Sveriges bästa bloggare.

Jag kan stolt säga att min favoritblogg är, http://viktorfrisk.nu/. Allt han skriver är så bra skrivit och han tar verkligen upp ämnen som är aktuella och vardagliga. Han är min dagliga inspiration. Och han har riktigt bra koll på mode och skriver så klockrena inlägg som peppar en att vilja kämpa lite hårdare varje dag. Och inte minst, han är ruskigt snygg ;) 
 
 

Mysig kväll? japp.

Ligger i soffan och bara myser i väntan på solsidan och Johan Falk filmen :) 
 
Jag kan fan inte klaga!
 
 
Har ni sett nya designen på burn-burkarna förresten? Bara för dom är huvudsponsor till Avicii konserten här i Sverige! ;) Rätt coolt ändå! 

september?

Är det September eller November? Börjar tro att de är September, har haft sånt underbart väder denna helg! 
 
 
Detta är dagens väder alltså, tagna för bara 10 minuter sedan. 
 

Saknar sommaren..

 
 

Saknar de sena kvällarna ute med polarna, saknar värmen, saknar stockholmsfolket, saknar att bra liggs på stranden och mysa och saknar självklart the script konserten.. <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyssna!

Tycker ni alla kan gå in och lyssna Aiman's nya låt, du e grym bror! 
 
http://www.youtube.com/watch?v=tqVUcUvbFYU&app=desktop
 
Lärde känna Aiman i sommras, han är så härlig och snäll :)

Bitelineeeeeeeee

Idag var sista dagen utav årskurs 9 veckan, riktigt härligt! :) Blev avslutningsmiddag på biteline, ruskigt got! Rektorn bjöd så man kan ju inte klaga ;) 
 
 
Lånade bilden utav Elina då jag inte har  nån kamera i mobilen... Vi åt samma rätt, min tallrik är till höger man ser kanten ;) Och så skulle William vara rolig och göra tummen upp, ja de va ju tummen upp :) 
 
 
 

jobbigt med skola, eller?

Denna vecka går ut på att jag och 3 andra kompisar från min klass ska gå runt med massa 9:or som är intresserade utav business. Ganska najs att slippa skolan hela veckan, men man missar ju massor tyvärr, så det blir en hel del plugg hemma i soffan. Helt okej när man börjar känna sig riktigt döslut i kroppen och hjärnan.. Har tränat lite för mycket tror jag med tanke på att min rygg och min axel säger godnatt ibland, men de är ju sååå härligt att träna! ;) Men idag så struntade jag i att träna då jag kände mig dålig så drog hem och åt middag och satte mig sedan i soffan med ett avsnitt utav Sons Of Anarchy och sedan lite plugg! 
 
Imorgon är de redan torsdag, shit va skönt! Slutar vid 15 tror ja, men har sovmorgon så de är väll ändå okej ;) Men kommer väll ta bussen somgår hm vid 17 tror ja då jag behöver plugga massor och kan lika gärna göra det på skolan, om man känner sig frisk :) 
 
Sleep well, de ska ja göra! :) 
 
 

Duktigt Denice!

I söndags så var de fars dag, jag och Fredrika var i stan och tränade men åt även lunch på stan. Innan vi skulle hem så passade jag på att köpa blommor med mig hem till pappa :) 
 
Dessa - 
 
 
 
 
 

New in, ja igen...

Har vart så snäll så att jag fick ett par nya skor förra veckan och även en ny jacka idag! :D
Tack Pappa!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

matriel kärlek

Köpte mig en ny klänning förra veckan!!! åhhh va jag älskar denna skönhet <3
 
 
 
 

Fars dag

 
Idag är det, som dom flesta vet, fars dag! 
 
Då jag absolut inte kan göra kaffe, så tänkte jag vara så snäll och göra middag. Söndag, och jag ska in tll stan med Fredrika för att träna och luncha lite, de är ju alltid härligt! :) 
 
 
 
Världens finaste pappa! Love u <3
 
 
 
Och en super vän, så underbar <3

hot, hot, hot

Fredrika och jag satt och skypade tidigare ikväll, i 2,5 h och pratade på om random saker! Där vi kom in på ämnet, snygga killar! ''som alltid'' ;) Vi har dock ganska olik smak men detta va några som vi kom överens om :*
 
 
zac, är väll standard? ;)

Lördag morgon

Klev upp vid 11.30 och började morgonen med en tallrik med havregrynsgröt, nya favoriten ;) Satte mig här vid datorn och kollade igenom facebook, instagram, twitter, ask.fm osv. Och att några svar på ask kan göra mig så glad! Dom där svaren gjorde min dag :) Jag har sååååååå otroligt fina vänner!! <3
 
Idag ska jag nog städa mitt rum, kanske åka till släkten och bara ta det lugnt tror jag. Rätt skönt det också :) 
 
Har faktikst lite bloggtorka just nu så detta får duga :) 
 
 

ATM

just chillin' 
 
benen i luften o allt, en äkta livsnjutare
 

TGIF

Äntligen fredag efter en skit vecka.. Har nämnligen hamnat utan iphone,utan internet, och bara allmänt mycket i skolan nu.. 
 
Har lämnat in iphonen på lagning och får nu ha en knapptelefon utan kamera och internet..... Och jag har ju använt min kära iphone som modem till laptopen.. så blev ju utan internet också....  Om ja har tur så har jag den om 2 veckor, annars närmare julafton... :'( 
 
Och den urusla bloggningen beror på att jag haft så extremt mycket i skolan. Alla sa att gymnasiet skulle bli lätt och kul, det är ju ett rent helvete! Dock har jag världens bästa klass, så roligt är det verkligen! :D Haft matte och engelska plugg hela veckan.. :/ Men nu börjar de bli lite ljusare hoppas ja! 
 
Nu har jag äntligen kommit igång med träningen och förhoppningsvis bloggningen igen ;) 
Toppen ju! ;)
 
 
Bilder från allhelgonaafton på skogskyrkogården i stockholm <3