1 mars

Imorgon är det 1 mars och ja tar upp bloggen igen. Ja kommer inte tok blogga men ja kommer slänga in några inlägg om dagen. Beroende på hur dagen är och hur ja mår.

Ny månad och ny start! Börjar igen lite försiktigt eftersom ja fått en hel del mail om att ja ska börja blogga igen.. Så varsågod!

Ja ska även skapa en bloggmail som ni får skicka mailen till istället för till min privata. Den kommer under morgondagen.

Nu har ja krypigt ner under täcket och sova. Ska bara se klart på Big brother :P <3 Sov gott!!


Funderar

Jag funderar på att lägga ner bloggen. Jag orkar verkligen inte med den också. Är för mycket.

Fick ett mail till idag.

Hej Denice! Din blogg är jätte bra och ja läser den varje dag. Ja tycker du ska börja blogga igen, du är så bra på de! Men vad är det som har hänt? Är det nått du vill dela med dig av? Kan du inte berätta mer om katterna för dina läsare? De är så intressant!!! Styrkekramar från en anonym läsare!

Blir så glad av dessa meddelanden!

Det som har hänt stannar mellan han/hon och mig. Ja har valt att hålla de hemligt för han/hon inte vill bli utnämnd i bloggen. Dom närmsta vet om de.

Ja kan väll säkert berätta mer om katterna om ni nu vill de :) till dig anonym :)


Ang. Bloggpaus

Varför bloggar inte du nu? Har de hänt något? Snälla börja blogga igen! Din blogg äger / Anna :)

Så gullig läsare!
1. Varför bloggar inte du nu? - Ja är inte så nöjd med designen än och ja mår inte så bra just nu.
2. Har det hänt något? - Ja de har hänt rätt mycket och de mår ja dåligt över. De börjar bli bättre så ja kommer kanske tillbaka snart.

Tack så jätte mycket Anna :)

Svar och frågor.


Ang. Designen

Designen är inte klar än. Det är Victoria Englund som håller på och fixar. Det är en del som ska bort och dit i den :) Bloggar när den ser rätt ut :)

Helg!!!

Hej.. Ledsen tjej här hemma.. Jag är ledig imorgon.... Hade hellre stått på ett par slalom skidor och åkt slalom med skolan. Men ja vågar inte riskera att knät svullnar tills på fredag.. Längtar inte! Så då fick ja ledigt utav min idrottslärare. Ska sova ut och sedan vara med Alicia igen. Var även med henne efter skolan idag, hade de super mysigt! Hon kommer vid 13 så ja får sova länge! Ska iaf sova nu!


Frozzzzen

Ligger i min underbara säng och försöker få in lite fler glosor till engelska provet imorgon. Men de blir mest att lyssna på musik och sitta i min ensamhet. Forever alone här då... Pappa hade bakat äppelpaj och vaniljsås åt mig :) va ganska gott. Ska även fixa håret ikväll och sedan ringa Alicia tror ja :) Bästa vän <3 nu ska ja plugga lite till:) Kommer även ut med en liten tävling senare i veckan troligen så håll koll:)


Även om jag säger att ja är okej så borde du inte lita på det för jag är inte okej utan dig..


Breakeven..

Hej!

Idag är det alla <3 dag. Älskar den dagen på året. Så mysig liksom!

Just nu så har jag just gjort en massa fråge saker på facebook, seeeegt! Även pratat med Alicia i en halvtimme och pluggat inför engelska provet imorgon! Sak väll plugga lite mer på engelskan snart.. Ska ju få ett bra betyg på det! Hoppas på det iaf! Imorgon börjar min helg. Vår skola har friluftsdag och ja kan inte vara med pga knät. Så ja är ledig torsdag och på fredag så ska ja opereras så då blir det ingen skola.. Usch! Längtar inte.. Får rysningar av att bara tänka på de.. Men de kommer gå bra!

Imolrgon efter skolan så ska ja vara med alicia och ha kul. Båda behöver de nu. Båda ha de lite jobbigt just nu och behöver tänka på annat!! Rensade garderoberna igår och städade även rummet lite! As skönt att de inte ser ut som en bomb i garderoberna! Gjorde det innan ja städade.. Hihi :) Bloggar Kanske mer sen.. Rörigt inlägg men ja orkar inte!

Hos mamma!

Hej! jag är ju dom sagt hos mamma nu. Jag åker hem ikväll vid 18. Jag har faktiskt varit duktig och pluggat massa! men nu ska ja fixa lite inför middagen då syrran kommer! <3



















Bjuder fullt ut på bilder ja nyss tagit! :D

På tåget

Hej på er alla!

Nu sitter jag på tåget, vet ni vart ja är på väg? Mamma!:)

Haft en bra dag i skolan med hemlagad pirog à la Filip :) Grymt jobbat utav oss! Hör av mig senare tror ja!


Otursfågel nr 1

Hej. Jag har inte känt för att blogga pga av att bara ha 7 fingrar. Jag har troligen brutit högra ringfingret och har de närliggande fingrarna ihop tejpade.. Jätte svårt att skriva på både datan och pappret. Även nästan omöjligt att Smsa,.. Bara med vänster funkar! Så ni får klara er utan den bästa uppdateringen

Ha det bra!


that everything gotta be you

Hej. Ska plugga spanska men är inte pepp på de så ja sitter här och lyssnar på musik och tar de lungt! Ska väll sova snart eftersom ja e lite less på en del saker nu.

I never knew
I never knew
that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a queue
To turn and run
when all I needed was the truth
But that's how it's got to be
It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears

When everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
he's on your mind
he's on your mind

Let's rearrange
I wish you were a stranger I could disengage
Just say that we agree and then never change
Soften a bit until we all just get along
But that's disregard
Find another friend and you discard
As you lose the argument in a cable car
Hanging above as the canyon comes between

Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
he's on your mind
he's on your mind

Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
he's on your mind
he's on, oh...

And suddenly I become a part of your past
I'm becoming the part that don't last
I'm losing you and it's effortless
Without a sound we lose sight of the ground
In the throw around
Never thought that you wanted to bring it down
I won't let it go down till we torch it ourselves

And everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
he's on your mind
he's on your mind

Everyone knows
he's on your mind
Everyone knows I'm in over my head
I'm in over my head
I'm in over...

Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
he's on your mind
he's on your mind

<3

i never knew

Yes! Hemma nu! Kom hem igår eftermiddag och harhaft de underbart och lärt känna nya kompisar :)

FREDAGEN: Började med att vi åkte vid 11.30 och sedan väntade en bilresa på ca 3 h. När vi väl kom fram så lastade vi ur och bärde in i -32 grader och sedan satte vi upp alla saker och repade till middagen och då va de tacos. Efter maten så repade vi på till storsamligen och sen repade vi vidare och sen va de fika och sen repade vi på till 23 då vi skulle sluta ifall nån i något band ville sova. Men vi satt och pratade till 00 då sofie slocknade så då dämpade jag, my och alicia oss lite och fortsatte prata på om allt :) Klockan vart 2 och vi skulle sova tänkte vi men då hade mys madrass läckt luft så då skulle hon och jag dela säng! På en 90 CM LUFTMADRASS! Slutade ju inte lyckligt! Tillslut så valde hon att sova på sin nästan tomma madrass istället för att knuffa ner mig på golvet!

LÖRDAGEN: Vi skulle upp vid 8 för det var frukost. Åt frukost och sedan kl 9 skulle vi börja repa och öva inför kvällen.Vi övande på och började även skriva en till egen låt. Sen va de lunch och en repade vi på och ja hade trumlektion. Vi gick mest igenom de grundläggade för dom mindre eftersom de skulle anpassas till alla som va på trumlektionen. Sen så gick ja tillbaka till vårt rum men där va de gitarr lektion och i Highfives rum va de piano lektion. Så då lärde ja känna Anna, en annan tjej som spelar trummor och va ett år äldre än mig. Mina kära bandkompisar va spårlöst försvunna så då gick ja och fika med Anna och Amanda och några till ifrån Highfive! Hade jätte trevligt. Sedan så repade vi vidare inför kvällens spelning. Sen va de middag. Köttfärslimpa... men Marängswiss till efterrätt! :D Sen va de genrep. Gick väll bra! Sen va de ju kvällens höjdpunkt! Spelningen. Tyvärr så blev vi bara 3 pga sjukdomsfall på kvällen men de funkade ju de också :) Efter spelningen så gick vi och fikade och sedan satt vi och pratade med Highfive tjejorna till 00 och då gick vi tillbaka till våra rum och va tvungna att sova.

SÖNDAGEN:
Att vakna av att mina fina bandkompisar tar täcket, kuddarna, tänder lampan, hoppar i sängen, och sist men inte minst börjar spela trummor... Och ja som sov ju visst precis framför trummorna.... Fick ju iaf en "fin" väckning.... :)

Va min facebook status när vi väl va hemma. Så startade min morgon iaf. Vaknade och ja fick äta frukost på rummet eftersom ja vägrade att gå upp. Började packa ihop allt och eva skulle ut och starta bilen och den startade inte. men efter ca 2 h så startade den. Vi lastade in i hissen och körde ner allt och började lasta bilen. Började resan hem och efter ca 3 h så va vi tillbaka där vi började! Åkte hem och tog de lungt och åt lite godis. Sen va det middag och efter de så tvär slocknade jag! kl 18 och sov till 22 och då tog ja en snabbdusch och sen gick ja och la mig igen.

 

Detta va min helg och här var jag :) Fast med snö nu ;)

 

NU ska ja gå och plugga och se på tv :)


Never say Never!

Hej! Sitter i bussen nu som Alicia skrev tidigare! Ska stanna på McDonalds och äta i Härnösand :) fast subway är bättre ;) bussen är överfull och ja sitter med benen uppe i magen ;) mysigt faktiskt! Ska lyssna vidare på musik nu med Alicia!


Alicia bloggar

Hej,nu sitter vi i bilen påväg till mellansel .vi kommer ha de grymt ju :) ni får gärna läsa min blogg också den är www.aliciabystrom.bloggplatsen.se läs gärna <3


LEDIG!!

Ja är ledig idag! Är du avis? ;)

Alicia hämtar upp mig vid 11.20 och sen åker vi upp. Sen lastar vi och åker till MELLANSEL!!! Kommer hem på söndag eftermiddag, vet inte om ja kommer kunna blogga eller nått men vi får se! :)


120103

Hej... Fått en del överraskningar idag... Båda bra och dåliga! Men tänker inte ta upp de här! Har iaf repat idag och har börjat packa inför imorgon. **** va ja längtar! Alicia hämtar upp mig vid 10.30 så ja får sovmorgon!! Satan vad skönt!

Åt pizza idag... Fy fan! Har inte ätit de på 1 år och pappa tyckte att vi skulle äta det idag. Fick knappt i mig en liten pizza för ja tycker inte om pizza!

Ska väll iaf ringa min mor nu innan ja ska sova!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1964696/images/2012/pic_187511981.jpg" class="image">


120103

Hej... Fått en del överraskningar idag... Båda bra och dåliga! Men tänker inte ta upp de här! Har iaf repat idag och har börjat packa inför imorgon. **** va ja längtar! Alicia hämtar upp mig vid 10.30 så ja får sovmorgon!! Satan vad skönt!

Åt pizza idag... Fy fan! Har inte ätit de på 1 år och pappa tyckte att vi skulle äta det idag. Fick knappt i mig en liten pizza för ja tycker inte om pizza!

Ska väll iaf ringa min mor nu innan ja ska sova!


School!

Sitter på skolan nu och ska so och sedan åker vi till badet. Fy!!! Syns ikväll


Last finish

hejhej! Nu har ja duschat och ska snart i korgs! Ganska less just nu! Så nu blir de sängen!

alone.

Hej på er! Hade det jätte mysigt på stan med emilia! Tog en Chailatte på Barista och sedan gick vi och kollade i affärer och ja hittade en halsduk och ett nytt lepsyl. Mitt gamla hade gått sönder.. Och halsduken va så otroligt mysig och de kostade 200 men va nedsatt på 30 kr.. Så de va ett riktigt kap! Emilia ska sova över här i helgen:D ska bli jätte kul! Men nu ska ja ta och packa badväskan inför imorgon... ;/ Inte sugen på bad alls..... Men! Vi hörs sen iaf!


Mot stan

Sitter på bussen på väg mot stan för att möta Emilia och fika lite! Va så otroligt längesen vi sågs så nu ska ja in och möta henne! Ska även fixa lite saker till helgen! På fredag så drar vi!!
Ska bli grymt skönt att slippa skolan en dag! Tror mina älskade klasskamrater tycker de ska bli skönt att slippa mig nån gång också ;) Ska bli extra skönt att slippa Johan och Filip..!:D Skönt att det inte är konfaläger än ;) de lär ju bli lagom jobbigt!

Aja, är nog inte i stan förrns vid 15.15... Men ja kommer in om ett tag och de är de viktigaste!! Borde inte vara så mycket folk på stan tycker ja men man vet väll aldrig riktigt säkert! :p nu ska ja få tag på Emilia och se hur långt hon kommit :P


Jour..

Sitter och ska alldeles snart ha jour på skolan... Kul att Towa är utomlands och ja får stå och sälja mackor...? Eller inte:)