Godmorgon!

Har precis klivit upp efter att ha legat i sängen och slöat i drygt en timme! Men nu är ja uppe och ska börja fixa mig inför kvällen!

Nej, fixa mig nu! Hörs sen!


Bad uppdate!

Har haft så mycket att göra den här helgen, så mycket frågor, så mycket känslor, och så mycket trötthet!
Blir nog bättre uppdate imorgon hoppas ja på! Valborg? Får se vad den har att bjuda på, ska iaf ner till stranden. Träffa Patrik och sen jobba lite.. Sälja lotter typ.... Hualigen! Ska bli kul iaf!

Nej! Nu= sova!!


Jobbjobbjobbjobb och mer jobb

Sitter på jobbet nu och lyssnar på nån ljudcd! Trött och osv! Ska hem efter jobbet med en nyckel till mamma för hon har tagit med sig 2 bil nycklar och inte 1 bil nyckel och 1 hemma nyckel.. Andra gången den här veckan...haha!!

Sen åker ja in mot stan för att va med Kattis. Ska bli kul, va så längesen!

Jobb nu! Bloggar sen!!


Trodde ja aldrig!

Att en torsdag kunde bli så bra! Grym dag fast ja går på ipren för att kunna stå så är ja riktigt lycklig nu! Allt går bra och så!

Imorgon är de fredag vilket betyder helg! Skickade även in mina sista intervjuer idag! Riktigt härligt!
Tror ja ska gå och fixa håret, borsta tänderna, gå på toa och sen krypa ner i sängen! Börjar bli lite Trötter..

Och Valborg kommer bli toppen! Hoppas ja iaf.. Åker hem på tisdag så alla sundsvallare vet :/

Godnatt snyggingar <3


shit...

Har så oerhört ont i revbenen just nu.. 2 ipren på typ bara några timmar...... Ja orkar inte de nu! less på de.......

Sitter på expen och små dör lite.... Aja. nu ska ja lyssna på musik...


The metro

Just nu så är ja på väg hemmåt! Har bara några frågor kvar och 3 intervjuer och en deadline imorgon 13.00! De fixar ja! Fortfarande förkyld och ont i revbenen men vi får hoppas de går över snart! Får se om ja jobbar hemifrån imorgon med intervjuerna! Är en hel del med dom ju ;) mer än va man tror :) nej om man ska ta och lyssna på musik på den sista tunnnelbanan då! Hoppar på den om 1 min?

See you!


The day...

Idag gjorde jag en intervju med 2 tjejer helt själv! Började 15 så de va ganska skönt!

Har även blivit förkyld och fått jätte ont i revbenen.... Håller på att avlida...
Hoppas jag är bättre imorgon då ska till jobbet också! Tänkte även bli frisk och orka med att städa lite här hemma ;)

Nu ska ja gå och duscha för andra gången idag och sedan äta lite gosaker och sen sova!!

Sov gott snyggingar! <3


På väg mot Tyresö!

Nu är ja på väg till min andra vecka på praoen, den här veckan i Tyresö och förra veckan va dr lite längre bort och en annan PRAO plats. Det här ska bli jätte kul och ja tror de blir minst lika kul som förra veckan va!
Firade även min syster i lördags! De var jätte trevligt och kul! Vart barnvakt där också ;)

Nu är jag snart framme så nu kan ja inte blogga nå mycket mer! Ska försöka höra av mig ikväll.


Ja lovar!

Att försöka blogga imorgon!


Ska försöka'

Blogga imorgon, så håll ögonen öppna, om de är de ni tittar med;)

Ska liksom sova nu och berättar nog allt imorgon!


PRAO


Ja är uppe.


Rubrik


.


Sjukt trött!

Somnade vid 4 och sov 7 h.. Trött? Ja

Bloggar när ja vaknat


Blackout?

Ja ja e vaken nu.. Borde sova ;)


i know..

Jag vet att de inte går att kommentera..

Om ni vill nått eller hjälpa mig så mejla mig på Larssondenice(@)hotmail.com


Bright day?



Right now!


Ligger i sängen och fryser... Va ute på en proenad för en stund sen med evelina i telefonen! Duggade ute mmen de va ganska skönt de också... Ska ta och dricka lite nyponsoppa så ja får upp värmen också! Lyssnar på Musik också för att tagga ikväll, får se vad som händer ikväll också :)

Vi syns sen :)

helvete!

Och så försvann allt upptil........ HJÄLP NÅN!!!

Design problem!

Hejhej.......... Massa problem med designen och droppdown menyerna... Ska kolla med ida om hon kan hjälpa mig... HOPPAS!! Så ni får stå ut ett tag till med prickarna i headern!

ÅHH!!! Sommar!

Top 5 plagg

Rütme Jeans ''Beals'' 899 kr



quiksilver Badshorts ''Big Machine'' 799 kr



DrDemin klänning ''judy'' 599 kr



Fred perry skor ''pheonix mid'' 699kr



Fred perry ziphood ''zip through'' 999 kr



Allt från www.junkyard.se :)

Lever livet!

Hej på er!

Just nu så sitter jag på LH där mamma ''arbetar'' på torsdags kvällar.. Orkade inte vara hemma! Tänkte ps:a lite också ;)  Kommer maybe nån bild :D


God morgon!

mamma förskte väcka mig vid 8 eftersom ja lovat att följa med till hennes jobb men ja var så fruktansvärt trött så ja somnade om och skulle komma senare. Vaknade vid 11.30 och hade 8 nya medelanden hahha.... Mamma kommer hem istället så ja slipper ta bussen och shit! Sköönt!!

Ligger fortfarande kvaar i sängen och slappar med datan i knät! Grymt skönt! Musik på mobilen också, Va annars ? ;)) Ska väll ta och göra lite nytta snart ja med :D






ja saknar mitt hår,,, </3

Gå ut?

Funderar på att ta med mig kameran och gå ut ett tag. Men ja vet inte... Va tycker ni? Kanske några bilder till er?


Big brother live!

I lördags så kom Evelina ner hit och skulle gå på BB live med sin syster men hennes syrra blev sjuk och hon ville inte gå själv så då undrade hon om ja ville med! Jag sa självfallet ja!

Så vid 19 kom dom och hämtade mig och vi åkte till årstahallarna där dom lever. Stog och köa i en timme innan vi kom till garderoberna där vi fick vänta 30 minuter till. Sen ledde dom in oss 5 och 5 så vi fick våra platser och så! Sedan så fick vi info och så och vänta i 40 minuter ca. Sen började sändningen och så. Sedan kom marcel ut och vi fick knäppa kort och så. Ganska coolt tycker vi :) åkte hem vid 22.45 och knäppte typ 200 bilder med mobilen! Kommer när ja redigerat bort dom dåliga! Vore super kul att gå igen!

Snabb sammanfattning av allt! Självklart massa skratt och ego pics!

Hoppas ni också får möjligheten att gå på Big brother live!


Hejsan va de va?

De va ett tag sen ja kollade in här visst! Har inte orkat, viljat, önskat!

Har iaf vart i Stockholm några dagar nu och har de asuuuum bra som vanligt! Jg har vart på Big brother live, umgåtts med mamma, shoppat m.m berättar om big brother live ikväll eller imorgon! Men de som vart speciellt under dom här dagarna var nog de som hände imorse påväg till morsans jobb. Usch så chockad ja vart! Allt detta hände vid 9.20- 10.30

Vi satt på bussen och va nästan framme bara nån minut bort och då tittar en skåpbil ut bakom en kontainer och ni kan ju ana vad som hände! Bussen körde in i huven på bilen! Som tur va så satt vi ganska långt bak och bilen träffade värst på mitten! Bara 2-3 meter från oss.. En "gubbe" stog upp och flög, en "gubbe" satt på ett säte/ stog (vet inte riktigt) och flög ner på golvet han med! Allt hände i en backe och i 40 km/h (kanske). Ja såg hur dom ramla och hörde bara "krasch!!!!!!" och ser hur bildelar flyger runt! Sedan börjar motor oljan spruta rakt ut och färgar bussen svart! Ifrån framdörren till "böjbara delen" så var de ett stor svart sträck av olja från bilen! De låg bildelar ca 10 meter framför bussen. De första ja tänkte var nog "helvete" och hoppas dom klarar sig! Mamma springer fram och kollade om dom klarade sig! Ja tar upp mobilen och kollar adressen och slår 112 och kollar om ja ska ringa ifall nån är skadad! Tur nog så behövde jag inte de. Men sedan fick dom hämta en utav "gubbarna" för han hade tydligen ont i ryggen! Den andra klarade sig bra med ont i armen och lite ont i skallen så han sa att han klarar sig utan problem! Skönt de! Pulsen va uppe bra högt och man vaknade till ordentligt iaf! Faktiskt första trafikolyckan som jag är inblandad i. Ska inte bli fler heller! Och om vi inte hade försovit oss så hade ja inte vart inblandad heller men tur att vi försov oss så dom fick mer hjälp! Både bilen och bussen rörde sig inte en cm och bilen vart av med halva motorn.. Bussen blev att med några lampor och blev nylackad XD

Som tur kom en ny buss men den fick vänta i en evighet för vi trodde den krockade bussen skulle kunna rulla iväg en bit så att den nya bussen skulle kunna åka förbi men de gick inte så den fick backa hela vägen upp och köra en annan väg. Tillslut så kom vi alla fram utom "gubben" som fick följa med ambulansen. Hoppas han klarade sig utan många skador! blir så less på dom som springer fram med mobilen och ska fota allt! Även fast ja hade kameran så är det så sjukt onödigt och fult! Man tjänar inte på de ändå!

Oj, vart ganska långt... Haha!

Sedan så åt vi vid 13 och nu tar ja de bara lugnt! Ska snart få åka hem tror ja och hoppas ja! Fast innan de så ska vi nog testa ett par nya byxor och se vilken storlek ja ska ha!

Imorgon ska ja till optikern och kolla synen.. Vill verkligen inte men de är nog lika bra att göra de eftersom skolsyster säger att ja skulle göra de! Ska även fixa lite annat!

Men nu ska ja lyssna vidare på Ed Sheeran! <3


Musik.

Sitter och laddar in musik på mobilen nu så ja har musik på tåget och så! Tror ja har åkt på en förkyldning också.. Vakna tog täpt... Kulliv elr inte............

Nu ska ja gå och äta frukost och sen packa klart allt ;)

 Jag lär sakna dig bäbis! <3

Bild 4/4


Bild 3/4


Bild 2/4


Bild 1/4


Rösta?

Vilken header ska ja ha ifall ja måste göra om designen?

1
 Ursäkta att den vart liten...

2.

3.


4.


5.


6.


7.


8.


Snälla, Skulle vara jätte snällt om ja fick hjälp!

Kommentera med ditt namn och din ev. bloggadress så lägger jag ut ditt namn på en lista här på bloggen!

LEDIG!!!

Sitter och lyssnar på musik medans ja njuter av mina 4 veckor utan skola!!!! De ni ;) Ikväll är det konfa.. Orkar verkligen ínte med de idag....

Ska även packa ikväll! Längtar! Vi hörs!


Från vänster: Marissa, Anna-Maja, (jag), Alicia, My, Marlineé.. Ja jag skulle starta kameran och då sprang ja och ramlade baklänges.... Mobba mig inte!


Jag saknar dig!

Vårshow...

Så grymt skönt med sista dagen i skolan så ja håller på att smäller av! Har inte hunnit sett så länge på vårshowen än eftersom de nyss började! Haha ganska kul! Och så dåligt!

Premiär cyklade imorse till skolan! :) jätte kul!! Men efter idag så får den står i en månad då ja är ledig och har PRAO ;)

Slutar vid 14 och sen är man ledig i ca 1 månad så den här dagen är ganska lugn och sen har vi nån frågeslinga som ja och My crew ska äga ut!!

Ha de bra:)


gem.




Photo by: me.

Åhh!

Har suttit och gjort en ny header i typ 345789654 år men den vägrar spara skiten så nu ger ja fan upp!
Imorgon är det torsdag och vi har vårshow + påskdans..... dö dans dö.... Bara jag som HATAR dans?? Sitter iaf här vid datan med ettglas SAFT och Glee! kan de bli bättre? Jo om ja hade cola......!

Ska ta och skriva om svenskan efter glee och skicka in den! Skriver något kort senare och lite fakta ;)

Plugg...

Har lovat min svenska lärare att va inne med en uppsats imorgon fast ja inte ens är halvvägs.. och ja måste plugga hälsa för ja har prov imorgon. Dålig uppdate pga av att ja har shoppat och pluggat mm.

Så min kväll blir fullbordad med plugg. Skickade med pengar till pappa för att köpa cola till mig ;) Så ja kanske håller mig vaken till 24 :D haha.. Borde gå och duscha men ja får inte springa pga smärta i foten så det är inte så brottom men de vore skönt! Tänkte iaf fortsätta plugga och längta efter min cola!

Vi syns kanske om ja får tid över ikväll!
 Hoppas våren komemr tbx för den här snön som kommer varje dag e ja fan less på....

Helpless

Är vad ja känner mig nu.
Har överansträngt foten så ja har jätte ont i den.. Ja orkar inte med de här längre!!!! Får ta de lugnt imorgon kväll då.... Vill inte de!

Ska till stan efter skolan och köpa skor också :) Ska bli toppen! Alicia skulle med också ;) naaajs!

Mår väll lite sådär just nu, trött, ont i foten, osv... Blää!!! Ska iaf försöka sova nu, men de känns som om de e omöjligt.. Gick inte för 10 minuter sedan iaf..


Tips!!

Hihi!


Look over your shoulder. It is not your past you see, but your future.

Ligger i sängen och ska sova nu!
Hör av mig imorgon! Gnight :>


OMG!

Gissa hur rädd ja vart flera gånger under filmen! Grym va den iaf, skriver om den imorgon eller senare!

Har nån av er sett Hunger games? :)

Innan ja klippte mig precis!

 Och efter!


Dagens planer!

Hejsvejs!

Vaknade för en stund sen. Hade det jättekul igår! Jag och Evelina va ute och shoppade på dagen sen åkte vi hem och träffades vid 20 typ och va ute och sprang en bit sedan gick vi hem till mig och såg Grabben i graven brevid! Hade det jätte trevligt! Sen åkte hon hem och ja åt lite godis och slappade, somnade vid 1.30 typ! hihi :) De va ju ändå lördag..

Idag så ska ja och pappa åka in till norrporten och se på FOTBOLL!!! Sedan stannar jag kvar i stan tills 17.30 då jag och fredrika går till bion och ser hunger games! Ska bli fantastiskt kul!  Åker nog hem sen och tar de lungt och sen får vi se om ja tränar lite mer!

Hade det jätte kul igår iaf! Mycket bus och smsande :D


10 saker ja stör mig på

1. Personer som gör smileys åt fel håll, såhär, (:

2. Personer som säger "at" istället för snabel-a
3. Att balsamet alltid tar slut före schampoot
4. Personer som skickar kedjemedelanden. Jag tar åt mig mer om någon skriver t.ex. på min facebook "Tack för att du är en så bra kompis" än om någon skrivit "Sätt det här på din kompis logg om du tycker om henne". Det är ju bara en kopiering från någon annan-rakt av!
5. Personer som lägger upp biler på sig själv och sedan skriver att de är fula, eller om någon kommenterar "fin" ska den alltid skriva "det är du som är". Eller hur att du lagt upp en bild för att alla ska se hur ful du är.
6. Personer som säger en sak och sedan gör tvärt emot själv- föregå med gott exempel!
7. Personer som tror att de är världens coolaste på internet.
8. Personer som tycker att man är nörd för att man är bra på att lära sig saker.
9. Personer som damp-frågar mig om vad klockan är
10. Personer som tycker att man måste ha smink på sig för att "vara cool"

Källa lånad från Fredrika lundahl.