Älskling <3


Bygg din egen Kattungehage

Bygg din egen kattungehage.
Det ni behöver är:
Kompostgaller
* 2 st träplattor 90x90
* 4 st 90x30 tygbitar/skynken 
* 12 st Dörrmattor
* Buntband
* Häffpistol och klamror
* Små träbitar för att använda till klackar. 
* 4 st 90x20 plankor 
* Lite spik och hammare
* En vass kniv
 
1. Börja med att montera Kompostgallret men istället för att använda de medföljande spiralerna så montera med 3 buntband i varje hörn. Så här:
 
2. Häfta sedan fast mattor på en utav plattorna, du får troligen skära ut så att dom passar plattan. Du kan behöva använda lite utav de du skärt bort/skräpet för att få de att bli täckt.( Ignorera klackarna, Vi tog bort de och löste de med en bättre annordning, se nedan)  Så här:
 
3. Spika fast fyra stycken liggande plankor, en på varje sida, 90långx20hög Bara om ni vill vara säkra på att kattungarna/kattungen inte ska rymma. Så här:
Ursäkta Bilden, Missade att ta kort så jag paintade ihop en!
 

4. Sätt fast mattor på den andra plattan och sätt sedan några kilar nedåt mot golvet bara för att taket inte ska ramla av. Mattona är på ovansidan av taket så att man slipper se den fula träskivan. och att andra katter kan hoppa upp eller för att ställa saker på. (Vi använder knappt taket men kan vara bra att ha) Så här:
Fast kilarna ska alltså gå neråt/åt det andra hållet!
 
5. Sedan kan du ställa allt på rättplats och hoppa i och sätta fast de 4 skynkena och inreda allt! 
Skynkena är 90bredax40höga. Så här:
När allt är inrett och fixat efter sin personliga smak så kan man börja installera kattmamman i sin nya ''hage''. 
 
Allt detta går på mindre än 400 kr. Medans en köpt hage kostar runt 700 kr.. 
Om ni har några frågor eller undrar över något annat så kan ni alltid kommentera eller maila mig på: [email protected]
 
 
 Så här bra trivs min kattmamma och kattunge nu:
Leopardettés Gold N Glory, Mamma. Leopardettés Armani Gold, Kattungen <3
 
All lycka till där hemma!!! /Denice! :)

HAGEL!

Gooood morgon! 
 
har suttit på Essingen i spöregnet, åskan, bixtarna och haglet! Satt bara och bedde att ingen skulle köra in i oss och att de skulle sluta regna....... Var längesedan ja var så rädd! Var tvungen att skrika för att höra vad den andra sa.. :P Men nu är vi hemma och håller på och fixa tavor, eller ja mamma gör :) Igår sa åkte vi ut till Gålö och badade och jag plockade blåbär medans mamma letade svamp! Men ingen svamp men en del blåbär till mig ;) Tanken var att göra samma sak idag men de regnade ju så enormt mycket... Men vi får se!
 
Nu ska ja ta och mysa med katterna och mata lillgrabben :)
 

En sån där rolig lista ;)

Vilken svordom använder du mest?
Fan, helvete, jävlar.. haha borde försöka svära mindre...
 
Äger du en iPod?
japp en lila ;)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
haha sommarlov, vem ställer klocka? ;) men vid 5 för att mata liten kisse och sen vid 10 för att mata igen ;)

Hur många resväskor äger du?
2 eller 3 ;D

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
En vän skulle jag nog säga. Såvida det inte handlar om min syster ;)

När var senast någon stötte på dig?
Haha, saker ja inte vill minnas ;P

Vad åt du till middag senast?
Tacos ;P

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Verkligen! Till och med skapar fake fb konton på mig så :P

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08- land ;)

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror ganska mkt på situation och vad man har för relation till den andra personen. Men oftast inte :)

Vilken film kan du alla replikerna till?
Haha, knappast nån film nörd sån inga ;P

Pratar du några andra språk?
Engelska, Spanska :)

Diskar du din egen disk?
Pappa, Mamma :D

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej det är inget “krav” från min sida. Om förslaget däremot läggs fram som: “Får jag bjuda dig på middag/bio/annat”, så ja, då tycker jag han ska bjuda. Om man däremot säger nåt i stil med “Ska vi hitta på något, spela minigolf eller nåt sånt?” så är det en annan sak. Jag har dock inga problem med att betala var och en för sig, eller att bli bjuden. Har jag ekonomi till det så tycker jag också om att få bjuda.

Vad har du med dig in på bion?
Sällskap och något att dricka, godis :) Gärna lösgodis, men de brukar ju av nån konstig anledning komma mer´d hem allt igen ;) Brukar vara dålig på att äta godis :P

Har du en blogg?
Hahahah näääe… :) verkligen inte!

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Omtänksam, humor, kunna ha kul ihop!

När sov du senast på golvet?
Hahhahahaha! WTF! Inte den här sommaren iaf ;)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Några men helst typ 7 :D

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, det är jag! Jag känner mig nästan elak som dömer andras språkbruk, även om kritiken enbart förekommer i mitt eget huvud. Fast om man vet att dom har tex dyslexi så är det ju något helt annat :)

Vad var det senaste du åt?
Tacos:)

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Lätt! Skulle kunna göra det nu tillomed :)

Tycker du om att krama folk?
Det beror helt och hållet på vem, och i vilken situation. Typ när man träffar en kompis man ser varje dag så tycker jag det e lite ondigt.. Men om man inte setts på evigheter eller med en kille e nått helt annat :)

Äger du en digitalkamera?
Jaaaa, :D

Vad är du allergisk mot?
Pencelin, Fisk, Myggor, Plåster, Fläder :/

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag har ingen som helst aning. :P


A lot of things!

Några utav de saker ja gjort dom senaste dagarna är att ja har köpt nya skor, bråkade om telefon, köpt ny data, beställt kläder, fotograferas, knappt sovit och lagt en massa tid på att mata kattungen.. 
 
Gick runt i mina springskor hela dagarna så de tyckte mamma va sådär och när vi skulle kolla efter träningskläder så hittade jag ett par asics somjag fick istället. Får inte byta ut min telefon förrns 30 december och hur många butiker är öppna dagen innan nyårsafton? Mamma passade även på att köpa en nt data så den kommer hem till veckan:) Och imorse så kollade mamma in på några ''klädsidor'' och jag beställde 2 par springbyxor (rosa och svarta), en marinblå tröjja, och en lila bh.. :) och igår så var mamma o jag ute och fotade nya bilder till bloggen :) Dom kommer inom kort (när redigering och fix är klar). ;) 
 
Bild på min nya träningströjja :)
 
och det här är lillgrabben och lillan :) Så fina!

Mot kurvan!

Hej på er! Nu ska ja och mamma rulla mot Kurvan för att lämna in datan och modemet... Men i december får jag ut en ny telefon, en iPhone 5:) så jag får tyvärr längta ett tag till;) Men här kommer iaf en bild på tjockiströjjan ja fick igår.. Har den även idag. Hoppas bara bilden går att ladda upp nu..


Shoppaholic!

Hellå bloggen ;)
 
Idag så vart det en shoppingrunda.. Fick med mig en hel del hem :) Bland annat.. Ryggsäck, Springtröja, Tjockiströja, Iphoneskal, Mascara, Och de tre sist skrivna sakerna fick ja som en liten överraskning av mamma :) Köpe även 7 råttor till tiger, mjölkersättning till bäbisen, kattmat, och kattsandparfym + kattsandsspade.. Skickar med bilder i nästa inlägg från iphonen.
 
var även ute med tiger och tyvärr så räkade han fastna runt min hals och nu har jag fetaste brännmärket på halsen...  men nu ligger ALLA 3 katterna och sover på sina ställen :)
 
Nöjd tjej för dagen :)

Nått som ni kanske inte visste;)

Är att min lilla tjej ska få kattungar! Men nu har hon satt igång och fått en liten grabb än så länge! Armani har ja bestämt att han ska heta :) Troligen är det en till kisse på väg.. Hoppas!! Håll mer utkik på min Facebook sida för uppdatering och bilder för nu kommer jag inte uppdatera mer ikväll! Ni får lägga till mig där för bättre uppdatering, länk till min sida finns vid länkarna..


Some new..

Efter en toppen vecka så lämnade Fredrika huvudstaden igår(lördag).. Har haft toppen kul! Bada, bio, grillat, shoppat, ja allt :) Idag så har jag sovit ut och sedan åkt till kurvan för att kolla lite.. Vart några pärlor och pennor.. Har suttit och pärlat en del ikväll :) Kan även meddela att jag har slutat i bandet. Känner inte något glädje när flera inte vill ha mig kvar, mina fd bästa vänner.. Kommer säkert sakna det men det är inget jag ångrar nu. Men inget jag lär ångra sen heller. Pratade med Evelina idag också, blir alltid på så bra humör när jag pratat med henne! <3 Saknar dig..<3 Nej nu ska ja sova, hörs imorgon.. Kanske är på bättre humör då..<3


Premier bad!

Idag så tog jag mitt första dopp utomhus för 2012, Men innan de så var vi i farsta och shoppade. Råkade skäma ut mig med att tappa en as stor cola mitt på golvet på Mc Donalds också... Drog och tränade på farsta utegym och sen åkte vi och bada, eller så ja fick bada eftersom dom andra två badkrukorn inte ville typ.. Ska snart iväg och bada i stan men första mat :) 
 
Right now! 

KAOS veckan är här!

Idag så hämtade vi Fredrika i solna och sen åkte vi hem och gick husessyn ;) Har spelat Life, sprungit, photoshoppat, pratat, ätit och en massa mer ;) Skafixa mig nå mer att dricka och sen krypa ner i sängen. Imorgon ringer klockan vid 8.15 och sen ska vi med mamma en snabbis och sen åker vi och schoppar.. och till kvällen blir det bio :)
 
Nej sängen ropar :)

Going to sleep...

Nä, om jag ska ta mig ner i sängen inför lite sömn... Ja kommer meed grymma inlägg imorgon! Håll utkik :D
 

Matkoma..

Åt på tok för snabbt så nu tänker jag lägga mig och slappa.. Bloggar bättre sen!

Work!

Lyft typ 40 as tunga lådor idag så nu ger jag upp och går och lägger mig.. Vet inte om ja kommer kunna somna bara... Mycket som snurrar.. iPhone inlägg,....


55 Saker jag ska göra innan jag dör!

Tänkte göra en Before i die lista här då..
 
1* Åka utomlands 
2* Äga en Canon Eos 7D
3* Tatuera mig
4* Bo i en villa med en pool
5* Kunna 5 olika språk
6* Ha ett eget företag
7* Fotografera på professionell nivå
8* Tälta med en kompis
9* Gå på big brother - Check
10* Åka frittfall - Check
11* Vinna en stor summa pengar
12* Springa ca 3 km på max 15 minuter
13* Pirca mig
14* Klippa lugg - Check
15* Hoppa Bungyjump
16* Få inreda ett hus helt själv
17* Se alla Harry Potter filmerna
18* Galoppera med en häst
19* Va med i en film
20* Simma med delfiner
21* Träffa nån av dom som är med i Swedish House Mafia
22* Dip dye färga mitt hår
23* Åka limosin - Check
24* Gifta mig
25* Bada med kläderna på frivilligt
26* Se Titanic
27* Flytta till Göteborg
28* Ha en Iphone - check
29* Äga en BMW
30* Vara vaken i 48 h
31* Köra Dragracing
32* Va helt ensam hemma en helg
33* Vara helt utan mobil och data i över en vecka
34* Leka kurragömma på Ikea
35* Stanna under täcker i 24 h 
36* Ha ett förhållande som hålller
37* Jobba som polis
38* Plugga på komux för skojs skull
39* Åka luftballong
40* Åka till en kompis och göra om allt utan att den vet något
41* Ha ett överrasknings party
42* Lana psp 3 med en kompis
43* Hamna på akuten. inte för att ja vill men med min otur så kommer de hända..
44* Känna en kändis och umgås med den
45* Ha en framgångsrik blogg
46* Gå på en festival
47* Köpa ett för dyrt plagg
48* Hälla diskmedel i en fontän 
49* Gå på spa
50* Bli anlitad som fotograf
51* Lära mig att spela gitarr igen
52* Lära mig skriva med vänter hand
53* Bo på ett ishotell
54* Bestiga ett berg
55* Dansa på en bardisk
 
vissa små, vissa väldigt stora, men samtliga saker jag vill göra innan jag lämnar livet
 
Bilder- Google, mitt arkiv och från andra ställen

True shit.

If happy ever after did exist
I would still be holding you like this
All those fairytales are full of sh*t
One more stupid love song I'll be sick
 
 
Payphone- Marron 5

KAOS!

På måndag kommer Fredrika ner hit till Stockholm och vi ska kaosa tillsammans i en vecka! Ska blir så jävla najs! Så då ska vi leva livet här i stockholm.. Ska bli jätte kul! Blir mycket shopping, prommenader, utegym, massa mys, bada och massa annat kul :) Och eventuellt rida clydesdale hästar :) Hoppas på de iaf ;D 
 
Nej nu tänkte jag fixa lite saker och sen kanske åka och bada :D
 
 
Världens bästa Freddi! Besök hennes blogg också!

Snabbinlägg

Ja de här är verkligen ett snabbinlägg! Bloggar ikväll..

Myggbett i en mass...

Det enda ja gjort idag är att klia på alla miljoner myggbett ja fått igår.. typ 3 mitt på ryggen, 50 på benen, hela armarna och några på halsen... Snälla utrota myggen! 
 
Idag har de mest vart ta de lungt och slöa.. se lite på tv och sy en sele till tiger <3 Har även precis duschat och tvättat håret och väntar på att grillen sja bli klar ;) 
 
Nu, fixa maten :D

Lätt en av dom bästa dagarna i mitt liv!

I lördags var lätt en av dom bästa dagarna i mitt liv! Hade så grymt kul! Vågade mig uppp i Fritt fall och Insane och gå spökhuset ;) Åkte alla karuseller utom 2 och barnkarusellerna.. Hade så jävla kul! Kom hem ganska sent, sommnade ännu senare och slkulle upp vid 6... 
 
Nu tänkte jag strunta i er och gå ut i fin väret...!! 
 
 
 
 
 
 
Snacka om att va inne i mobilen då......

Kontakt!

Jag har sedan alltid haft ett stort intresse för fotografering och att kunna skapa en bild, jag fotar det mesta... Barn, Djur, Människor, Detaljer, Natur m.m. Intresset ökar för varje foto jag knäpper, efter att ha tagit massor med bilder nu så älskar jag det! 
 
Om du har frågor eller om du vill ha det där extra i dina bilder och bli extra nöjd så tveka inte att kontakta mig på [email protected]
 
 

Om way!

Nu är jag på väg in till stan för att möta alla och sen ta spårvagnen in till Grönan! De ska bli så sjukt kul! Uppdaterar nog inte nått under dagen men kanske ikväll, beror väll på när ja kommer hem! Annes kommer uppdatering imorgon från utställningen och allt som händer imorgon, ska ju hjälpa Carro imorgon på utställningen här i vh.. Bara tre katter men kul ändå! Nej nu är ja snart framme!


Om några timmar

så åker jag, ska va i stan till 13.30.. Ska klä på mig och fixa mig och massa sånt.. :) Sitter och äter frulle nu och dunkar musik! Jävlar va kul dagen/kvällen blir! Så jävla grymt! Nej nu måste ja fixa allt!
 

TAGGA GRÖNAN!!!!!!!!!!!!!

Idag så är det Grönan som gäller! Jag, Natta, Jocke, Sebbe och sen får vi se om nån mer hänger på :) <3 Det vet jag ju inte än eftersom det här är ett Tidställt inlägg.. Kommer ju inte kunna blogga när jag är på grönan... Nej nu drar vi och åker frittfall!
 
 
Ja vem har sagt att ja e normal? ;)

Blogg appen!!

Nu har uppdateringen på blogg.se appen kommit till iPhone! Så nu kan/ska jag blogga mer via mobilen!! Stort tack till serviceteamet bara en månad försent..... Men bättre sen än aldrig! Nu ska jag ta och sova! Duschen får vänta..


Mat!

Ska ta och äta nu efter en dag på stan med syrran och sen mys kväll med sons of anarchy hemma hos henne.. Jätte mys! Men nu äta sen duscha sova och ladda om tills imorgon.. Vad som händer då får ni veta imorgon :) Sov gott mina vänner!!

Mot duschen!

Nu ska ja springa bort till duschen och tvätta håret och duscha! För att sedan klippa av mig håret :O OMG!!!! Nej, Vi hörs!

Hade den här klänningen idag iaf :)

Till alla nya bloggläsare!

1. Vad heter du : Denice Larsson

2.Ögonfärg : Blå/gröna

3. Hur gammal är du ? 15 om några månader

4. Vilken årstid fyller du år? I Oktober.

5. Vilken klass börjar du? Sista året på högskolan, 9 AN!!!!!!!

6. Hobby: Fotboll, Sport, Vänner, men framför allt Fotografering och åka på utställningar!

7. Något du inte gillar: Folk som sviker, när ja tappat bort mobilen, att va hemma, bråk, mm

8. Har du varit utomlands någon gång ? Om Estland räknas som utomlands ;)

9. Favoritställe ? Hos syrran :)

10. Är du kär just nu ? Ja vet inte.

11.Tycker du om att shoppa ? Kul ibland, men unviker de gärna..

12. Favoritmat :grillspett och potatis :)

13 nån du saknar : Alicia, Emilia, Fredrika, och massa andra..

4. Favorit läsk ,COLA!!!!!

15. Favoritefterätt, öhh GLASS, v a annars ?! :D

16. vad köpte du senast ?  Mc Chicken & co. på mcd :P

17. Vem ringde dig senast? Pappsen :)

18.vem smsade dig senast ? Alicia :)

19. Vad ska du göra idag ? Hur mycket är de kvar av dagen då? Mest slappa och sen klippa topparna :)

20. Vad är det bästa med sommaren? Sliuppa skolan, Grönan, Bada och dom sena sommarkvällarna :)

21. Vad ser du fram imot ? Grönan på Lördag och bada med Alicia i veckan:)

22. Ser du fram imot att börja 9an ? Som FAN! Saknar klassen as mycket....

23. Dag eller natt? NATT!!!

24. sommar eller vinter ? sommar!!!!!!!!!!

25. Vilken mobil har du nu ? Cp iphone 3gs......... Måste ha den i ett år till för telenor har klantat sig.......

26,vill du ha en iphone ? Iphone 5? ja!!!!!!!

27.favorit färg Vit, neon färger, svart, och bengal mönstrat :)

28. chips eller godis ? Inget!

långt eller kort hår ? Denice längden ;)

 

 

Nu vet ni som nyss kommit in hit lite mer om mig :)


Min spotify lista

Här kommer min Spotify lista för Sommaren, Lär vara sönder lyssnad! Gör som mig och dunka musik tills du har ont i öronen :)
 
Denice Spotify för sommaren! -  Sommarplåga 12
 
 

Bengaler och Devon Rex <3

 
Där bilderna är vridna så ville blogg.se vridna som och jag vet inte hur man ändrar det här. Dom var roterade från början. Så vänd på huvudet, så där ja 
 
 
Där bilderna är vridna så ville blogg.se vridna som och jag vet inte hur man ändrar det här. Dom var roterade från början. Så vänd på huvudet, så där ja 
 
Alla bilder ägs utav mig och bildstölder anmäls! Kontakta mig vid lån utav bilder.
 

Alva <3

 
Där bilderna är vridna så ville blogg.se vridna som och jag vet inte hur man ändrar det här. Dom var roterade från början. Så vänd på huvudet, så där ja ;)
 
Alla bilder ägs utav mig och bildstölder anmäls! Kontakta mig vid lån utav bilder.
 
 

Oavsett vad

Så har jag haft ytterst dålig motagning sedan i fredags, och när jag kom hem så hade telenor så hade deras mast gått sönder,,, Så värdelös motagning och jävligt svårt att blogga.. 
 
Men idag så har jag varit med kattis, badade i fontänen i kungsan, åt glass, mat, promenerade, och bara hade det mys :P men roligaste var väll alla som skrattade åt oss XD  Men de här måste vi göra om! 
 
>Nej, nu ska jag ta och sova! 
 
 
As dåliga webb bilder, men bild på mitt line ja köpte idag sist, och nää de e inte fett de är tröjjan som vikt sig......... Tiger kom och vill mysa också :D