YES

Idag kl 9.00 satt jag på min historia lektion med ticnet.se uppe för att boka biljetter åt mig och några kompsar till Avicii den 28/2.. Dock så tog biljetterna slut på 3 minuter och som tur va så upptäckte jag extra spelningen den 1/3, alltså dagen efter, innan ticnet lagt ut något om den på facebook och vi fick faktiskt tag i våra biljetter då! Och som tur va så har jag ju en sån snäll pappa som betalar biljetten för mig, underbara pappa! <3 Det känns än, 11 h senare helt overkligt att jag ska gå på koncerten medans vissa andra aldrig fick tag i biljetter... 
 
 
 
Just nu sitter jag på tåget påväg mot Stockholm och andra delen av familjen! :) Ska vara här nere tills onsdag, vilket är ganska grymt! Lär hända mycket under denna helg, ska fixa naglarna imorgon, ska fixa till farmor/farfars/fasters grav och även gammelfarmor/farfars grav, Ev sy-mässan och umgås med min familj och vänner massor! :D 
Har ca 25 minuter kvar till centralen och sedan ska jag ju ta mig hem också :) 
 
 
Idag fick vi se resultatet på vårt första matteprov i gymnasiet, på del 1 fick jag ett D vilket jag är väldigt nöjd med då jag har svårt för matte och tycker de är tråkigt... Men del 2 hoppas jag kommer ut i veckan, så jag slipper sitta och vara nervös över de :)) 
 
En bild ifrån skolans 5:de våning som jag tog förra Fredagen, tycker den va väldans fin! :)
 

5 saker ni kanske inte visste om mig del 2

Del 1
 
1. Jag älskar småbarn!!
2. Jag förstår mig inte på powerpoint ett dugg.. Lagom kul när vi ska göra powerpoints hela tiden på skolan...
3. Jag älskar att vara spontan och spontana saker!
4. Jag är oerhört tacksam för mina vänner och familj i alla lägen även fast jag sällan visar det..
5. Jag kan inte leva utan en klocka på armen! 
 
 
 
 
 

Balklänning

Hoppade i min balklänning som jag hade i 9:an igår för att se om den satt bra än! Och de gjorde den! Önskar jag kan ha den varje dag, men den är fööööör fin och flera tusen kronor för dyr för att ha varje dag! :( 





Och ja! Mitt rum är en röra i särklass.... Ska städa imorgon... ;) 

Godnatt!!! :*

Allmänt!

Idag är en såndär dag då allt känns helt ok, att man har massor med plugg fast man egentligen bara, eller BARA 3 uppgifter tills på måndag. Måste verkligen sätta mig med dom även fast jag inte vill eller orkar. Men även de måste ju göras. Det kan ju inte finnas något roligt i livet om de inte fanns tråkiga saker, right? Ikväll är det iaf matte på schemat, även på söndag men då med några klasskompisar! Super mysigt! :) 
 
 
 
Ja, va annars händer? Om jag ska vara ärlig så händer fan inget alls just nu tror ja! Mest skola i hjärnan då det var så mycket för stunden! Ta hand om kattungarna börjar ju bli en vana så inget speciellt med det heller! Livet rullar alltså bara på utan några hinder just nu :) Rätt skönt det å! 
 
Beställde ju även lite bilder ifrån fina minnen under 2013, idag kom dom! Åh så fina! <3
Åh saknar mina bästa vänner sååååå mycket! <3
 
 
 
Igår så tog jag mig ett mysigt bad, såg på The Originals (världens näst bästa serie) och tände några ljus och ett glas cola! Åh så mysigt :)
 
 
 
 Tack för mig hörrni, hörs imorgon eller ikväll? ;)

Plugg..........

Sitter med läxor, prov och upgifter upp till öronen just nu.. Inte ett dugg skojj, hade engelskaprov idag så var ju tvungen att plugga igår och hann därmed inte med bloggningen! Sorry!
Denna vecka ska 3 uppgifter in, är klar med 0.... Blir att sitta och plugga sent på spanskan idag..Och imorgon tar jag historian, matten och även samhällen.. Det enda som är tråkigt är väll matten, historian känns sådär, och samhällen känns super skojj! :D
 
Igår lyckades jag även med konsten att trolla! Den ni! Nejdå tillbaka till verkligheten! :) Laddade mobilen och gick sedan och såg på fotbollen och tog ju självklart med mig mobilen, och sen när jag skulle sova så funkade inte laddaren längre? Det har aldrig vart några problem med den, aldrig glappat eller nått. Lagom kul när man hade 17 % batteri kvar XD Det löste sig och hoppas att kunna köpa mig en ny laddare imorgon då jag missade det totalt idag :)
 
Igår så beställde jag 100 bilder också, får dom hemskickade under veckan! :D Tänkte nämnligen göra en ny fotobok ;) Fick ju en så otroligt fin antekningsbok i födelsedagspresent så tänkte använda den till album! 
 
'
 
Denna skönhet är designad av Amy Winehouse, Hennes texter och hennes målning finns på den :) Tycker den är såååååååå fin! <3
 
Kommer bli väldans fint hoppas jag! :)
 
 
 

LYCKLIGASTE TJEJEN PÅ JORDEN!!!!!!!!!!!!!

DET ÄR JAG DE!!! Tänker inte gå ut med något fram till allt är klart, men shiiiiit va najs asså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Aja nog med en hyper dampande Denice... ;)
 
Skola som vanligt, riiiktigt najs ändå! Åkte hem och fixade lite, gjorde klart min "fina" film på spanskan. och sitter nu ensam hemma då pappsen jobbar. Men måste väll fixa lite så han blir glad när han kommer hem inatt! :) Har egentligen sovmorgon imorgon men funderar på att åka in till skolan och plugga lite så man kommer ikapp lite mer.. ;) Samtidigt jävligt skönt att sova länge och sen dra till skolan och sen träna? :) Vi får se!
'
 
Var ute en stund efter maten idag, och passade på att ta med kameran, de är ju ändå höst? :) Jag tycker det är otroligt fint när det är höst och de är ju bara såååååååå mysigt!!
Detta är ett av dagens fotografier! Ganska nöjd :)
 
Hade med mig kameran på skolan idag och mina fina kompisar skulle ju fotografera en del, vill inte lägga upp bilder på dom så tar en fin bild som Liza tog under historiatimmarna ;) Åh av dom är roliga! :))
 
Även detta är ett av dagens fotografier! Var påväg hem och tyckte de va kul att knäppa en fin bild, trodde dock inte den skulle bli så bra som den vart! :D Fina höstkvällshimmlar! :)
 
 
 
 

Underbara EGO!

 
Underabara film.. <3
 

Lycklig?


Jag förstår inte att man kan vara såhär lycklig!!! :) 


ATM!


Typ det mysigaste på hela dagen! 
Allt en tjej vill ha och kattungemys!!:))

Mörkt - Veronica Maggio <3

 Säg till alla de andra
att de inte kan stanna här
Simbassängen är stängd nu
Låtsas att vi har glömt nåt kvar

Vatten av silke, flyter på rygg som barn
Allt är turkosblått, luften är kall och klar

Det är för mörkt
Det är för mörkt, så mörkt
Tusen, miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt

Jag får låna din tröja
torkar av mig så gott det går
Solen kommer å dröja
dina läppar är nästan blå

Hänger på kanten
vill aldrig mera hem
Rör oss mot rummet
det är för kallt min vän, i vattnet

Det är för mörkt
Det är för mörkt, så mörkt
Tusen miljoner miljarder ser oss fast det är så mörkt

Det är för mörkt
Det är för mörkt, så mörkt
Tusen miljoner i staden ser oss fast det är så mörkt

Jag är rädd för att dyka
Mina ben är för bleka
Pratar utan att lyssna
och glömmer att andas
Vi är nog lite lika
Ingen kommer ge vika
Vakten kommer å ringa
och då får vi springa, springa, springa

Springa, springa, springa

Det är för mörkt
Det är för mörkt, så mörkt
Tusen miljoner miljarder ser oss fast det är så mörkt

Det är för mörkt
Det är för mörkt, så mörkt
Tusen miljoner i staden ser oss fast det är så mörkt
 
 
 
Detta är en ny favoritlåt, riktig kärlek till Maggio's nya album <3
 
 
 

Lördags morgon.

Godmorgon på er alla! Sovit gott? 
 
Själv vaknade man klockan 8 då mina "underbara" grannar tog fram borrmaskinen och började borra... Lyckades somna om men vaknade sedan till vid 9.30 igen men kyckades även denna gång somna om igen! Vaknade och gick upp vid 10.30, super härligt att sova ut ite när man ska göra så mycket idag!
 
 
 
Ska iväg om ett tag upp till sodalen och släkten, vi ska nämnligen hämta en kattungehage till de små. Nu är dom ju så stora så att de är ute och går överallt i huset, och sover bakom pappas säng! Men acks så söta de är! :) Trollet aka pappa ska även första klippa sig, det är ju behövligt kan man säga! Han är lite små feg som inte låter mig klippa han! ;) 
 
Morgonen har jag tillbringat framför datorn och laddat ner lite musik till bilen :) Hittade vääärsta gryma listan på Liza's spotify igår, snodde den av henne :* 
 
 
 
 
 

Nytt?

Hittar ni något nytt eller? ;) Tack till Fredrika som alltid fixar ;)
 
 
 
 
 
 

Omg!






Jag tycker detta är sååååå snyggt..... Varför ser inte jag ut sådär!?!! Åhh...

Inspo!





Leva livet varje dag. Så länge man kan.

Idag så var de skola som vanligt, och även ett hål på 3 h.. Så jag och några klasskompisar tog en lång promenad bort till västermalm och snurra runt där i ca 2 h, hann med att tappa bort mig MÅNGA gånger... Nu när man går på gymnasiet så skulle jag inte kunna tänka mig att välja ett annat gymnasium än vad jag har valt! Är så glad över att ha valt rätt skola och hamnat i en sån underbar klass!! Jag förstår inte riktigt hur man kan vara taggad inför skolan åå söndag kvällen? Välj Thorén så blir de så ;) 

Har även hunnit med att ladda busskortet, värsta rånet ju!!! Det kostar mig ca 500 kr i månaden för att ta mig till och från skolan.. Helt galet att dom kan ta så mycket pengar för att sitta på en buss ca 40 minuter på en dag.... Men bara att hoppas på att de blir billigare!! Kommer dock aldrig ske.. 



Bjuder på en oerhört "graciös" bild på mig och fina Liza!!! :) 


Blod. Svett. Tårar.

Köttade mig igenom ett lätt pass på gymmet idag, känns dock fel.. Gick därifrån med sjukt ont i revbenen, näsblod när jag kom hem, och en ruskigt svettig tröja! ;) Hade tänkt träna imorgon men eftersom kroppen ibte svarade så bra på de så blir de nog vila :) 

Var även på basket ikväll med en vän. Va helt oj även fast vi inte såg hela matchen... Ikväll blir de att plugga engelska och ta de lugnt :) 



Stockholm i mitt hjärta!

Ligger just nu i min säng i Stockholm efter en fantastisk dag här nere! 
Tåget rullade kl 5.38 vilket betyder att jag gick upp kl 3.55.... Väldigt jobbigt men såååå värt det :) Har hunnit med att träffa några bekanta, öppna presenter, ätit god middag, och sovit mm. Imorgon så ska jag ha "kalas" med tårta och allt, usch va onyttigt ;) Känns lite sådär när man inte får träna på ca 2 veckor.. Men det är gott! :D 




Nu ska jag ta och sluta mina små blå och sova! <3 



Kisseungar <3

redan 3 veckor gamla och jag är såååå förälskad i dom! Galet!!! 



Dessa bilder togs den 30 september :) 

Tävling hos bästa Viktor Frisk!

Jag är just nu med i en tävling hos Viktor Frisk där priset är en Daniel Wellington klocka. Åh jag som önskat mig en sådan i evigheter, så hoppas verkligen jag vinner!!! 


Kärlek till er alla! :)<3 

Nya skor!

Köpte dessa snyggingar för några veckor sen, stortrivs i dom! Dock liiite små i storleken så jag fick köpa storlek 41 ist för 40 :) 

Jätte sköna att gå i också, även ganska varma! Perfekt nu så här på hösten!  :) 

Detta gjorde jag i helgen!!!!!

Så sjukt!!! Jag var alltså och såg på när rackartygarna showade! Kolla in dom på youtube eller deras serie på tv6play tycker jag! 

Detta var riktigt skoj att se på, kan även se och träffa på dom lite när som under hela sommaren då jag bor i samma kommun som alla grabbar och några 100 meter ifrån en av grabbarna ;) 

Dessa killar är så sjukt Grymma och inspirerande så jag smäller av! Jag har tänk mig iaf kunna göra en volt på trampolin till nästa vinter iaf ;)