockigt hår....  D: Va tycker ni???
 
 
 
 
 
 
 

Right now!

En screenshot direkt ifrån min instagram! Åh så himla glad!


Go hard or go home!

Det är mottot jag och många andra kört på ikväll! Har tillbringat 3 h på dansgolvet i väntan på att jag kunde få min nyckel så jag kunde sova, men nu ligger jag äntligen i sängen efter sjuuuukt mycket drama och även en sjuuuukt skojj kväll med dans, "sång", prat och som sagt drama :)

Imorgon ska vi åka hem, kommer längta tills nästa gång vi ska hit, om 1 helt jävla år...:( Ska bli riktigt skönt att komma hem men samtidigt tråkigt för man vet att man inte kommer träffa så många som man vill :(

Ps: bilder kommer imorgon via datan :)


Nu ska jag ta och försöka sluta mina 2 blå även fast vi alla vet att jag misslyckas 7/10 gånger :)