Innan datan dör.

Så kan jag uppdatera er att just nu så är det 37 km till hudik och 117 km till sundsvall! Alltså nyss lämnat Söderhamn, stannade även och åt där. Vart en Mcchicken & co men de vart ju bara ok, mcdonalds är ju verkligen inte favvo mat!       Katten sover, ja bloggar och mammsen kör, kan de bli bättre! Dessutom så går The voice webradion hela tiden, här uppe i norrland är det ju sämst musik emot i stockholm.. Fattar inte varför?!?! Kan nån förklara?
 
 
Nu är vi typ i enånger, men nu tänkte jag facebooka och smsa lite:) 
Satt och klippte lite förut, ganska slarvig...

I love you Family <3

Jag älskar hela min familj utav hela mitt hjärta <3

In tha car!

Just nu så sitter vi i bilen och är i Gävle om ca 30 minuter. Stannade och rastade katten lite nyss, behövdes kan man ju säga.. tror vi skulle stanna i gävle och äta, börjar ju bli hungry... Men har ju en burn och lite godis så trött är jag knappast. :) 
 
vi kommer ju fram om ca 3 timmar, men de bör gå fort.. Kan ju iaf hoppas de gör de! Nej, nu ska jag ta och fixa lite inlägg åt er :)
 
Hörs!resa

Laddar om!

Nu ska jag ladda om batterierna tills imorgon! Sleep well! <3 <3
 

New Phone :D

Hej hej! just nu så sitter jag och försöker lära mig min nya telefon, Sony experia mini pro :) Ska ha den som extra telefon med ett halebop nummer :) Ska använda den där jag inte har motagning med iphonen.. hos släkten :)

Iphone bilder

Bilderna får tla för sig själv.
 
 
 
Det här var lite bilder från min iphone sedan påsklovet och frammåt :) 

Nya springskor!

I söndags så gav jag och Mamma oss ut på skojakt för att jag ska försöka jobba upp kontidtionen igen. va först på Stadium och hittade ett par men då fanns det bara en sko av stl 40... Åkte till xxl och letade men där var alla för små... Gick in på Team sportia och hittade ett par svarta/rosa skor. Riktigt sköna och snygga! Vägde dessutom bara 162 g!?!?!?! 
 
Har än bara tagit 2 springrundor en på 4,5 km och en på 1,4 km. Skulle sprungit den på 3 km men Fick ont i revbenen igen.. Så jävla jobbigt att de blir så... 
 
 
899:- kr på team sportia

Dagens Schema!

Idag är det mycket på Schemat för Imorgon förmiddag åker jag norr ut :D
 
*Packa väskorna
*Sätta glassmeten i glassmaskinen
*Städa undan här hemma
*Lämna bort Pizze
*Tvätta bilen
*Fixa strönmmingen
*Fixa lite inlägg åt er
 Och under tiden så dunkar jag musik så att högtalarna går varma ;)
 
Igår så var jag så duktig så att jag Diskade, Städade köket, Hängde tvätt x2, Började göra glassmet, Tömde kattlådan. Ovanligt? Svar ja :D
 

Grym update

imorgon, eller ska man säga idag ;) Ska ta ikapp allt ja missat idag och igår :) Hoppas ni har de bra, puss!  
 
Ps, Lycka till pappa! <3
 
Du kommer klara de! Love u! <3 

Trött osv

Bloggar bättre imorgon! För nu så ska jag ta och sova... Trött as hell!
 

Cp jävla helvetes skit jävlar!

Ursäkta språket I det här inlägget!
 
Helvets skit att SHM lägger ner och att deras sista spelning är i friends arena här i stockholm.. Biljetterna kommer kosta skjortan........ Så jävla cp surt! Förstör sveriges bästa musik bara så där... Hoppas dom fortsätter sjävla och Ingrosso, Axwell, Angello fortsätter va världs bäst! I will always love you Swedish House Mafia! <3
 
 
Här kan ni läsa de själv! http://www.swedishhousemafia.com/message/
 
I LOVE YOU!

Söndag morgon..

Eller ska man säga dag? hur som helst så är det söndag och rean på ikea börjar idag. Ska ja dit? Jajjamen ;D Tänkte kolla runt lite och shoppa loss lite ;D Igår så kom natta och simon och vi grillade och hade det jätte trevligt :D Nu ska ja ta och fixa håret och så :)
 

Midsommar helg!

Hej på er!
 
Igår var det ju Midsommar afton, varav inte så mycket bloggning!Istället så grillade vi, tvätade och städade XD och vid 01.30 så stog jag och mamma och stekte strömming XD Bra att stecka strömming första gången så sent på natten XD
 
Nu har jag iaf duschat och tvättat håret och väntar på att glass maskinen ska bli klar tills ikväll då Natta kommer och äter med oss! Grillar grillspett och potatis till de, mumsigt värre! ;) nej om man ska ta och fixa lite tills ikväll och åka och handla :)
 

Mycket på schemat idag!!!

Hello the world!
 
Vaknade vid 10 och åt frulle och klädde på mig, sen började vi skriva lista på vad vi ska göra idag, Hela NIO punkter!!! Sjukt ju, ändå sitter jag här istället för att göra dom ;) Värsta snäll ja e ju...   Värsta mycket att göra....  Oj! jäspanens då ;)
 
Aja, Ha en bra dag! Det ska ja ha!

Godnatt världen!

Efter en kväll med ganska mycket gjort så ska ja krypa ner under täcket nu.. Ganska trött... Nej! Godnatt bloggen :)

Lite rolig bild :)

Grill på g!

Just nu så står mamma och fixar maten som ska läggas på grillen snart! Är så sjukt hungrig! nej nu ska man kanske hjälpa till ;)
 

Detaljer..

Det här är Dagens detaljer... :)
 
Here you have :) Linne och kofta från Vera Moda, smycken från Byou Brigitte 

Snabbinlägg

Här kommer det bara ett snabbinlägg för jag ska ta och klä på mig och sen åka och köpa en grill, Har inte riktigt bestämt va ja ska ha för kläder.. Men vi får se!

GODMORGON!!!!

Men man kanske ska ta och sova några timmar.

Nu ska jag förmodligen ta och krypa ner i sängen och facebooka lite, nått ja gör jämt.. ^^ hihi.. 
 
Imorgon ska ja försöka mig på att städa lite, rensa kläder och så ska vi troligen leta grill tills helgen :) Mumsigt värre va?  Tänk grilla massa mumigt och sen glass till efterrätt! <3 MUMS! Idag vart det faktisk en Kycklingburgare på E4-baren, kände mig ganska tjock men det är rätt nyttigt med kyckling och bröd med lite ost ;) Vi säger det iaf! :) Ska iaf försöka vara lite nyttigare tills skolan börjar igen.. Åhh; fan va jobbigt att va nyttig igen .. ;) Haha närå!
 
Nej, borsta gaddarna och sen facebooka under täcket! 
 
 
 
2 inspertions bilder och en väldigt normal bild på mig ;)
 
GODNATT!

Ny design på G!

Har pratat med en tjej som heter Linnea Lindell. En super trevlig tjej som ska fixa till min bloggdesign! Tror de blir grymt!  Ni kan få en ledtråd, Rosa,Grönt och Vit, med lite texter och lite bilder ;) Hihi älskar att ni är så nyfikna! Får se när den kommer upp, men de märker ni väll :) Några veckor kanske, inte en aning! Skickade iväg ett mail om allt idag verkligen :) Så ja tror de blir as bra! Hon verkar jätte duktig, och om man inteblir nöjd så får man väll byta tbx, fast ja tror att ja blir väldigt nöjd! 
 
http://linneaannajulia.blogg.se
 
 
/Den här bilden kanske ni får se mer av i designen btw :P

Intervju med Adara!

Adara är en tjej med öga för färg, form och mode! En fantastisk tjej som även gjort min design. Hon är sjukt duktig på allt med bloggar att göra, att rita, matcha kläder och massa mer! Hon är SJUKT DUKTIG på allt ju!
 
Här kommer en intervju med henne, gjord av mig :)
 
 Hämtad från hennes blogg.
 
När började du blogga och varför började du blogga? 
På blogg.se började jag blogga i november 2009. När jag flyttade från Umeå så tänkte jag att det skulle vara kul för min familj och mina vänner att se vad jag gjorde om dagarna. Men det var såklart även för min egen skull. Jag älskar att dela med mig av alla kreativa saker och det är så kul att få respons på det man gör. 
 
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? 
Jag skulle spara en stor slant och sen skulle jag bjuda älsklingen på en resa till USA (+ shoppa en massa) :D
 
Vilket är ditt favorit plagg? (skicka gärna med bild eller länk till bild) 
Oh, vad svårt! Har många favoriter. Men jag älskar min vita kofta från Salt. Den passar över allt!
http://adaras.se/2012/may/utkast-maj-31-2012.html#comment
Sen vet jag inte om skor räknas men jag ÄLSKAR mina Jeffrey Campbells. Har två par som jag använder nästan hela tiden. 
 
 
Vad har du för kamera och vad fotar du helst?
Jag har en Nikon D700. Jag fotar helst allt! Allt från produktbilder och naturbilder till porträtt och dagliga händelser. Men jag skulle gärna börja fota mer människor. 
 
Ps, du kan ju alltid få fota mig ;) hihi :)
 
Vad vill du bli när du blir "stor"? 
Bloggare eller skådespelerska. Att jobba på en tv-kanal hade också varit roligt! 
 
Ett tips på något som kan vara bra att ha i sommar/ eller ett måste i sommar?
Ett asbra humör, massa kul och antimyggarmband, haha. Sen borde man nog ha ett paraply också, om man ska vara i Sverige ;)
 
Hennes blogg är verkligen värd att läsa, ja är numer beroende av den ;) Här hittar ni den! 
 
 Det här är Ida och hennes kille Simon, Söta va? :D
 
Alla bilder är lånade från Idas blogg!

Long life Long time happiness...

Rubrik från nån random sida...  Har fortfarande inte fått till appen än..... Blir så less.... 
 
Var iaf och shoppade lite idag, 2 armband, 4 ringar, Väldigt nöjd! Hittade även 1 sko.. letade som fan efter den andra.. Jag var ju bokstavligt kär i dom klackarna... När jag väl hittar ett par bra skor i rätt skorlek(41..) så finns de bara en av dom! Hur kan en sko bara försvinna.....? åhh! Mad girl here...
 
Jävligt dåliga bilder med en jävligt dålig webcamera...
 
    Pratade med far min samtidigt som jag tog bilderna....

Skit blogg!!

är så less på blogg.se nu när den inte funkar alls... Appen..................... Ska försöka blogga bättre imorgon.. Pöss!

Tröttmössa....

Just nu så sitter jag och försöker ladda upp bilderna på fredrika och hennes elton :) Tar ganska låpng tid då det är drygt 300 bilder... Har inte kunnat blogga nå mycket då appen inte funkar alls.... Mongo blogg!  Nu ska ja ta och kolla lite tv och sedan äta min lunch :)
Här kommer lite bilder från min kamera på den senaste tiden :D
Parken zoo- karusell åkning :)
B
Konfirmationen..

ROSA parfymer!

Mys bild på Fredrika och Elton :)

Ja, vi hade ju inte det finaste vädret....

värsta söta kängrun :)


Det va det här vi köade till, leta efter att par para ben :) its me :D

Från busseN

Just nu så sitter jag på bussen på väg till Parken Zoo i Eskilstuna för att va där hela dagen.. Ganska seg resa när det regnar .. Uppdaterar er lite senare ocheftersom appen fortfarande inte   Funkar så blir det inga bilder förena ja hittar en data som ja kan uppdatera er med bilder ifrån, kameran är iaf med så någon bild kommer vid ett annat tillfälle! 


/Denixe! 

Ang. Uppdatering

Fortfarande jätte problem med blogg.se solen till iPhone.. Det är därför ja inte uppdaterar nå mycket.. Uppdaterar bättre när den funkar!

Pics from me

Jätte problem med iphone appen så här har ni lite pics från mig!






Kommentera gärna:)



Jag vet inte.

Just nu känns mycket oklart och ja vet inte riktigt vad som pågår och vad som ska hända.. Men ändå försöker jag hålla mig på en stadig grund och alltid tänka positivt. Men det är inte det lättaste, jag kämpar varje dag. Negativa tankar gör inget bättre! Från och med nu: positiva tankar och positiva handlingar.

Allt kan inte va bäst. Men allt kan inte heller va sämst.


Rullar på'

Jajamen! Just nu är jag på väg in mot mammas jobb och ska hjälpa henne lite.. Igår var det som sagt ison & fille som sjöng i sätra men dom fick bara köra 3 låtar... Men helt ok ändå! Kom hem vid 23 kanske.. Somnade vid 00 vet ja, ganska skönt att komma i säng tidigt, ska även försöka träffa Kattis nån dag här nu :) va längesen nu :/

Ni får stå ut med ett rörigt inlägg för ja är trött än.... :)


Ang bilder

De här med att ladda upp bilder via mobilen går tyvärr inte just nu för blogg.se iphoneappen funkar inte som den ska.

Skrev även ett jätte inlägg åt er igår men ser att de inte kommit upp...... So sorry!

Men håll ut, snart kommer det bilder! Ni får tjata lite på blogg.se ni också ;) ja lovar att de blir mycket bilder ;)


Kungsträgården

Just nu så sitter jag inne i stan och väntar medan mamma fixar lite ärenden.

Sov väldigt gott och vaknade vid 9... För att tillägga så somnade jag vid 2....... Kör Btw på barbent och klänning idag :) så härligt när det är så här varmt som det är i Stockholm nu :) lär bli Mycket klänning i år ;)

Om en stund så borde välj mammsen va klar här och vi åker mot nästa ställe! Ikväll ska ja till sätra och se och kanske höra när ison & fille sjunger ikväll! Massa artister där :)

Nu tänker ja faktiskt spela lite spel och sen hoppas på att mamma kommer ;)


In the city <3

Just nu så sitter jag hemma hos mamma och bara tar de lugnt! Lillan åt som tusan och ja gäspa som tusen när vi kom hit och gäspa gör ja än ;)

Nej men om ja ska ta och umgås med min kära mamma och mina fina katter <3

Lovar bättre uppdate imorgon ;)


Rullar vidare

Efter att ha stått still pga tekniska fel och blivit av med ljus, ström och kyla så rullar vi vidare mot Stockholm! Jag, mina väskor och lill katten sitter och tar de lugnt och ja ska väll ta och fortsätta läsa min bok och kela med henne och Lill tjejen ska väll sova som vanligt! Döds trött är jag även fast jag vaknade vid 13 och svär över att fastighetsakötaren klipper gräset så här tidigt, men klockan va visst 13.... Opps!

Lär inte bli bästa uppdaten idag för uppkopplingen är inte den bästa här på tåget.. Och ja orkar inte uppdatera hur mycket som helst på mobilen XD

Men nu ska ja gäspa vidare och kanske ta en tupplur med kissen! Ehh! Ja läser sen!

Hörs!


Ingen blir som de va planerat...

Intervjun kommer till veckan..... Det enda som stämde med dagens schema va att va med Emelie och fota Fredrika. Bilder kommer under veckan.. Måste redigeras och skickas till henne först ju, ska även kolla igenom allt extra imorgon igen. Ska se om nån blev sådär toppen toppen toppen bra ;) hittade några grymt bra förut iaf;)

Ska iaf försöka ta mig upp innan 13 imorgon, packa och fixa innan jag och lillkissen åker mot Stockholm! Men nu så ska jag faktiskt sova för ja har ont i ryggen och är oerhört trött...


Morgondagens planer :)

Imorgon så är det mycket på schemat;)

Fira pappa, fota Fredrika, ett toppen blogginlägg, packa, och eventuellt va med E.

Så håll utkik för imorgon eftermiddag kommer ett toppen inlägg och en toppen person ;)

Nej- nu smsa och sen sova. Dum som ja va så såg ja en as läskig skräckfilm och ser på nästa skräckfilm nu.... Åhh hej mardrömmar!!!


Slappardagar är bra!

Verkligen!

Ligger i sängen, uppbyggd med kuddar, armstöd, ryggstöd och allt och ser på film! Ganska bra film, bara sett 20 min men än så länge är den bra ;)

Idag har ja verkligen inte gjort nånting.... Så skönt! De behövs slödagar innan tisdag, blir en vecka full med ös tror ja! Tänkte va med Fredrika imorgon och fota hennes prins ;)

Nej, filmen kallar :)


2 timmars sysselsättning!

Dom två sista timmarna på gårdagens dygn så låg jag på golvet och piffade mina hörlurar! Tog massa pärlor och skar igenom en sida av dom och trädde på hörlurssladdarna :) rosa, vitt, genomskinligt och självlysande blå :) vart jätte bra och verkligen kul att ha något annat än alla andra ;)


Börjar dagen med att städa....

Ja va ju lagom kul att börja städa när man vaknar vid 12.30.... Men ja var verkligen tvungen... Vill liksom ha de fint när ja kommer hem efter sommarlovet! Vart jätte fint och skönt att kunna gå in och ut utan att lyfta benen typ ;)

Igår blev det inget med Evve, stannade hemma istället och såg på Dumpa han eller va det dumpa honom? Haha ja vet inte! Bakade även avslutnings tårtan och tog de as lugnt! Men ikväll hoppas jag på att va med Evve och hitta på något kul! Nej nu ska ja fixa de sista och gå ut med sopporna :)


Dagens outfit bild!

För en gångs skull så fixade jag en Outfit bild till er!

Btw.. Om nån skulle vilja hitta på något innan tisdag, hör av er! My friends!


SOMMARLOV!!!!

Att bada, sola, sena grillkvällar, dagar på grönan, dagar på havet, va med vänner är de som ja verkligen kommer göra i sommar! Bara leva livet! För nu har ja sommarlov och ska troligen vara med Evelina ikväll och får se om vi är med nån mer! Hoppas de!

Älskade 8B kommer snart heta 9B, snabbare än vad vi kan tänka oss.... Snälla stanna tiden, ja vill inte att klassen ska splittras igen...

Nej, nu ska ja ta och se lite på tv! Och sen hoppa tillbaka i klänningen och ev möta Evve, jag har bara shorts och tröja nu så ja måste byta om :)


Sista dagen!

Tänk att det här var sista dagen på ca 3 månader som ja va på skolan. Kan man säga att det är härligt eller?

Eftersom jag inte äter frukost så fick ja "frukost" på skolan för Emelie och Erik hade bakat till svenskan som "avslutning" typ. Jävla tjockis man kände sig, skönt att man inte va ensam om de ;) Såg film på SOn och spela brännboll i underställ och strålande sol, bara jag och Ebba.... Mobbade tjejer! Och sen vart ja även klar med lite arbeten på slöjden och sen slutade vi runt 13.15. Outfiten på mig och Ebba från brännbollen finns i inlägget under.

Imorgon är det skolavslutning och sista dagen jag klassas som åtta. Svårt att inse, men ja lär sakna min klass i sommar! Efter ca 3 månader så har jag börjat nian och ska välja gymnasium, nationella proven, och sista året på bergsåker. De känns tokigt att det gått så fort... Ja tiden går fort när man har kul ;)


Det bästa ja vet!

Det finns mycket ja tycker om! Här är några!

• När jag vet att ja har rätt
• Att umgås med dom jag gillar bäst
• Att driva med folk
• Sena sommarkvällar
• Att träffa en efterlängtad person
• Att hjälpa andra
• När folk bryr sig
• Folk som inte snackar skit och sprider saker
• Falukorvs mackor :D
• kattutställningar
• släkten
• att träna/spela matcher
• vinna saker
• tävla

Vill ni veta nå mer?


Skillnaden mellan Converse och "fake Converse"

Converse eller billiga "fake converse" /tygskor? Vad föredrar ni?

Själv föredrar jag fake, man kan ha 7 par olika till priset av ett par riktiga. Man hittar ett par fake för ca 100 kr idag i vanliga butiker och ett par äkta kostar runt 700 i en vanlig skobutik. Det känns jätte onödigt att lägga så mycket pengar på något man kan köpa för 100 kr istället. Det som kostar på dom är klisterlappen på insidan av foten. Antar at alla vet vilken ja snackar om, den kan man lätt va utan, snyggare utan dessutom. På fake finns det ofta en dragkedja som underlättar när man ska ta på dig dom och man behöver inte knyta om dom varje gång. Så mycket härligare!!




 är man coolare medäkta? Är man bättre med äkta? Uplevs man rikare med äkta? Är det bättre med äkta? Eller gör man som alla andra och blir påverkad av grupptrycket? Är det snyggare med äkta? Upplevs man bättre med äkta?

 

Ett par "fake" är mer prisvärt, håller oftast liiite sämre kanske men man hinner köpa 2 par till ca 200 kr och slita ut dom under samma tid som ett par äkta för 700 kr.

Är man sämra om man har fake? Är man fulare om man har fake? Upplevs man fattigare om man har fake? Blir man retad om man har fake?

Varför ska man ha äkta? Jag tror att många har äkta är för att dom vill vara som alla andra opch inte våga sticka ut. Samma sak med modet tror jag... Därav Kronan på dom äkta conversen.

Bilder från google.
Det här är min åsikt så ta inte illa upp.


Fixed it ;)

HejHej, Försökte mig på att fixa designen och de funkar nu. Hade problem med att kommentera förut men nu går de, Så kommentera nu! :) Tänkte även få ihop ett grymt inlägg tills imorgon ;) Så Nu får ni börja kommentera igen!

image description


6 juni!

Från och med nästa vecka så kommer inte bloggen handla om mig för då har designen fixas och lite annat fixat ;)

Idag så har jag och Fredrika umgåtts och cyklade in till stan och badade på himlabadet och cyklade även bort till Max och åt efter :) hade as kul idag! Måste nog säga att bubbelpoolen på himlabadet är bäst, och sämst är nog att det inte finns nån vågmaskin och att allt är så dyrt... 55 kr för en bit kladdkaka och grädde.... Nej tack!

Ikväll så blir det nog att möblera om i mitt rum och fixa lite här! Skönt att ha de fint när ja kommer hem efter sommaren. Men vi får se om ja orkar..... Är liksom ganska trött efter att ha cyklat 12 km typ liksom.... Fast jätte skönt att veta att man klarar de :) fast ja visste att de inte skulle bli så svårt men skönt att ha gjort de för första gången i år. Blir nog att cykla in till stan numer istället för bussen ;) Ska bli så sjukt nyttig nu ja ;) Ska även försöka sluta med onyttigheter, som glass, godis, glass... Mina laster ju... Fast ska bli sjukt skönt att bli av med dom!

Nej, nu soffan och tvn..:)


Fr.o.m. The sofa..

Just nu sitter en sviken, besviken, och jävligt less tjej i min soffa säng... Och de är jag.

Ganska mycket som snurrar just nu och ganska mycket som inte går som de ska.

Vaknade iaf med en hiskla ryggvärk vilket inte blev bättre av att spela spökboll och få alla skott i ryggen... Har till och med packat ihop all tvätt och städat lite i mitt rum eftersom ja åker om en vecka... Blir en jäkla toppen sommar iår tror jag!

Ikväll blir de nog ta den lugnt och imorgon ska ja eventuellt hitta på något med en person, men får se hur de blir nu...

vi hörs!


Back..

Har hunnit med extremt mycket under den här månaden.. Big brother live, träffa mamma massa mycket, Kattutställning, krascha datan, konfirmation, göra sista proven och inlämningsuppgifterna, hitta nya vänner och tappa vänner, och en massa mer..

Var på bb live när Rodney, och Camilla åkte ut.. Jätte kul att va där igen! Har även träffat mamma massor! Och nu i helgen var jag i Skellefteå på Kattutställning, gick toppen! Har även lyckas krascha datan och klarat av konfirmationen!

Borde verkligen sova nu för nu är ja så oerhört less på enormt mycket. Men Godnatt! :)


Back tonight

Kommer troligen börja blogga ikväll igen..