Spotlight!

Ligger i sängen nu men ska inte sova än tänkte jag. Bara slappar och så! Jätte skönt!

Hade det iaf jätte kul med Evelina, (vilket ja alltid har med henne) såg på ensam hemma 3, snacka, fika, busade med varandra :) ska eventuellt ut och springa med henne imorgon men bara om snön är borta. Nu tänker ni i Stockholm, vadå snön????
Jo.. Vi fick ca 1 dm snö nu ikväll! Hoppas allt är borta när ja vaknar imorgon! Annars blir ja bra less...

Har iallafall täckt över fönstret med en filt för ja vill inte vakna kl 6 av solljuset! Nej tack!!

Kommer väll höra av mig imorgon!


At E´s place!

Dagens faktiskt! Fast andra tights! och annat hår ;)
Hej på er alla!

Sitter hos Evve nu och väntar på att hon ska äta klart :) Får se vad som händer sen :)


Tagga!

Snart åker jag till Evelina och är med henne ikväll!! Tar de nog lugnt men vi får se hur de blir! Ska iaf bli jätte kul! Vi har en massa planer inför sommaren!

 At evves place!

Less..

Ligger i sängen efter en tuff dag! Hade volleyboll på idrotten som vanligt nu! Vårt dreamteam vann alla våra matcher! Vi va grymma, Simon, Klint, Johanna b, Malli och jag :D vi ägde ut alla!

Mest tagit de chill idag och ska väll fortsätta med det tills bb är slut och då hoppar ja in i duschen och går och lägger mig! Ja är nog Sveriges mest döda tjej idag..

Vi hörs nån annan gång är i kväll!


Good bye!

Har precis gett upp med att plugga och krypit ner i sängen och ska sova! Trött som ett as efter bara ha vart vaken 11 h.. Inte okej!


Win your heart

Hejhej! Tog en paus från allt plugg och laddade in bilderna från minneskortet.
Vaknade vid 13 efter att ha sovit 14 h... :O Fattar inte att ja kunde sova så länge! Va ju ledig idag pga vi hade friluftsdag och ja kan inte va med.... Så ja har slappat, pratat i telefonen med alicia, pluggat och lyssnat på musik! Ganska härligt!!!

Nu ska ja plugga vidare! :)



I'm Dead.

Iaf i huvudet. Gått en lång promenad med evve idag, pluggat lite, skolan, sovit, tittat tv och plockat tvätt. Det är lite av allt ja hunnit med sen ja gick till skolan imorse! Duktig ja! Men nu har ja riktigt ont i foten och i tån. Har fetaste skavsåret på tån och foten är stukad så ja :P klantig ja :>

Idag så har ja vart ytterligt seg men ja får ju iaf sova ut ordentligt mycket eftersom ja är ledig imorgon! De e frilluftsdag och ja kan ju inte va med.... Nu ska ja ta och slå av tv och sova länge och gott!

Gnight!


Bad day

Exakt så känner ja att dagen vart. Trött, frusen, hängig, illa mående. Fan om ja blir sjuk. Den som smittat mig ligger inte bra till!

Igår så städade jag heeeeela lägenheten själv. Total städade. Och lagade maten själv.

Idag så va ja med Towa en liten stund efter skolan. Sen gick ja och la mig efter maten. Sov en timme typ. Sen så har ja pluggat lite, sett på tv, messat, tagit de chill!

Nu ska ja sova. Ja har redan släkt ner så, gnight!


Sova…

Är vad ja vill göra nu. Jag måste plugga... Men ja ska isf ta de lugnt och så och sen plugga. Bloggar om en stund ;)


Död tjej som skriver.

Som rubriken säger.

Berättar om dagen imorgon för nu ska ja sova! Gnight!


Frukost tips!

Visst är det mysigt att äta frukost framför tv:n? Men de är inge bra alls!

• ät frukost vid matbordet/frukostbordet
• ät en ordentlig frukost
• ja brukar äta 2 fiber mackor, 1 skål vanilj yoghurt, 1/2 stort glas juice.
• jag tycker de är bra att äta en nyttig frukost!
• ha något pålägg du tycker om på mackorna
• njut när du äter frukosten
• om du har sällskap vid frukosten så blir den mycket godare!

Bild från Google


do we know

Godmorgon! Vaknade vid 9 och låg kvari sängen tills Towa ringde vid 9.30. Ska snart börja fixa mig för ja ska upp till kyrkan för att få en till stämpel! Har bara 10 och ska ha 12 ;) Bara att börja samla redan nu :D Tog ett glas cola för att vakna till och låste in katterna och öppnade för att vädra! Har även dammsugigt min matte i mitt rum! STOLT! Bör undvika cola på morgonen men ja va så sjukt trött. ;) 

Nu ska ja gå och väcka pappa, klä på mig, sminka mig, fixa håret, och sen gå ut :)

De sämsta som finns på morgen! Akta er för de! Man blir beroende!!!!

Kommer även ett inlägg om frukost senare under dagen!

Svar på kommentar :

Från Fredrika:
 Tips:
om man missar alla så gör det inget om man missar ett avsnitt, så man struntar i att se på bb helt enkelt, smart va!?:bigeyes:

ALDRIG! De va tv4 play som gällde direkt på morgonen ;)

image description

Härligt!!

Idag så va vi hos släkten HELA dagen va jätte kul men Alicia kunde inte sova här då sa pappa så de blev inget:( när ja kom hem så åt vi och sen så såg ja på en film och sen så tog ja de lugnt i nån timme. Vid 21.45 så beslutade jag mig att städa rummet och så. Nu är de städat och ja ska dammsuga av allt imorgon för klockan va för mycket att göra de idag! Bytte även säng klädet och rensade skrivbordet och nattduksbordet! Stolt!! Och allt detta tog bara 1 h :O REKORD!!!!!!!!! Hihi!

Ska upp vid 9 imorgon pga att ja måste till kyrkan för ja har så lite stämplar.. Eller ja har 10 men ja behöver 12 så ja ska gå imorgon och skaffa mig en till :))) efter de så ska ja hem och städa och sen får vi se vad som händer!

Nu ska ja sova eftersom klockan är 1 enligt sommartid ;)


Visste ni att...


 * Att jag har gått hos dagmamma och på 2 dagis!

 * Att jag är värsta bokmalen!

 * Att ja samlar på sudd!

 * Carola Häggqvist har vart på mitt dagis!

 * Att ja nästan alltid har håret uppsatt!

 * Att ja har färgat håret typ 10 gånger men aldrig hela utan bara halva!

 * Att jag är galen i frukt om de finns hemma!

 * Jag har två blåtå naglar

 * Jag´kommer inte på nå mer nu

Dunkar totalt!!

Sitter och dunkar musik i hela huset! På pappas spotify eftersom vi har premium där ;) Ikväll nkommer Alicia hit och slaggar här, fett najs!

Bjuder på bb låten föra året! Basshunter – Fest i hela huset Grym!

Ska iaf fixa mig nu och lite sånt!


Ingen inspiration.

Tjejen med sämst blogginsperation ligger nu i sängen och är sur. Missade bb idag......... Får se de imorgon istället ;)

Tog de bara lugnt idag och slappade i soffan och sängen vid tv och datan. Jätte skönt! Ja och pappa satt och prata förut om allt! Rolig fakta man fick reda på! Kommer lite om de imorgon;)

Ja vet inte alls vad ja ska blogga om..

Har ni nått ni vill se mer av?

Godnatt!


Ang. Katterna!

Ni ville ju ha ett inlägg med mer info om katterna ;) Så här kommer de :)
Jag har två stycken små liv av rasen BENGAL här hemma just nu. Lär nog blir fler ;)

Vi börjar med ''Tiger''
''Tiger'' heter egentligen S*Leopardettés Magestic Black Magic men kallas tiger. Han föddes 2010-05-14 här i sundsvall hos mina släktingar. Vi va hos dom och ''Tiger'' vart kär i pappa och ¨då fick jag ett ultimatum att jag skulle få ha ''Tiger'' hos mig om ja städade rummet ordentligt. (på den tiden va mitt rum en katastrof) Så jag fixade och vi hämtade han vid skolstarten 2010 när jag började 7.an alltså.
Han är snart två år och världens mest mysigaste katt! Vi håller på och letar fodervärd till han pga olika anledningar.




 Det här va när ja fick honom <3





Sen har vi ''Lillan'' en liten flicka vid namn S*Leopardettés Gold N Glory som är född 2011-07-01. Hon fick jag träffa när hon bara va en dag gammal och smälte redan då! Jag fick reda på att ja skulle få ha henne hemma hos mig och åka´på utställningar med henne! Har vart på ca fem st. Men eftersom hon är lite knasig så ställer vi inte ut henne nu. Får se om de blir fler utställningar eller inte. Jag hämtade henne runt min födelsedag. Och nu är hon snart 9 månader. Stora tjejen!


image description




image descriptionimage description


ett steg bakom.

Hej!

Stannade hemma idag och vilade foten! Ganska skönt! Mest tagit de lugnt idag!

Har iaf fixat fetaste spellistan i datan nu :D Så ja sitter och dunkar musik just nu och ska väll börja skriva lite tidsinställda inlägg som kommer ikväll :) Blir nog mest en mysig hemmakväll med Pappa :)


Det gör ont.?

Hej.

Idag va de skola och ja stukade foten rätt så illa så ja knappt kan gå... Får se om ja kan ta mig till skolan imorgon ens. När ja kom hem från konfan och de så ramla ja ihop på en stol och grina för de gör så sjukt ont. Tror aldrig ja haft så hör ont nån gång...
Hoppas kunna ta mig till skolan och göra hkk provet men vi får se hur ja känner mig. Vore skönt att ha de gjort men vi får väll se. Stannar hemma om de gör lika ont som nu. Vilket ja inte hoppas på!

Nu ska ja iaf stänga av allt här och sova! Tiger är hemma nu igen :) myyyyyyys!!

Gnight!


Feeling worse.

Hej!

Trött osv. Men ändå så skriver ja lite från mobilen. Ligger under täcket och svettas typ ihjäl eftersom ja inte kan ha shorts utan långa pyjamas byxor vilket ja hatar eftersom ja inte får riva sönder sårskorporna på knät. Men ja tror ja byter ändå. Dör liksom här.

Igår så åkte ja in till stan efter skolan och köpte presenter till Evelina. 2 rosa skålar och en ansiktsmask. Sen åkte ja hem och åt lite och sen upp till Evelina! Hon öppnade presenterna och vi fixade klart tårtan m.m tårtan vart som en mini bröllopstårta! Jätte gott! Sen åkte vi till träningen och hon tränade och ja tittade på. Åkte hem och sov..

Nu så va de skola idag också. Åkte till sjukgymnasten vid 10.30 och hon kollade och vi tog bort plåstret. Skönt att slippa de men de va ganska ovant faktiskt! Sen tbx till skolan och gå klart dagen för att sen gå hem och plugga HK... Pluggade och så sa pappa att tiger kommer flytta hem igen :/ blandade känslor... Men ja fortsatte och pluggade och de kändes bra att ha lite av den gjort ändå. Ska plugga mer imorgon efter konfan och bandet.

Vi får se hur allt blir i helgen. Osäkert där än! Hoppas de blir bra isf!

Men nu ska ja sova och byta pyjamas byxor ;P


Ja känner inte dig längre.

Legat och pluggat på ett utav mina fem ämnen... Måste plugga mer på HK senare när Glee är slut, pluggar till 22 då och då är de bb och sen sova.

Kan berätta om gårdagen/dagen senare. Orkar inte nu. Trött osv.

Nej. Vi hörs nån gång


Beauty is in the eye of the beholder. And baby, you're beautiful.

Ligger i sängen och ska sova. Haft en toppen dag med Alicia <3

Trött och illa mående så ja ska sova nu. Gnight!


Ja vakna klockan 5. Såg solen gå ner igen.

Nej, Ja vaknade inte 5 :) Bara rubriken som säger de!

Just nu så ska ja snartgåoch äta frukost och sen vänta på att alicia ska komma!  Hör av mig mer sedan!


 Älskling <3

Life is a difficult climb, but the view is breathtaking.

Hej på er! Ganska dålig uppdate idag. Städat, planerat, fotboll, släkten, slappat! Jätte skönt! Ganska trött och så nu.. Har sett på bröllopsfotografen hela kvällen :)

Men ja bloggar när ja vaknat imorgon!!


Bild bomb!








Jag har också vart liten..





Haha! EGOBOST´! XD

Godmorgon!

Hej på er!

Eftersom mitt fönster har morgonsolen på sig så vaknade jag vad 7 men lyckades somna om till 9.45. Ja hade persiennerna nere och en filt över fönstret! Och ändå så blev de sååå ljust...

Idag så ska ja och pappa städa lägenheten och sedan åka och se på fotboll! Jösses va kul! Fast att städa är väll inte så kul men de behövs! pappa ska putsa mina fönster!

Slog just igång min data och pappas spotify för då kan ja lyssna obegränsat! Ska äta frukost snart också :)

Vi hörs sen


Du är helt otrolig!

Go kväll!

Sitter i sängen och ska väll bädda till och så eftersom ja är så sjukt deppad ikväll... Va ska man göra vaken då.. Ska försöka få tag i Alicia imorgon och snacka med henne! Behöver henne nu <3

Idag va de skola och sen tog ja bussen och mötte Evelina i stan och vi gick bort till Chocolate house! Satt där i typ en timme och fikade och pratade om allt! Sen gick vi på stan ett tag och myste i solen lite! Fick med mig en mössa, vantar, duschtvål hem :) ganska nöjd! Sen åkte vi hem vid 18 tiden och sen åkte jag och pappa och handlade och sedan åt vi. Sedan dess har ja tränat, slöat, tittat tv och massa sånt!

Kan nog höra av mig imorgon om ja hinner. Har massa planer inför imorgon och söndag! Får se om de blir så bara! Hoppas!!

Nu ska ja krypa ner under täcket och sova snart!


Your future is sad. Make it better with a hug!

Hej..

Känner mig på värdelöst humör idag. Men sjukt taggad för morgondagen! Ska iaf plugga lite ikväll men just nu så ser ja på tv och vilar pga att ja fryser och mår Inge bra.. Så ja ska ta tag i fysiken och engelskan sen!

Imorgon är det fredag om ingen missat de! Och va innebär fredag? HELG!!! Åker in till stan efter skolan och fikar med Evelina sen åker vi nog hem till henne och har fetaste myskvällen! Ska bli sjukt kul iaf!

Nu ska ja vila upp mig och så!


He likes you. Just be calm and keep talking.

Ligger i sängen och ser på lite Glee och ska väll egentligen sova.. Ja är på ganska dåligt humör och behöver sova men ja kan verkligen inte sova..

Målade naglarna förut under big brother. De va det roligaste avsnittet på länge så de vart inte så lyckat, men de kanske håller i någon dag. ROSA!!!!

Imorgon är det mycket som händer! Ska väl berätta om morgondagens planer imorgon bitti!
Godnatt! <3


Lista varje dag

Dag 1. Min första tanke när jag vaknade idag

Dag 2. Mitt rum

Dag 3. Saker du inte vet om mig

Dag 4. En låt med många minnen

Dag 5. Det här språket vill jag tala flytande

Dag 6. Favoritbloggar

Dag 7. Mina favoritskor

Dag 8. Bild på min handstil

Dag 9. Min bästa vän

Dag 10. Hur många vänner på facebook

Dag 11. En person som alltid gör mig glad

Dag 12. Drömyrke

Dag 13. Bästa resan

Dag 14. Det här får mig att skratta

Dag 15. Bästa filmen

Dag 16. Min favoritserie

Dag 17. Det här drömde jag inatt

Dag 18. Favorit ställe

Dag 19. Barndomsminne

Dag 20. Profilbld på facebook

Dag 21. Såhär är jag i skolan


Jag dör för dig för att du ska få frid

Hej!

Sitter och väntar på Big brother 24/7 och lyssnar på sipans musik! F*** va grym han är egentligen på att sjunga och så! Även fast ja inte gillar han i huset så är han nog en riktigt schysst kille med en grym röst!

Skickar med några bra låtar

Sipan- Vet vad vi har sagt

Sipan- Skulle du förstå

Killar som playar är som en förkylning, man ska alltid åka på dom när man minst vill de.

Hej Sverige!

Trött, frusen, less, uttråkad tjej ligger under täcket och ser på tvn. Va på skolan idag, hade typ bara 1 lektion pga av att ja kom dit sent och vi hade håltimme på bilden.

Ikväll är jag ensam hemma för pappa ska till skolan på något möte. Får se om ja bara tar det lugnt och pluggar eller om ja är med nån kompis. Ska iaf göra några övningar så att knät blir bättre och så jag kan börja spela igen!! Får se om ja fortsätter med fotbollen eller inte.. Ganska jobbigt att bestämma.....

Nu ska ja se lite på tv och sen vila och göra övningarna...

Ha det bra!


God morgon!

Hejsan!

Vaknade för typ 10 minuter sen. Hoppas ni sovit gott.. Ja vaknade vid 7 av att de var så ljust inne, hade glömt dra för persienerna... Typiskt mig! Annars så har ja sovit gott!

Nu ska jag gå och byta om och fixa mig och så inför skolan och de!

Ha det bra!!

 Ska snart ha en ny fotografering med lillan och några katter från uppfödningen!

Att vara utan dig är som en fisk utan vatten i akvariet

Ska sova nu. Känner mig nere.. Behöver snacka...

Nu ska ja sova och försöka vakna glad. Lär bli tufft.. Nu ser vi de glada i morgondagen :)

Kärlek till dom som faktiskt bryr sig och förstår!!


Frågor!

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? vet inte
Hur många har du varit kär i? några
Är du kär just nu? - lite

- Elva frågor om dig själv
Namn? denice larsson
När fyller du år - 1 oktober
Vad har du på dig just nu? - underkläder, tröjja, shorts
Vilken årstid är bäst? - sommar/höst
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna vid 9 och sen äta värsta lyxfrukosten 
Vad tycker du mest om hos dig själv? - hmm.. typ ögonen
Vad är du bra på? - att PRATA!!!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på vem de är
Isåfall, vem? -

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? My, Alicia
Vem är den roligaste av dina vänner? Emelie, Marissa
Vem är snyggast av dina vänner? - alla
Vem är mest partyprisse? hahha, Aliica, ja, my :)
Vem är den du helst har filmkväll med? Beror på humör :)
Vem av dina vänner är mest "evil"? ehh..

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? pappa
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja
Vem är farligast i din familj? jag helt klart
Vem ser roligast ut i din familj? Just nu så gör ja de ;)
Vem är coolast? självklart jag 
Har ni något husdjur? yes
Mest gemensamt med? - pappa 
Underhållningen? - vet inte
Roligaste kvällen med familjen? - ingen aning

10 frågor om idag
Vad har du gjort? hoppat på ett ben
Vad ska du göra ? se på bb och sova
Har du gjort något dåligt idag? alltid..
Har du duschat idag? ja
Är du trött nu? nja
Går du i skolan? yees
Har du varit i skolan idag? nej, :)

- ANNAT
Hur mår du just nu? - sådär
Är du hungrig nu? nää
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? fb, blogg.se

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Pappa
Vem ringde du senast? mamma
Vem sms:a till dig senast? Victor
Vem sms:a du till senast? Victor

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Söndags
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 10 min sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? nej
Har du sminkat dig idag? nää

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? no
Vad lyssnar du på?
Vilket är ditt favoritband/artist? åh orka

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor ? ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? iblande
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal? de händer
Använder du hårspray? nejj
Använder du volymspray? nää
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? jaa
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? nej
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? neej
Uppsatt hår eller utsläppt? uppsatt!!
Plattar/lockar du håret varje dag? nääää
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? lite
Har du kysst någon idag? no
Har du ett förhållande? nej
Är du romantisk? haha, grymt!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? beror på
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej?
Vem sov du senast bredvid? ALICA!!! :)
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? fan vetja
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? hahahhahahahahah aa !
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej.


If you wanna know.

Hej på er alla!

Just nu så sitter jag i soffan med datan! Nyss duschat.. Ganska svårt! Benet är alldelles blått och gör extremt ont ibland. Tog bort lindorna och kollade...fy fan va äckligt de ser ut :O

Sitter iaf nu med mina chockladbollar och ett glas mjölk och smsar :) Imorgon så ska ja sova till 8 typ och sen åker ja till skönsberg för min sjukgymnast va tydligen där imorgon. Sen åker ja troligen till skolan. Ska iaf gå och se på BB snart. Fy fan va kul de är att se dom som får utbrott som Marcelo fick i gårdagens avsnitt..

 Bild från sommarn 2010 :)

 Vi var uppe i Paljaka och fiskade och grillade :)



 Jag och tiger tagen hösten 2011 :)

Kommer mer bilder imorgon. Blir mer bilder nu då vi uppgraderat min data så den är mycket snabbare :)

Live life without regrets. Start today.

Hej på er!

Vaknade många gånger i natt. Vid 4,8,9,10,12 och vid 12 väkte pappa mig och jag gick upp och åt frukost. Sedan såg ja några avsnitt av Glee. Bakade chokladbollar och gjort 50 av de 100 övningarna ja ska göra..

Knät är inte lika svullet idag iaf. Men såren börjar läka och de kliar.. Ska ta av "bandaget" och duscha sen.. Men nu ska ja göra några fler övningar och sedan kolla om de blir nån middag idag. Hoppas ni har de bra!


Operation

Hej! Tänkte berätta om dagen!

Gick upp vid 4.30 och skulle duscha. Gjorde det men fick inte äta något eller dricka något alls! Vi åkte till sjukhuset vid 6.15 och då skrev dom in mig och vi fick vänta ett Tag. Efter ca 40 minuter kom min läkare och ritade på mig. Sen vänta igen.. Sen kom sjuksköterskan och hämtade mig och pappa. Jag skulle få ett eget rum och sånna där fula sjukhuskläder. Tog på mig alla kläder, nån vit skjorta, blå "morgonrock" och dom hemska strumporna.. Fick mitt rum och ett armband. Vid 9.30 skulle jag äta massa medicin och de va jätte jobbigt att få i sig. De va super stora tabletter. Sedan fick ja vänta till 11 då jag skulle åka upp/ner (kommer inte ihåg). När vi kom dit fick ja byta säng och ta på mig en ful mössa... Narkosläkaren satte in en infart för medicin och sånt. Han kollade blodtryck, EKG och massa sånt som satt kvar hela operationen. En del saker satt kvar tills ja vaknade. Dom satte dropp och sedan så sövdes jag. Nu vet jag inte vad som skedde. Men operationen tog ca 1 h och sedan låg jag på uppvakningen med övervakning. Ja vaknade vid 13.20 och var jätte yr och de snurrade som tusan i skallen. Jag vart utkörd till avdelningen och efter 20 minuter så kom pappa dit. Hade inte så ont i knät då. Vi satt och pratade i lite mer än 1 h och sedan kom sjuksköterskan och sa att jag kunde få byta om och ta bort droppet om ja ville. De va ändå slut så. Lite kvar i botten bara. Ja gick och bytte om och fick sätta mig i kafét och fick lite fika. Väntade på läkaren i 30 minuter då han kom och berättade vad som hade hänt. Operationen hade gått bra men ja skulle inte stödja på benet så mycket idag. Vi gick ner och sen åkte vi hem. Ja gick och la mig och såg på tv medan pappa åkte och köpte mat till mig. Sedan gick jag och la mig och sov eftersom ja sovit 4 timmar i natt. Vaknade och de snurrade lite i huvudet. Sen hade pappa köpt glass till mig så ja fick de. Och nu är det Ipren som ja lever på. Fick 2 hål i knät och fetaste bandaget. Imorgon kommer jag inte gå på skolan pga att ja behöver sova och att de kommer göra vändans ont. Har redan nu ställt Ipren burken bredvid sängen. Imorgon ska ja göra lite övningar och hoppa runt på mina kryckor. Och sedan på onsdag så ska jag till sjukgymnasten vid 10 så ja är hemma till dess och sen åker ja dit och sen blir det troligen skolan.. Så ser de ut just nu.

Men nu ska jag ska sova för de snurrar ganska bra i huvudet och de börjar göra ont i knät igen. Och jag är väldigt trött!!

Hoppas jag slipper sjukhus nå mer nu.. Troligen inte.


Använder den här ist.

Den andra bloggen kommer ej användas ofta. Kommer istället rensa och göra om hela den här istället! Det kommer ske under veckan när jag är hemma.


Foto till ny blogg












Ny blogg eventuellt!

Finns nu på www.denkster.blogg.se

Kommer igång på allvar under veckan!

image description

Meet it now

Kan ni snälla sluta tjata om att ja ska blogga igen? Ja börjar när ja har tid/ork för de.

Kommer upp några inlägg till kvällen och lite annat smått och gott! Ev. Ny bloggadress och bloggmail


I feel like grap

Hej.. Ja kommer tbx senare.