Via datorn för en gång skull ;)

Hej!

Har just avslutat läxläsningen för idag :) så då kan jag ju blogga lite :) det kommer några bilder tror ja nu :)


 Så här glad är jag över att ha fixa läxan :D


Livet kan också göra sina lopingar...

Hallå!! Just nu så ligger jag i min säng o ser på tv, jag kan inte träna för att jag har gjort illa mig i knät... Troligen så har jag sträkt ledbanden..:/ men om nån timme så ska jag fixa läxan, :p men just nu så ska jag slöa:P

Mat i magen

Nu har jag fått mat i magen :) bloggar efter träningen :)

Hallå elevrådet!!

Hej!! Idag så var det skola som vanligt, och så hade vi en röstning om vem som ska bli elevråds repesetant! Det ska vara 1 kille och 1 tjej, först så var det F och J som såg ut att ta rollerna, men sen så vart det så att jag och en annan J blev elevråds repesetanter!:p sen fortsatte dagen som vanligt och sen så va det mode o design. Ja började på ett halsband men det gick inte så bra så jag kommer göra ett par shorts istället tror ja! Sen cyklade jag hem och tog en liten prommis med tiger:D han ville busa med fåglarna XD och nu så sitter jag och väntar på maten, hahahaha!!! Katten skulle anfalla en fluga, han smög fram och såg skit drogad ut!!XD efter maten så blir det träning, men jag ska ta det lugnt på löpnings sidan för mitt knä, gjorde illa det förra onsdagen men det gör fortfarande as ont.... Men ja är med på det ja kan!:D Jag vet att det är dåligt med bilder just nu, men det funkar inte att lägga upp genom mobilen...:// och jag orkar verkligen inte sätta mig vid min sega dator.... :p imorgon är det skolfoto, först ett på morgonen med klassen och sen ett med elevrådet:) hoppas det går bra och att grannen blir klar i tvättstugan snart :) måste tvätta tröjjan jag ska ha imorgon :P Glömde tvätta den sist...  men hoppas jag kan tvätta den sen :) Nu i helgen så åskade det som attan på lördags kväll, och våra tvar dig tyvärr... Så det är ytterst tråkigt hemma just nu, men ikväll så hämtar vi en annan tills vi har köpt en ny:) nu så ska jag duka till middagen, pöss!!!:)

Helvetes helg!

Hej... Denna helg har gått rent åt helvete.... Är på piss humör just nu och allt ska bara skita sig denna helg. Tv, barnkalas, strömavbrott, match, frisören, ja allt har gått åt skogen... Nu ska ja sova och hoppas verkligen på en bättre morgondag!!!!

Fredag :D

Nu är det fredag :D nyss så vaknade jag, somnade tidigt igår :) men nu ska jag fixa mig:) bloggar sen :)

Godnatt!!

Ja, god natt mina kära bloggläsare, ni är inte så många, men sov gott ni iaf:) det ska jag ta och göra nu iaf, kan säga att dagens träning va sjukt jobbig iallafall.... Men den va helt ok:D. Hörs imorgon :)

Hemma från skolan,

Nu är jag äntligen hemma efter skolan :D hade en rätt lugn dag idag, utom en promenad på ca:3 km... Men dagen slutade med bild och vi började på våra mappar:) As nöjd än så länge:) Nu är jag hemma och nyss ätit, mår så satans illa av att va så mätt nu!!! Ikväll är det träning och så :) ska bli kul om ja inte är så mätt som jag är just nu...;D nu ska ja se på tv, vi hörs ikväll:)

God morgon!!

God morgon!!! Nu sitter jag o fixar mig, väldigt trött tjej efter 9 h sömn?!?!? Men nu ska jag fortsätta fixa mig:) bloggar sen :)

Sovgott världen, det ska iallafall jag göra!

Nu ligger jag i sängen och ska sova, år nämligen trötter! Sov 1,5 h på efter skolan också men:p Klockan ringer kl 7.00 imorgon, bli iaf ca 8 h sömn inatt. Nästan rekord på denna sommar:pppp Imorgon så ska jag försöka svara på frågestunden jag hade för ett bra tag sedan... Satte precis upp håret och fixade mina hemska nagelband:/ nej nu får det vara nog med inlägg för idag, behöver mina 8 h sömn om inte klassen vill ha ett troll imorgon, skulle inte tro att dom vill ha de :P GODNATT, GODNATT, GODNATT!!!!

Skolan/framtiden...

Nu har jag städat färdigt:). Vi fick städa en massa toaletter, men jag krattade utanför :p sen hade vi ett litet möte med laget om träningar o sånt:) men just nu så sitter jag och bloggar via mobilen och ser på 112-poliser, jag älskar nämligen sånna serier, jag ska ju försöka att bli polis när jag blir stor:D men just nu så ska jag satsa enormt mycket på skolan, måste satsa hårt om jag ska bli det jag vill bli :DD tycker det är ett otroligt intressant jobb:) Så se upp på vägarna om några år, men ni måste ju vara försiktig på vägarna o allt redan nu!! Det är jätte viktigt!!!;) Kan ju tyvärr inte visa upp vad jag köpte på Selånger eftersom jag sitter o bloggar i mobilen... Men jag ska försöka fixa så ni får se vad ja köpt:) Vi har ju fått göra elev val på skolan, jag fick mode och sen kroppskultur, så nu ska jag försöka att sy min klänning som ja har viljat göra ett tag nu:)))) o imorgon så ska vi nog springa spåret med kroppskulturen :PP vi har delat upp klasserna i 4 olicka grupper i matte, jag hamnade i mellan gruppen , vilket jag ville.:). Vi har gjort samma sak i engelska, men där så fick jag hoppa upp i den snabbaste gruppen. Men dom är så många så jag ska nog hoppa ner i mellan gruppen igen, jag skulle verkligen klara SNabbgruppen men dom är så hiskligt många:/ Tycker även att det ska bli skönt att få tillbaka rutiner och vardag.:p. Men nu så ska jag nog fixa mig o se på tv:n ett tag:) vi syns :D

Första skoldagen avklarad :DD

Hej världen!! Nu har jag haft den första dagen i 8:an:) as kung schema faktist! Den här dagen var ju lugn och de hände väll inte såå mycket men det är väll helt OK? Men ikväll så ska jag städa nere på selånger en stund... Men sen så ska jag nog hem och ta det lugnt bara, är nämligen helt döds trött efter den hör helgen med karuseller o allt, till och med träningsvärk i rumpan...:p så ikväll blir det kväll tidigt... Jävla piss väder det år ute idag då, regn o sen sol och nu ännu mera regn, så less på detta regn nu!!! Tänkte till och med fixa lite här hemma ikväll, men nu så ska jag vila ett tag, sitter ju inte vid datan och bloggar, utan via min iphone :DD

.... oj

Förlåt för sämst uppdate... Nu är ja kanske på banan igen :P vi får se....

Nu har marknanden varit och jag har jobbat alla mina pass, Även haft skoj och åkt massa karuseller :D
Har inte haft en bättre helg! Den va toppen, det kommer kanske bilder senare i veckan :P Träffade både folk ja ville träffa o folk jag inte ville träffa... :) Hade en toppen kväll igår och en toppen dagf idag, med Emilie såå klart :D

Imorgon så börjar skolan tyvär igen, Men det ska bli kul att träffa alla efter sommaren :) Tänk att jag redan börjar 8:an :0 Tiden går fort när man har ''roligt'' :)  Så jag ska väll fixa lite till de nu, Vi syns :)

Dag 4 - Vad äter du helst till Frukost/ Lunch/ Middag/ kvällsfika?

Dag 4 - Vad äter du helst till Frukost/ Lunch/ Middag/ kvällsfika?


Frukost: Mackor o tee

Lunch: Markaroner o korv ;)

Middag: Grillat :D

Kvällsfika: Kräm o mjölk :D

nu åker jag :D

Men då drar man iväg ett tag om en stund....

Hej! Just nu så sitter ja i sängen med datan, åt frukost för ett tag sen... Det va gottis :D men nu så ska ja snart klä på mig o fixa lite här hemma, ska nog gå till disken iaf :P Senare iadg så ska ja o Helene åka och hälsa på min mormor :) Det va ett tag sen sist... Sen ikväll så ska jag åka och fiska med mamma, o imorgon blir det nog bio med syster yster! Cars 2 :D :D :D :D :D :D

Hon tog ledig på fredag för att vara med mig :D

NEJ nu ska ja klä på mig o fixa disken :)

pöss!







Skickade med lite morgon bilder :P

Dag 2 - Vad är din favorit hobby? Dag 3 - Vad lyssnar du helst på?

Dag 2 - Vad är din favorit hobby?Min favorithobby är nog att pyssla och att spela foboll men även at spela trummor och fota, och sååå klart vänner :D

 

Dag 3 - Vad lyssnar du helst på?

Jag lyssnar på det mesta, utom skrikmusik... Men helst rock o pop :P


Hallå världen....

Just nu så tog jag en paus från fixandet, för om några timmar kommer kusin Jimmy. Det var evigheter sen :) Ska bli middag o massa kul :)

Det dräller bara in kommentarer, men...

Bara 2 frågor på frågestunden :O

Fråga på!!!










Sitter på mammas jobb o redigerar bilden, see u!

Jag har det ju sjukt tråkigt....

Nu måste ni ju förstå att jag har det tråkigt....

Men jag tror att jag ska ta och pyssla lite, fast nä..

Jag är helt off... :( Iaf idag....

De är därför det blir så många inlägg, för jag har inget annat att göra...
Ska kolla med mamma om jag får/kan ladda ner en test version av ps :) Då har jag lite att göra ;P


Blandade bilder :)

julbild

HEHe, En liten rolig julbild :)




Bild sen ålands resan, Trötta o sjuka ungar... :P




Bild sen åbo resan :)

Fönster sitter man ju bäst i ;)




En annan bild sen åbo i blåsten :)




Som håret såg ut för ca: 1 månad sen :)

Vill ni ha mer bilder? På vad i sånna fall?

Just nu!

Just nu så sitter jag och tittar på Lotta På Liseberg :)

Nyss så var det Tomas ledin, och nu är det september :)

Bjuder på en låt från Tomas Ledin :)

http://www.youtube.com/watch?v=bP43ZND3k4Q

Och en från September :)


http://www.youtube.com/watch?v=DXn_u4lAa_g

:)

Och en av alla allsångs låtar ikväll,

http://www.youtube.com/watch?v=WiH7qimQLIA

Nu vart du nöjd va pappa ? ;)


Dag 1 - Vem står dig närmast av alla?

Så jag tar väll första frågan idag då,

Ja vem står mig närmast...

Det är väldigt många av mina vänner som står mig nära, men 2 av dom står mig väldigt nära, men 1 person står mig närmast hjärtat.

Så jag tar bara upp den som står mig allra närmast, Nämligen My Bergvik!

Hon är den mest fantasktiska vän man kan ha, Hon finns där i torrt o vått,  Den tjejen är den mest underbara vän man kan önska sig även. Hon lyssnar o orkar höra allt tjafs som händer genom livet, hon bryr sig o Hon är den som får mig le, O Jag älskar dig min bästa vän!

Http://mbrgvk.blogg.se/

Alla ni andra vänner står mig också nära hjätat, Det ska ni veta, Kommer aldrig glömma er! <3 ni är bäst! <3

Jag <3 er också :)

Nämen se där,

Ännu ett till inlägg idag, ja ni bbehöver inte gissa, Jag har TRÅKIGT.... :)

Verkligen ur tråkigt....


Dag 1 - Vem står dig närmast av alla?

 

Dag 2 - Vad är din favorit hobby?

 

Dag 3 - Vad lyssnar du helst på?

 

Dag 4 - Vad äter du helst till Frukost/ Lunch/ Middag/ kvällsfika?

 

Dag 5 - Varför tror du att folk läser din blogg och hur tror du dom upplever den?

 

Jag fick dessa frågor i ett anonymt mail, Så jag tänkte ta 1 fråga per dag :)

 

Mailet slutade även med att min blogg var bäst! :) Älskar sånna Kommentarer :DD


Nu har jag varit och handlat....

Så nu är jag äntligen hemma efter en mat runda, först så handlade vi på Willys och sen gick vi och tog en varsin glass på CoffeeHouse by george :) MUMS...

O nu så sitter jag här:) O mamma står och kockar sylt så det räcker till hela världen nästan ;P

Har fåt väldigt dåligt med frågor på frågestunden!! :O så ni måste fråga på nu!!!!

Aja, vi hörs sen, nu ska jag spelar farmville på facebook,

Vad tycker ni om Farmville?


:)

Detta är dagens outfit :)

Tröja/ H&M
tigts/ H&M
Shorts/ H&M

:P

Dagens ord/ citiat....

Friends: give you a shoulder to lean on when you cry.
Best friends: Are ready with a shovel to hit the person who made you cry.

God morgon världen :D

Hallå! Nu har jag nyss vaknat och ätit frukost... Vart kräm och mjölk :) MUMS!

Idag ska vi koka massa sylt.... Så vi ska åka och fixa socker sen...
Komihåg frågestunden nu också :D

FRÅGESTUNDEN :P

Frågestund :D

Ja som rubriken säger så tänkte jag ha en frågestund :)

Så det är bara att fråga på, men om jag ska fråga så ska det iaf vara 5 st som undrar något :D

Uppdaterat lite...

Hallå! Nu har jag uppdaterat lite info om mig själv :)

Om det är mer ni undrar så är det bara att kommentera :D

Färgar håret :)

Hallå där världen!!

Just nu så sitter jag här med hårfärg i underhåret :)

Det ska bli röd/brun/svart, ja en blandning av alla dom :)

O ni ska få bild bevis på hur det blev senare ikväll :) Tror det blir toppen :D
Hemsk bild men skit samma!

Hallå!

Idag har jag namnsdag så då ska jag laga middag :)

bloggar om helgen ikväll :) De regnar här men jag måste pallra mig till affären ändå....


Ett grattis på namnsdagen kanske? :)

Svar på kommentar :)

Julgranen om Designen?:
Jag tycker du ska ha en stor bild på dig själv! Kan jag få ta den? Snälla, snälla, snälla? :D jag älskar att knäppa kort!

Kan du kanske få göra sen :)

Designen?

Hej, jag va såå onöjd med den förra så ja bytte, vart den bra?

Planering :P

Hallå, just nu så sitter jag och planerar med kalle :) O sitter och väntar på nya bilder på min blivande älsk(en katt) :D


Pöss! :)

här sitter jag med min muffin :D



idag så vaknade man vid 13.25 och slöade nästan hela dagen.... :P

sen åkte man med mamma till vårdcentralen med hennes tå, sen hem o jag lagde maten, vart såå gott, här har ni värsta kocken ju ;)

sen så va de ju dags att testa om de gick o äta, de gjorde det ju också :)sen slappade ja ett tag vid tv:n o nu så sitter jag här :)

Imorrn är det mening att jag och katarina (kalle) ska åka och bada någonstans o sen så åker jag till henne o slaggar där över natten :D Ska bli super bra :DD
får se om jag uppdaterar nånting imorrn :P bara kanske :)

Avslutar detta inlägg med en ''otroligt'' fin bild på mig och ett citat by me:

Det finns idioter även i denna värld....



Web foton :D





Hahahha XD



tumme upp för kommentarer :)



Designen?

Vad tycker ni om den nya designen?

Det är bara en design jag ska ha tills jag har hittat en ny och gjort en egen header :)


Hallå världen....

Jag gick aldrig ut och solade :P De va såååååå varmt....

tänkte fixa designen nu... :)

Värme:D

Hallå i stugorna runt om i sverige!!

Just nu så sitter jag o slöar här vid datan, idag så har man vart på vårdcentralen med mammas tå, blää va man fick vänta... O sen gick vi förbi max o tog en glass var, ja tog en bananshake och en fanta, o mamma tog mjukglass med dumle i :P

De va gott men mättande :P Det är jätte skönt med värmen men det är såå varmt i solen :) typ 123456789 + där ju :PPP Nä, inte klaga över sommaren, snart är ju vintern här :O

Det var meningen att jag o kalle (kattis) skulle hitta på något idag men hon skulle va m nån annan :( Så ja tänkte ta o lägga mig på gräsmattan o bli brun, har ju inte solat nått i sommar nästan o inte badat heller :OO

Så det ska jag göra nu nån dag :DD

Nej.  Nu ger jag mig snart ut på gräsmattan :D

Pöss!! :*

En seg kväll utan att göra nånting förutom att...världens bästa vän<3

TRÄNA :) ja va faktiskt ute och trände idag :) va ganska skönt fast ja inte tränade så läge, ska ta mig ut på en spring tur imorgon :) Satt och gjorde en header förut idag, blev jätte nöjd, väldigt enkel men den gick inte in på bloggen... header tiger


En av alla bilder underbara Emelie blom tog på min kisse :)
Tänkte förnya lite här på bloggen:)

BTW: ni måste kolla in på min bästaväns blogg: http://mbrgvk.blogg.se/

De är världens underbaraste vän de <3
my


No guy is worth your tears and when you find one that is, he won't make you cry.



Detta får avsluta detta inlägg

PÖss :*

Hemma från finland nu :D

Nu är jag hemma, :) haft de jätte bra :)

Köpte inte såå mycket :P

orkar inte blogga nu, bloggar ikväll :P

Kommentar.....

Hallå, ja fick en kommentar i natt,

annoonym om skillnad?:
menvafan, du blir äldre,klart de är lite skillnad men en sak kommer du alltid va.
02 Augusti, 02:05
Hur feg får man vara som kommenterar anonymt o avslutar inte meningen, så

till den anonyma skrivaren, Avsluta meningen och säg vem du är....

Jag tycker det är såååå fegt att kommentera anonymt!

o kolla tiden :O

Nu är jag i finland :D

Hallå, just nu så är jag i finland, eller ja kanske har vart där eller inte kommit dit än ;)

men jag har det oppen, bloggar när jag kommer hem :)


Seee u :)