4 dagar till friheten?

Jag kan ärligt talat inte tänka mig att jag bara har 4 dagar kvar i skolan och bara 4 dagar kvar med en underbar klass som jag allt för ofta hatar. 4 dagar vi verkligen måste ta vara på! Right? 4 skoldagar och 10 lediga dagar, nått stämmer inte?! Det som frestar mest är att jag har 4 dagars ledighet nu, alltså helg redan idag och ända tills tisdag morgon, sen ledig igen på onsdag, torsdag, fredag ;)


Morgondagen ska spenderas ute på landet, närmare sätt krånge hos min fina vän Fredrika. Jag och Miriam ska gå upp riktigt (för mig) tidigt och ta bussen till henne, där väntar sol och bad med mina fina vänner!

Helgen kommer spenderas på sättna, för att titta på dragracing och lite kvalitetstid med pappa min! Riktigt grymt!

Just nu så sitter jag på min lilla balkong och läser en bok, eller ja just nu bloggar jag men ska snart återgå till mina sysslor, läsa just nu iaf ;)

#puss


De där med beach 2013 känns ju okej.

Har äntligen fått tillbaka min motivation för träningen och har äntligen börjat ta de på allvar! Bara idag har de blivit två löprundor, en på ca 4 km och en lätt nu på kvällen på ca 2 km.. Får dock inte träna alltför mycket då min balklänning lär bli för stor...:)

Nått jag tycker är riktigt roligt är när man springer med nån eller ja går i mål med nån iaf :) Jag och Fredrika stack ut efter skolan idag, lämnade väskorna bakom ett hus och sen tog hon en runda på 7,5 km och jag en på 4 km.. Och de är riktigt skönt att man ändå springer med nån på ett sätt :P Och musik har fått börjat bo i min mobil nu, laddade ner 63 nya låtar till min mobil nu ikväll..:) Nu kanske motivationen bli på topp igen!

Under en månad så har jag börjat äta så mycket bättre och tränat mer osv så jag har gått ner SJU kilo!!! Hur skönt är inte det!! Livet kändes väldigt bra när jag såg det på vågen i helgen! :D *tummen upp*

Här kommer en bild på en fräknig Denice efter träning på dagen :)


Klagomål ang blogg.se appen..

Detta inlägg går allvarligt till att klaga på blogg.se appen... Appen är inte gjord för iPhone 5 utan BARA för iPhone 3/4... Så det är en svart ruta ovanför och nedanför bilden... Vilket är extremt störande!! Snart så blir det ett riktigt stort mail till blogg.se med tanke på att jag nästan aldrig kan blogga i mobilen... Men hela detta inlägg är från mobilen, då jag ej har tiden till att blogga just nu...

Det ser ut så här!


Blog list!

När vaknade du imorse? Svar:  Runt 7.10.. Dock velat sovit länge :)

Vad var det första du tänkte när du vaknade? Svar: Varför skickar alla smsa på nätterna så jag har miljoner utav dom på morgonen?

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni? Svar: Nix, dock ringde jag min far på eftermiddagen och frågade vad han gjorde och sa att jag äntligen var påväg hem..

Vilket humör är du på? Svar: Just nu, grymt..!! Dock en aningen stressad...

Vad har du på dig just nu? Svar: Mintgröna shorts och en röd piké

Har du ont någonstans? Svar: Nä inte direkt, lite smått ont i huvudet då jag driker för dåligt när det är så här varmt om dagarna.. Och lite seg i benen efter en dag med fotboll :)

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? Svar: INGET! Är grymt mätt fortfarande, åt dock för 2,5 h sen :P

Hur mycket var din senaste lön på? Svar: Nog runt 900 kr för ett "brevbärar" jobb.. :) Dock så rullar det troligen in några tusen i sommar :)

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Svar: Massa frukt och bär :)

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet? Svar: Idag, mailen! Men oftast facebook eller blogg.se :)

Vad ska du göra idag och ikväll? Svar: Jag ska packa en idrottsväska och en väska till Stockholm, då jag åker imorgon. Ska även fixa lite annat och försöka se några avsnitt utav New girl!

Vilken var den första låten du satt på idag? Svar: Det var nog... Ehh.. 1:a gången - Miss li

Varför ska man läsa din blogg? Svar: För att jag är en totalt crazy brud som lever livet och skriver av mig här på bloggen, så ni kan väll läsa om det mesta här? :)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? Svar: Valborg!! Jag hade nog precis kommit fram och var nog påväg ner på fyrhjulig ner till brasan :) Väldigt mysigt hade vi det iaf, kunde inte klaga på annat än att mina tår var isbitar.. Converse va inget att föredra!

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad? Svar: men ja det fick jag :) Bland annat massa komplimanger om ett arbete i skolan och från en utav ledarna på fotbollen idag :)

När fotade något senast, och vad? Svar: Jag fotade faktiskt av min data skärm alldeles nyss så jag vet vilka veckor jag ev arbetar i sommar!! Men innan det så fotade jag av min underbara katt tiger som hade gått och lagt sig i pappas shorts! XD

Kommer du göra av med pengar idag, på vad? Svar: Nej jag tror inte det! Försöker få ihop pengar till sommarn och så...

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? Svar: Vardagsrums bordet, eller soffan :)

Vad tror du att klockan är? Svar: Den känns som den är typ 17.30 men den är ju betydligt mer... :/

Vad borde du göra idag? Svar: Jag borde plugga, städa, träna, packa och sen ta det lite lugnt :P Dock vet jag att jag inte hinner med allt.... :/

Vad ska du ha på dig idag? Svar: Kör vidare på shorts och piké! Himla härligt det!! :D

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad? Svar: Oj jag hade velat fråga så jävla mycket. Jag vet inte riktigt faktiskt.... Jag hade nog velat fråga min farmor, farfar och faster en hel del... Dock är det omöjligt-.... :( Men som sagt det finns mycket.. :)

 

 
Lista från : HÄÄÄÄÄÄR!!!

11 saker jag stör mig på del 2

Del 1
 
 
Folk som lägger ut en bild på fb,insta osv på ett öga? med klumpig mascara, dålig eyeshadow osv....
 Källa: google
 
Folk som verkligen leker med pipleksaker i djurbutiker och så... jag bara åh!!!!!!!!!
 
När man glömt att trycka på num-lock och skriver en hel sifferkombination, och det antingen blir ett kaos eller ingenting....
 
Smartphones som är överkänsliga när man ska luta dom.. Som när man ligger på sidan i sängen och smsar och helt plötsligt så vänder allt på sig........
 
Personer som skriver typ: Like this if you are a boy and share if you are a girl..Lixsom vem bryr sig?!
 
 
Personer som ska lämna tillbaka kläderna där man hittar dom.. Som i sommras, jag och fredrika var i stockholm och shoppade i de större galleriorna med stoooora butiker och de tog ju minst 10 min att lämna tillbaka hennes kläder... 10 sekunder för mig... ;)
 
Folk som verkligen söker uppmärksamhet, och är värsta bitchiga när dom är utan den.......
 
När det finns skal i äppelpaj?!
 
När en hårsnodd är lite för liten för ett varv till runt håret......
 
När man överanvänder ett ord som ex; typ, asså, hon ba, han ba, osv......
 
Att shampoo, balsam, duschtvål aldrig tar slut samtidigt... Alltid olika... :S
 
 

Inspiration!

 
 
Det kändes som de behövdes lite inspiration såhär på söndags kvällen :) Samtliga bilder från we<3it :)

Kändis crush!

Antar att de flesta som läser min blogg vet vad The Vampire Diaries är för något? I den serien finns det en skådespelare som heter PAUL WESLEY. Han spelar Stefan Salvatore i serien! Han är så himla snygg! :)

Jag har förövrigt sett alla avsnitt som fanns ute i söndags, 4 säsonger, och drygt 100 avsnitt på 8 dagar!!! Det kallar jag ärligt talat rekord och jag tror inte att det är så många som ser det på 8 dagar eller mindre..:) Och igår kväll så kom avsnitt 21 äntligen ut!! Åh vad glad jag blev när jag såg att de äntligen ute, de var bara att skicka iväg ett sms till min tvp beroende kompis Fredrika och sen börja se! Det var ett utav de bästa avsnitten på hela säsongen faktiskt :)

Om ni inte sett The Vampire Diaries, gå in på swefilmer.com och kolla igenom alla säsonger. Ni kanske slår mig?


Mina blandade topp och botten 5!

Just nu så är min motivation på skalan 1-10 på -30...

Topp/botten 5!
1.Endast 41 dagar kvar tills jag har sommarlov! Och det inkluderar alla helger och lovdagar.. Har även en extra dag ledigt och sen är det massa aktiviteter som skoljogg, spex, bal osv..:) så ca 20 riktiga dagar kvar i skolan :D Det är verkligen det som drar i mig nu!

2. Ångesten över matte nationella börjar smyga sig på... Har mitt första skriftliga matte nationella på tisdag och vi ska ha gjort 115 st uppgifter hemma.. Jag har gjort 4!!! Verkligen så jobbigt som de bara kan bli....

3. Jag har kommit igång med träningen igen vilket är jätte härligt! Jag blir så mycket piggare utav att träna och kan fokusera på ex skolan mycket bättre om jag tränar regelbundet. Jag har även börjat äta mycket nyttigare! Jag mår så mycket bättre utav det här :)

4. En riktigt fet diss till ask.fm, visst kan det vara kul ibland men det är inte värt de. Så mycket skit folk skriver till mina vänner och en del till mig. Det är inte okej att få elaka kommentarer om ens föräldrar, ens utseende osv. Ja, jag har haft ask.fm men valde att ta bort mitt konto då jag ledsnade på att se allt skitsnack folk skrev till mig och mina vänner. Och det värsta är att InGEN skulle våga säga de dom skriver på ask. Där kan dom vara anonyma och skriva hur mycket skit som helst utan att personen dom skriver till får veta vem det är som skrivit.

5. Det är fredag!!! Vaknade imorse och sa till mig själv, äntligen lördag! Jag kan ju somna om! Och sen insåg jag ganska kvickt att det BARA var fredag och att jag skulle iväg till skolan... Men dock riktigt härligt att vara ledig 2 dagar nu, bara att slappa och ta de lugnt :)

Detta var mina topp/botten 5 :) Jag antar att ni mörker vilka som var topp och botten :)