Väskorna borde vara packade!

Ligger i sängen och inser hur mycket jag borde gjort men inte gjorde,. Städat, pluggat, och bara börjat packa... Inser att jag måste börja ta tag i allt nu.. Måste skärpa till mig på riktigt!!

Längtar bara till skoldagen är över för imorgon så jag äntligen får mitt lov! Kan säga att det är verkligen efterlängtat..:) Sova länge, vara ute länge med kompisar, chilla, träna och massa annat härligt!

Just nu så ligger jag i sängen och ser på tv då jag inte kunnat sova och så..:/ Ser på en serie som jag inte minns namnet på..;) Den är ganska bra faktiskt :)

Men nu säger jag godnatt för idag :)


STRESSAD TJEJ.SE

Har så grymt mycket att göra egentligen men ändå så sitter jag här och drar ut på tiden.... Finns så mycket jag måste göra men inte vill, så mycket jag vill men som jag inte kan, och så oerhört mycket jag kan men som jag inte vågar..
 
Men nu så måste jag verkligen sätta mig ner och planera mina sista dagar i sundsvall på ett litet tag för annars går resten åt skogen.. och så måste jag plugga religon... och städa rummet... och packa.. och fixa kameran... och fixa hemskt mycket annat...
 
Gick och duschade för ca 2 h sedan för att sedan ringa min älskade mormor och sedan dö i sängen men nää.. Här sitter jag ja :) Usch vad jag hatar när jag gör såhär mot mig själv.. Kommer verkligen må skit imorgon för jag inte kommer sova så länge som jag behöver... Men mina vänner är vana vid mitt morgonhumör nu ;)
 
Så godnatt babes ;*
 
 

Hanna Ek - Vilken brud!

Den här tjejen förtjänar verkligen det här inlägget! En så oerhört stark tjej!
 
Jag säger bara läs det här!!
Det är inte ofta något som skrivits ner på ett tangentbord får mig att gråta men det här fick verkligen det! En sån oerhörd stark tjej som vågar skriva ut det på sin blogg, riktigt starkt gjort!
 
ALL respekt till dig Hanna! <3
 

11 Saker jag stör mig på del 1..

Här kommer 11 saker jag stör mig på /irriteras på! :)
 
Ettiketter som hamnat snett på syltburken osv. Det kan vara så illa att jag måste ta bort ettiketten!!
 
Felkopierade papper, där text kan saknas eller att de inte syns något....
 
Folk som kommenterar filmer, tex: men gud gör inte sådär! AKTA!! osv....... Jösses, drama queen..
 
Tandkrämsspott, de är så himla äckligt och nä uscha!
 
Hårstrån på kläder, speciellt om dom syns också som mina röda gör på ALLT! Då menar jag verkligen allt, till och med på golvet om man borstat håret...
 
Smutsiga glas osv, inte om dom är använda eller något men om dom är diskade och dom inte blivit rena..... MORR!!!!
 
Synliga sår i ansiktet... På andra är de väll inget men jag stör mig extremt mycket om de är på sig själv och troligen så är det skolfoto eller nått just då...
 
Snurrade snören/band, ja typ skosnören är jätte snurrade ller ett bh-band som snurrat sig massa varv..
 
Dom typiska FULDAGARNA, dom morgonarna man vaknar upp, håret ser ut som ett fågelbo, trötta ögon och inget att ha på sig i garderoben - USCH!
 
Tjejerna som bitchblickar dig från topp till tå på stan, är dryga men egentligen skulle döda för att få din outfit..haha älskar det!
 
Kompisen som jämt snackar skit bakom din rygg och när du får reda på det ''Åh förlåt'' , ''Ska inte hända igen''..Riktigt oproffesionellt och fegt. Sätter big dislike på det.

Äntligen lördag!

Gårdagen spenderades på skolan under dagen och senare på kvällen valde jag att ta de lugnt även jag egentligen skulle ut till Timrå med några polare.. Men de vart hemmakväll med pappa, kände mig inte så pigg och så..:/ Men idag är de bara bra här :) Sitter just nu i nordichallen och tittar på fotboll, hur grymt är det inte med svensk fotboll på vintern?! :)

Ikväll blir de troligen att vara med lite kompisar och chilla tror ja :) Får se hur kvällen blir, blir nog grymt oavsett :)

Hoppas ni har en riktigt bra lördag och att de är bra med er :)


It's not a perfect day today!!!!!

En riktigt arg och sur tjej skriver de här i sin ilska just nu men tänkte göra er glada med nån jävla underhållning......

Skola idag, nationella osv... Skolan va grymt rolig idag ändå :) Än så länge är allt perfekt!
Kommer hem as hungrig, pappa vägrar göra mat..... Och sen har de bara fortsatt utåt ikväll! Så jävla Cp dålig kväll!

Har precis läst några kapitel ur boken men sk väll försöka sova nu..... Godnatt! :)


Life begins outside your comfort zone...

Tja!

Ligger nu hemma i sängen efter en ledig dag, gym, film och sömn :)
Tog ett riktigt benpass på gymmet med Emelie idag :) Riktigt najs, men de lär kännas imorgon ;) Men sååååå värt de :)

Nu tänkte jag försöka sova några tinnar innan jag ska upp :) Godnatt!


Life is a bitch so learn how to Fuck it..

Skola idag som vanligt... Tråkigt, kallt, segt ja vad mer kan beskriva en skoldag i grundskolan...

Blir nog tyvärr inte någon träning ikväll då jag har en del andra saker att göra... Men i väntan på att pappa ska komma hem så har jag slagit ner mig i soffan med ett glas nyponsoppa och filmen remember me.. :)

Vi hörs!:)


Grym träning idag!

Hittills under dagen har jag hunnit med skola, dansuppvisning, badminton dm, och äta middag! Gick riktigt bra på dm, va ju mest med för skoj skull..:) så har redan hunnit med 2 h träning idag :) snart ska jag ta mina saker och åka in till sensia och träna en timme med bästa Mille! :)

Vart ingen träning Igår men de funkar ändå:) Ska ta och packa nu så hörs! :)


Inspo!!

:)


Nystart!

Idag är den sista dagen jag kommet vara onyttig! Imorgon börjar mitt nya liv! Efter ha räknat ut kalorier i flera dagar och tränat idag så har jag insett att jag skulle trivas bättre med min kropp och mitt liv om jag tappade några kilon.. Jag är just nu inte nöjd med allt på min kropp.. Men de ska bli ändring på det nu!

Endast godis på lördagar!
Ingen läsk!
Massa träning!
Nyttig mat!

De här kommer bli tufft men de ska bli ändring på mitt liv nu! :)


Blandade bilder

 
 
Mina bilder, Vid bildstöld sker polisanmälan!