Dagen som ja skulle skriva idag kommer imorgon och det jag skulle skriva imorgon kommer också imorgon! Ja mår Inge bra alls. Kallsvettas, mår illa, ont i huve, och ont i kroppen... Skit! Måste hålla mig frisk tills på fredag. Får se hur ja känner mig imorgon. Om de är så som det är nu så kommer ja inte orka ta mig till skolan ens! Fy fan!

Nu måste ja sova, skulle sova för 1,5 h sedan men eftersom ja va tvungen att plugga så va ja tvungen att va vaken.. Ja kan ingenting av de ja måste kunna! Jävla skit!


Godnatt!!!!!:)


Förlåt..

Hej.. Fortfarande världens huvudvärk efter 3 Alvedon idag... Inget hjälper... Kommer dö! Trött och ont i huvudet är Inge bra.... Måste plugga i vilket fall som helst. Om ja fortfarande ha så här ont i huvudet imorgon bitti så kommer ja inte klara av att gå till skolan... Vill verkligen de! Aja, ska ta datan sen efter att ja har pluggat!!:)


Hallå!

Borde inte blogga... Har så sjukt ont i huvudet än! De går aldrig över. Vi hörs typ sen


Tröttar...

Här ligger ja och är super trött! Vill bara sova... Jätte ont i huvudet, vaknade av de vid sex tiden.. Och alvedon hjälper inte... Vette fan hur ja ska orka med skolan... Fy fan! Aja vi får se.. Dag 6 kommer senare ikväll.


Dag 5

Mina syskon.

Min syster! Natta!

Min syster heter Natta:) hon är Jadu... år gammal:p hon är toppen och bor i stockholm. Hon är asbäst! Efter mig ofc!


Till inlägget! Nu ska ja sova efter dagens TRE "idrottspass", trött som satan nu... Godnatt! Vi hörs o syns imorgon :)


Hej


Morgon...

Sitter här med mina katter som kurrar så högt så ja håller på att smälta.. :)

Ska packa väskan och fixa lite annat också :) men vi hörs!!!:)


Jani..

Säger Godnatt med detta inlägg!

Ja har börjat gå och lägga mig senast 21.30 varje kväll nu. För ja mår piss av för lite sömn. Måste ha mycket sömn!! Ca,9,5 h sömn e bra de ;) Tände 3 ljus som vanligt varje kväll. De symboliserar en hel del!

En sak. En person. En tanke.
Mina katter. Farmor. Att allt skulle va som förr.

Nej. Nu ska ja sova! Imorgon är det dag 5, kommer absolut inte ihåg vad de va, tur att ja fotat av de i mobilen:) SMARTphone ;)) Den e smartare än en drx och mig själv.

Drx- Devon rex. Dom är nog inte smarta men ja tycker de för dom fattar va man känner/ tycker :) Drx<3

Godnatt va de ja ;)


Dag 4

Mina föräldrar!

Min mamma heter Bea. Min pappa heter Ulf. Min mamma bor i Stockholm. Min pappa bor i Sundsvall. Så dom är skilda. Mamma gillar att pyssla, fiska, shoppa. Pappa gillar att fiska, se på fotboll, och att slappa. Så vi gillar samma saker. Ja och mamma. Och ja o pappa! Dom år underbara och jätte snälla! De bästa som finns.

Ville bara säga att ja älskar er!<3:)


På väg hem!

Drog till birsta efter århundranden av tjat! Skulle hitta nya byxor men dom snygga går ju på 500 spänn! Aldrig. Får köra med mina svarta slitna jeans.. Hittade iaf en fjäskpresent till pappa så han slipper vara sur hela kvällen:p han e ju inte precis glad av att behöva åka till birsta utan anledning. Hehe... Va ganska mad at him before... Men men!

När ja kommer hem ska ja fixa presenten och ladda mobilen men även blogga, dag 4 ;) Och packa väskan inför morgondagens tre idrottspass :P inte bra för mitt knä men ack så kul :) Hoppas även på att få brev från läkaren ang mitt knä nu... Vill veta va de e för fel på mig :s :pp

Nej nu ska ja snart gå ur bilen. Pöss!


Hejsan..

Hej. Bloggar sen.


Uscha!

Va trött ja e.. Vill bara sova vidare. nej nu ska j upp.:)


Dag 3

Meningen bakom ditt bloggnamn:

Eftersom ja heter Denice och ville ha bloggnamnet DeniceLarsson men de var upptaget då, vet inte om de e de längre. Och DenixeLarsson är ganska konstigt så då fick de bli Denixe. Ja har alltid gillat udda bokstäver som C, X, Y, Q, Z, W :) Och

Deniye
Deniqe
Denize
Deniwe
Deniye
Är inga ja ville ha då. men nu skulle ja vilja ha Deniqe isf!

Så ja de va meningen med mitt bloggnam:)

Dag 4 kommer imorgon :)


Hej!

Dagen har rullat på och vart toppen! Berättar mer imorgon! Lagom less på vänner som säger att man e ens bästa vän och ska alltid finnas där och sen är det totalt tvärtom. Idioter...

Dag 3 kommer snart :)


Gomorgon!!

Nu är ja uppe sen en bra stund tillbaka :) Ska nämligen till borsta och stå på kattens dag :)) kul ;D Ska börja klä på mig typ nu och äta frukost! Dag 3 kommer senare idag :) och ja hör kanske av mig ikväll :)

/ D to the E to the N to the I to the C to the E :)


Goda gärningar!

Har gjort flera sånna idag fast ja bara slappat ;) Hihi.... avslöjar INGET!

Ska ta och gå och lägga mig nu, har vart uppe sen 7 imorse och så ska ja ju upp tidigt imorgon. Godnatt!

mad girl here...

ÅHHHH!! så galet arg just nu... Men ska väll ta och pigga upp mig och hitta nån att varar med:)



Please don´t leave me..

Jag ska försöka få med Far min till Birsta för att hitta nya byxor och nya gardiner :P Ska även försöka köpa mig lite godis också ;)

Ser på reprisen av Idol nu och sitter o försöker blogga.. Ganska tråkig dag, eller ja den började iaf dåligt så får vi se hur kvällen blir :) Ska försöka hitta på något med nån :) Så slipper man sitta här hemma o deppa. :D



min bäbis <3

hej..

nyss städat klart och väckt pappa.. ska se på tv nu.

Drar igång!

Sitter nu med spotify som dunkar ut genom datan och ska börja städa, trycker på tangenterna i samma takt som musiken :)) hoppas alla ni mår bra :) Chilla på ni också,dra igång musik och lev livet. som jag :D Vi hörs!

Dag 2

Varför jag började blogga?

Jo, när jag var ca 9 år så hade min mamma en blogg och då ville jag ha en också ;) Så då fick jag en blogg, det var den 1 juli 2007. då bloggade jag på:www.busandenice.bloggspace.se
Där kan ni läsa vad ja gjorde då och sen se hur jag stavade då ;)



Städa!!

Ska ta och städa rummet nu såhär på morgonen tänkte jag :) En liten suprise ;)


Men ska man ta o dekka i sängen?

Nej!! Se på glee och sen smsdekka i sängen och sova ;) fast ja ser på glee imorgon ist.. Orkar fan inte de... Fixa lite och sen sova. Ska tända några ljus straxt också :)

Vi hörs imorgon då dag 2 kommer, vad det nu var XD




Hugs from //
D to the E to the N to the I to the C to the E ;)

Dag 1- Presentera mig själv :)

Jag har ju skrivit de mest under kategorin Info om Denice. Men ja kan skriva lite här med då :)

Jag heter Denice Larsson, 14 år. Född i Stockholm, Men bott här i Sundsvall ett bra tag nu. Så ja bor i Sundsvall och går i skolan på bergsåker som vilken fjorton åring som helst. Jobbig men skönt när man väl går ut. Jag spelar fotboll men har vart tvungen att sluta ett tag nu för jag är så otroligt ofta skadad och jag låter det aldrig läka. Just nu: Knät... Jag brinner för katten, Bengaler och Devon rex! Själv har jag 2 st liv till här hemma och en tjatig pappa. Men de funkar :) Jag klarar mig inte utan musik, vänner, sms, och så självklart FB och Bloggen! Till vardags så umgås jag med mina vänner, går i skolan, spelar trummor, lever livet som man ska göra när man är fjorton! Just nu är allt underbart! Det har vart lite uppochner på sistonde men nu är allt toppen!

Jag åker på utställningar, slapar, är med vänner och sover på helgerna men ofta mest slappande :) Åker till Göteborg nästa helg på Kattutställning och då kommer jag inte uppdatera särskilt mycket, Btw så har jag en Iphone 3gs men ja kallar den laggphone för den har så ryck.. Men jag uppdaterar ofta via den och fotar med en systemkamera som ja inte kan namnet på ;D Stolt tjej! Jag har minne som en flodhäst också och värdelös på att göra som folk säger, Jag kan inte sitta still särskilt länge. Nu ska ja lyssna vidare på musik och fösöka messa med lite folk :)


http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw&feature=relmfu


500 Inlägg!

Med det så ska ja fira med detta,

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Varför började du blogga?
Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 4 - Mina föräldrar
Dag 5 - Mina syskon
Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta
Dag 7 - Dagens vill ha.
Dag 8 - Min dag i bilder.
Dag 9 - Mina vänner
Dag 10 - Dagens klädsel
Dag 11 - Min tro
Dag 12 - Min dag i bilder
Dag 13 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 14 - Mitt favoritminne
Dag 15 – En dålig vana du har
Dag 16 - Min favoritfödelsedag
Dag 17 - Detta ångrar jag
Dag 18 – Din favoritidol och varför
Dag 19 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 20 - Ett ögonblick
Dag 21 – Ett foto på en plats du varit på
Dag 22 - Det här får mig att må bättre
Dag 23 - Det här får mig att gråta
Dag 24 - Mina rädslor
Dag 25 - Min favoritplats
Dag 26 - Det här saknar jag
Dag 27 - Min Framtid
Dag 28 – Ett foto på dig och din familj
Dag 29 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 30 – Smeknamn du har och varför
Dag 31 - Det här upprör mig
Dag 32 – Favorit godis.
Dag 33 – foton på saker som gör dig lycklig
Dag 34 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 35 – Din favorittid på året?
Dag 36 – Ditt favoritplagg?
Dag 37 – favorit mat.

Överlycklig tjej här då!

Orkar inte gå in på de men ja är Super Glad :DDDDDDDD
Sitter nu i sängen med datan, ja ni såg datan, och ska se på film eller nått... och ta de lungt.

Pyntat rummet inför första advent nu också ;) vart asum :) En julstjärta och en advenstljusstake och nya gardiner :)Vart riktigt nöjd! Ska försöka få pappa att hämta julmust åt mig bara så är ALLT perfekt :) Orkar seriöst inte skriva nå mer ;) Tänkte ta de lungt och se på glee nu;))



bild sedan dagen ja började ettan :D

Wishlist with a Y

:)


Vad trött ja är!

Hejsvejs!

Nyss så har ja vaknat och ska klä på mig :) Har inte sett på Glee nått för ja orkade inte sträcka mig efter dosan ;) vi kanske hörs sen:p


Hallå, + sorry..

Har inre suttit vid datan utan repat, hjälpt till på massa annat och pluggat.. Hinner inte med mig själv längre.. Är på skit humör och ont i handleden... Dml...


Skola...

Är på skolan nu, nyss haft idrott. Innebandy<3 men ja stukade handleden.. Satan va de gör ont! Kan knappt öppna en dörr..... Men men:) Väntar på Malin nu och sen går vi mot slöjden :) ska brodera klart, orkar verkligen inte... Vi hörs ikväll då ja SKA sitta vid datan och BLOGGA! :)


Gomorgon!

Ligger kvar i sängen och ser på Glee än ;) Underbara Glee!!!! Ska väll gå upp och fixa mig nu:)

Vet du hur avundsjuk jag blir...?


.

Nej men ja går väll och lägger mig nu då. Känner verkligen för de. Trött o allt.... Lär ha en blodig kudde imorgon för ja har ett stort sår bakom örat som blöder as mycket nu.... Kul! Elr inte!

Hur går de ihop...? De ända ja vill är att säga förlåt och du ska höra de:)<3


Imorgon..

Är den 94 år sedan farmor föddes... Men ja kan inte gratta henne. Jag älskar dig farmor!


Sitter här ja..

Med min minisats utav chokladbollar. Delade satsen i 4 så då vart de bara 3 stora chokladbollar:) mums! Ska se på Glee snart, igen ja igen ;) och sen igen ;) och sen packa och sen sova! Och där emellan Smsa ;) haha..

Vi hörs! Tack Malin!!!!!!<3


Hemma och trött ...

Haha, sitter och skrattar åt Telia reklamen så ja dör!! Nu ska ja Messa med my ;) ovanligt?


Åhh!!!!

Nej!! Jag pluggade inte nånting igår för ja mådde Inge bra, vaknade likadant som ja somna... Ont i magen... Och då skulle ja gå upp tidigt och plugga... Men ja får inte in något... Hälsa skit! Aha, får väll plugga på skolan istället... Fast ja hatar sista minuten pluggning. Verkligen hatar!!!!!! Nej nu ska ja klä på mig och sedan gå mot skolan, tur att ja hAr hälsa mot slutet av dagen!:) annars hade ja fått ett F/IG ;) vilket ja kanske kan undvika nu ;) vi hörs!


On tha buss!

Sitter på bussen med Malli och resten av tjejorna i klassen :) på väg till badet :) Ikväll taggar jag till Breaking Dawn! Med bästaste Fredrika :) Galet kul :)

Men nu ska ja spela Wordfeud ;)


Sometimes you'll realize that i'm the one for you.

HEJ! My här! tänkte gästblogga lite, jag sitter nu och dricker lite te(ÄLSKAR TE!), och kollar runt lite på facebook, (Jag lever där) men tänkte fortsätta plugga till mitt spanska prov som jag har imorgon. Men jag tar saker som dom kommer! och löser problemet imorgon, under dagen, vi har spanska i slutet av dagen..... Bara så att ni vet så hatar jag spanska.

Jag är väldigt snuvig så jag ska snart gå och snyta mig, eller jag gör det nu! Hej då! // M t the Y<3 I love you Denice!

Sängen..

Ligger i sängen o vill Messa med My! Men hon svarar ju aldrig..

Ser iAf på 112- på liv och död! Min favorit <3 ska packa väskan inför badet imorgon! Fy, orkar inte... O kallt äre! Nu ska ja slappa vidare...


Godmorgon!

Gårdagen kommer ikväll för nu ska ja snart gå till skolan... Vi syns!


Hemma!

Nu är jag hemma igen! Skriver imorgon.. Ska sova nu! Pöss! Gick iaf sådär bra idag :)


07.03 - 07.53

Nu är ja uppe för en stund sedan och ska äta vidare på min macka, idag så är den sista dagen i infracity..."/ är så kul med Kattutställning;)

Ska även försöka få C att skicka bilderna till mig eftersom vi använder hennes Canon ;)

Oj då! Glömde publicera de ;) men nu är vi iaf på väg :)


En dag på utställning :)

Idag vart de en BIS och en EX1 vilket är toppen!

BIS betyder att hon var "bäst" av alla Spottade bengal honor, och EX1 är att hon var "bäst" av de hon mötte, men även att hon uppfyllde kraven för rasen :) Riktigt nöjd, var med i nominering r panel men när de var 3 st kvar så, är jag o C kvar och en SPX Och då gick SPX vidare till panel, Panel är alltså Final!! Dit alla vill!!

Men vi var nöjd efter denna dag och tar nya krafter tills imorgon då vi hoppas på ännu bättre resultat ;)

Hemma nu iaf, gick upp vid 5 imorse... Fy farao v trött ja e nu så ja ligger i sängen och ska sova, middag vart de på MAX :) Lyxshake <3

Smsar även med My. Men hon ser på film så hon svarar inte... Datan är kvar hemma så ja bloggar endast via mobilen :)


Mat i magen!

Sitter o har Fredags mys här!

Nyss ätit, hamburgare ;) Vet att Lill mirre va där men ja såg henne inte..:(

Tänkte ta fram min nässpräj men då r den ju självklart inte med... Hör inte ens va ja tänker pga av den.. Snorig? Nej, va f"n tror du? :)

Lillen sitter brevid mig här i baksätet och lyssnar på musik :) är i Gävle om ett tag:)

Alla 10 katter är jätte snälla och man kan tro att vi tappat dom, bara för dom e så tysta, och glömt dom ;) Men dom sitter här bakom och brevid mig :) MyS!

Åker E4 och har massa gott kvar:) som ostbågar, tuggummi, Never stop, Trocca, och en hel del annat ;) är framme vid 21 ikväll :) Och imorgon ska ja va där kl 06.30 bara hem och sova när ja kommer hem, ja ska sova hos mamma, eller trixarn som vi kallar na ;) och dom andra hos Roger, men ja ska ju åka straxt efter 6 hemifrån "trixarn" xD

Nej nu ska ja slappa o lyssna på musik :)

Heter de BREVID eller BREDVID?


Vet ni vart ja e?

Jo i bilen på väg mot Stockholm :) Kattutställning<3 Har fredags mys i bilen:) Trocca och Never stop fast ja säger Non stop för de är sånna :) och massa annat gott :) men de är ja inte sugen på nu:) :p

Ska försöka klara av bilresan utan att somna ;) Känner mig så sjukt trött så de går nog inte...

Eh! Vi hörs!


Hejohå!

Godnatt!


Åh, ja skulle ju packa..

Och så kom ja på att ja behöver väskan imorgon.. Får packa i den ändå :) o ta nån annan till skolan :)

Så ja väntar bara på att tvätten ska torka.. Segt.. Men nu ska ja klippa klorna på katten :)


Grattis!

Passar på att säga Grattis till de grabbar i våran klass som var med i Vollyboll DM och vann GULD! Asum!

Hemma från konfan nu och tänkte ta de lugnt och packa ikväll tills imorgon:) Åker till sjukhuset typ 6.45 :/ men sen e de skola och efter de åker ja till Stockholm :)

Nu ska ja se på Glee:D


On the bus

Sitter på bussen med tjejorna i klassen:) 13 st i våran klass idag, 2 grabbar o 11 tjejer :)

Simmning


Hejj

När ja vakna de första ja hör är att tiger sitter utanför min dörr och spyr.. Stackarn! Då vart ja tvungen att städa upp de och sen får ja skriva en lapp till pappa så han vet de!

Ska bege mig mot skolan idag, även fast min hals säger ifrån! Ja måste, ja vill ju inte simma med killarna nästa vecka...:)

Men nu ska ja se så ja packat ner allt :)


With a broke heart

Ligger i sängen o ska sova nu. Kom på att ja har Strepsils i neccesärern också ;) ja e räddad.. Fast ne.. Men de hjälper iaf lite:)

Låter fortfarande som en störd kråka.. Men nu ska ja sova;)

Vi hörs imorgon :)


<3

Kärlek börjar med "du är så himla speciell" och slutar med "du är precis som alla andra" <3


Keep on the weekend

Lyssnar på Friday- utav Glee och ser på Glee:) men vi hörs väll sen då ;)


Dags att packa iaf..

Måste ta o packa gympa väskan nu. Har nämligen bad imorgon :) Har inget lås bara.. Emelie kanske hade ett som ja kunde låna :) Ja kunde inte vara med henne för att ja skulle kunna krya på mig och min hals inför helgen :) Då kan ja ju inte tappa rösten bara så där.."/ Nu måste ja ta o börja packa för att Glee börjar snart... Ännu ett avsnitt :D yey :) eller så packar ja efter.. Vi får se. Efter tror ja. Pappa hade vart snäll och köpt bananer och halstabletter till mig också :) Fy va härligt.. Inte för att halstabletterna hjälper något för jag har så extremt ont i halsen..

Å snart ska ja väll ta o sova.. Ganska direkt efter Glee och att ja har packat väskan. Härligt med mycket sömn:)

Nej nu ska ja ta de lungt ;)


Neej!!!

Tänkte stanna hemma idag men ja skulle inte klara av de kom ja på.. Tappat rösten jätte många gånger idag o svär över min onds hals.. * hostar...*

Just nu så ligger ja i sängen under täcket o tittar på 90210 och snart börjar Glee:)

Snart ska ja hämta glass..<3
Vi hörs!!?


21.14 - god natt!

Nu ska ja ta o sova.. Har nästan tappat rösten o har jätte ont i halsen.. Vi hörs imorgon ;)


Glass<3

Den tog slut nu.. De va super! Emelie kom aldrig så ja fick sitta i min ensamhet.. De behövdes för min hals!


Gull!

Ligger i min säng o ser på glee! Helt underbart utom halsen.. Ska plugga m Emelie sedan:) Ska nog köpa glass o frukt åt mig innan ja börjar m högen av läxor..


Please don't like someone else.

Hejsvejs! My is in the house! Tänkte gästblogga lite grann! Kan ju börja med vad jag gjort idag. Jag började dagen med att sova en halvtimme längre en vad jag skulle för att alarmet inte ringde så det vart ingen dusch för mig i morse, sen åt jag några skinkskivor och mjölk och banan till frukost (är aldrig hungrig på mornarna.)

For sedan vidare bort till Filippas hus och hämtade upp henne för att sen spendera dagen på gärde! Skrodskodagarna är den roligaste dagen på året tror jag! Jag går endast i skola för att få vara med på skridskodagarna! Väl där, drog vi på oss våra skridskor och for ut på isen.
På eftermiddagen va alla i klassen less så vi körde leken "15". För er som inte vet hur det går till så kan jag gå igenom det snabbt:

1 person räknar till 15 alla andra måste nudda personen och gömma sig medans personen räknar. personen räknar till 15 sen får han/hon ta 3 (bara 3) steg för att hitta alla/nån. sen börjar han räkna igen (är man smart så ställer man sig nånstans där man inte syns så att de som gömmer sig inte huttar dig.) till 14, sen 13 sen 12 sen 11 sen 10 o.s.v.

 Tillslut när det bara är få kvar så har man så lite tid att man nästan inte hinner. Sist som blir hittad vinner! Det är superkul, skrapa ihop ett gäng nån gång och kör det ;) Sen for jag hem, duschade och föll ner i sängen för att ta en powernap. Men just nu hatar jag förflutna My, att hon gjorde det... Nu är jag superpigg och kan inte sova.................................. Andas in*..................................................... Ja...

 vad finns det mer att skriva om...? känner mig ganska klar! Vi hörs nog mer, men tills dess säger jag bara...... CIAO! // M to the Y



Nu räcker det. Jag vägrar gå framåt. Om du inte ens ser mig, vad ska jag då med dig till?

Så här känner ja mig...

Ont i halsen så ja håller på att dö!


Nu är ja snart på väg!

Ska alldelles snart gå till skolan. Hörs senare :)


I love u.

Hej! Nyss kommit hem o ska äta snart:)
Ska möblera mitt rum sen. Kan inte sova här där jag sover just nu. Vid fönster.. Ja fryser ihjäl!!!

Ska fixa o trixa sedan..:) O skicka bilderna till C :) och på torsdag ska ja packa till Stockholm :) Kattutställning <3

Nej nu ska ja planera rummet;)


men tjena...

Godag mina fina läsare..

Sitter just nu på golvet i vardagsrummet o bloggar med er med datan i knät :)

Idag var det skola som vanligt.. Drygt o allmänt jobbigt..  Men snart e de fredag ;) O snart jullov o massa saker.. Känner bara att jag har alldeles för mycket att göra.,.. Lovat massor så nu är de mycket på g... O Idag hade jag det ända provet på hela veckan :) Så sjukt härligt att inte ha nå mer prov denna vecka ;) O snart ska ja åka uppåt :)

Nej nu ska ja försöka få in nån bild ;)


Hahha!

Min mobil lever sitt egna liv... Vagga


Haha!

Blev helt plötsligt på humör för att blogga när ja skulle plugga.. Konstigt va?;)

Min drog:
|
|
¥.


Nej!

Ja tänker aldrig bry mig om folk som inte bryr sig om mig!


Less ja blir!!

Lägger ner med att blogga för idag iaf! Så helvetes less på allt!


Nej nej inte nu!!

Tror ja håller på att bli förkyld... Jätte trött, frusen, hängig... Kan inte bli sjuk nu! Måste hålla mig frisk! O jätte trött efter 7 h på Boda Borg:) men jävlar va kul vi hade! Eller hur ?;)

Ska se vidare på Dumpa honom o sova.. Upp imorgon för gudstjänst och stan med Världens bästa vän! Evelina :) <3
Får se om ja hittar nått ;)

Nej hejdå!


08.04

Hj på er!

Ni undrar väll vad jag gör vaken så här tidigt på en lördags morgon? Ja ska till Boda Borg!!! Ja uppdaterar på vägen ;)


HomePage!!

Haha de skulle bara stå home men iphone ville att de skulle va HomePage...


Är hemma efter att ha handlat & vart på skolan...

Tänkte se på tv nu ja. Pöss..


Dansa

Miriam står o dansar :)


Gomomprgon!

Glömde engelskan på skolan igår... O har läxfähör idag?! Åhh! Vill inte... Men men. Nu ska ja fixa klart mig, vi hörs


Ehh!

Bloggar imorgon!


Gonatt!

Ligger i sängen o har sett skräckfilm :) men nu messar ja med My som vanligt;) ska sova snart för ja lär va död imorgon...

Är på värsta Depp humöret just nu.. Inget vill som ja vill... Aka :) nu ska ja få My att svara ;)


A


Hej

Åhh! Less ja blir?

Emelie hade sagt att vi skulle va med varann o så svarar hon Inte i telefonen !!! Åhh!

Men ja sätter mig i sängen o tröst äter godis o ser på tv... Va på Dollarstore o köpte tröstgodis efter skolan. De behövs!! Ja o My smsar som vanligt!
Imorgon är de Konfa o rep efter de. Ska bli kul :) kommer vara död imorgon men men...

Nej nu ska ja försöka se på nån film om de går:)


Rubrik saknas.

Orkar inte med skolan just nu. Den tar kol på mig.

Tänkte iaf försöka hitta på något m nån ikväll :) vet bara inte vad eller med vem..:/

Nej nu ska ja kika på glee:))


Nej..

Godmorgon!

Är jätte trött o vill somna om nu! Ligger o tittar på glee i sängen nu.

Bloggar senare :)


Åh så dags att sova,..

Ligger o dyng smsar med My just nu... Tänkte sova.. Men vi väntar ett tag m de... Ja o My har frågesport XD fråga inte varför...:)

Idag va vi på skolbio och såg i rymden finns inga känslor. Jag tyckte den va ganska bra men lite seg...

Ser på nån konstig film på 11 nu med. om några Gamla basket gubbar som ska få komma in i nba..

Imorgon ska ja fixa ny väska o plugga till so provet..

Aha vi hörs!


<3

I miss u.


Pausad

Tar en paus från bloggen.. Är inte på humör alls för att blogga...


Förlåt men ja hinner inte!

Sorry för jag inte bloggar... Ja hinner inte med det!

Js måste äta, sova, ta hand om katterna. Hade gjort av med typ 10% batteri igår för jag hinner inte leka med mobilen. Det gick inte så bra igår men vi var nöjda ändå :) Nu ska ja in o börja förbereda:)


Tänkte testa..

Detta:

Stor kisse <3Världens fina...Jag och min stil.Lilla jag.Klassen nu i 8:an.Jag  o  du.

Vart de kommentarerna kommer ifrån..

Den första kommer från Kvissleby. Den andra från sundsvall.

Vetvilka de är men säger inga namn. Less på folk som inte säger sanningen.

Omogna läsare/ kommentarer...

anonym om Jani..:
HAHA jävlar 22-44 läsare, normalt brukar det vara runt 200-500 läsare på andras bloggar.
Men bra att du iaf är nöjd gumman ;)
Denna kommentar är inte godkänd.
04 November, 18:41



Jag bryr mig inte om hur många läsare andra har :S Jag marknadsför minn blogg inte så mycket som dom gör! O omoget som bara den att inte våga skriva sitt namn...



liiiiisa
om TÄVLING- Vad är detta?:
hej hej , ser ut som din RÖV!!!!

fast jag vet vad det är men....

.... det är ett''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Denna kommentar är inte godkänd.



04 November, 12:01



Omogen läsare eller vad? Tror mig veta vem det är men de personen bryr jag mig inte om. Hatar när folk håller på o fjantar sig. Ska kolla upp IP nummret nu.

IDIOTER!



Ute o snurrar i Stockholm

Ja va uppe med tuppen o ute genom dörren kl 7 imorse. Fick tillochmed i mig frukost o te. Min resa tar slut i Alvik idag o där blir ja kvar hela dagen och imorgon med ;) Kameran har jag med mig men hur mycket foton de blir de vet ja inte då ja inte kommer kunna använda den själv när jag håller i katter o hjälper dom andra :) men vi får se!

Hoppas att Gold N Glory(min katt) får ett BIS iaf, de är svårt men hon är så fin tycker jag :)

Pendeln kommer 07.32... Drygt att behöva vänta men hellre vänta i 9 minuter än 29 minuter ;) Tänk positivt :) Sen är det något mer byte o lite att gå ;)) Men de är nyttig fast ja känner mig som en Zoombie! Mamma sitter o Farmvillar med mobilen o ja skriver till er... Värst va vi är sociala? Det är ändå ganska mycket folk här fast man vet ju inte hur många som ska åt andra håller;)

Ser ni katten? Den sitter här (  )


Nä en godnatt!

Märker att klockan va mycket och att ja ska upp om 6 h... Så nu ska ja sova...:)

Ni får ha de bra:) Ipredict funkar inte för tillfället... Så att ni vet;)


Hihi :)

O så va halva håret rött! De va ni inte beredd på va?;) va även tvungen att klippa topparna 4-5 cm... Så nu är de as kort....

Har fixat naglarna också... Dom var rosaröda m glitter i ;) nu ska ja smart sova... Fast först se på klart på Idol!!:) Hejja Robin!!!


Hehe:)

Här har ni va som händer nu;)


Jäsp!

Har massor att fixa, håret, naglnarna, kläderna, kameran, :) har inte fixat nått av de 4 sakerna... Nu ska ja slå på WiMP:)


Åhh!

Less ja blir hade skrivit världens längsta inlägg om i morse o inatt!! Skriver om de ikväll istället!

Nyss blivit klar med jobbet nu, fick lönehöjning, 210 kr var istället för 175 kr var :)

Spräckte Liltå nageln... Blöder som satan så nu har ja ingen Liltå nagel...

Aja vi hörs sedan!


Med

Täcket, varma strumpor, o my som smsar så är se ingen ide att sova.

Inser att det är nog ingen bra ide när man ska upp vid 9 typ. Fy helvete va ja lär va trött... O mamma lär ha problem med att få upp mig ur sängen då... Fast ja tänker Messa vidare nu...

Vi hörs när ja ska sova? Nej de gör vi inte. För de blir typ..... NU!


01.07

Btw, Jag kan seriöst inte sova... Jag ligger med bena upp mot väggen... Vill du veta hur jag kom dit....? Jag gjorde en kullerbytta... Kvart i 1 på natten..

Fick detta sms för en stund sedan av My:p så nu sitter vi o damp smsar,

Att jag inte sover än....:/


Utkast: Nov. 3, 2011

Tänkte gå och lägga mig nu. Känner för de.

Smsar med My gör ja också :) nej nu ska ja borta tänderna ;)


Jani..

Man brukar alltid säga, Jadu.. Men eftersom ni har varit rätt många här ikväll så blir det Jani ;)

Sitteri min säng o lyssnar på musik i mobilen. Tror mamma är less att höra all musik då jag måste lyssna högt när hörlurarna är borta.... ;)  Sorry Mammsen :)

Har iaf riktigt många besökare idag, 22 st va de nyss :) o 44o st inlägg tror ja de va ;)Minne som en guldfisk här vettu ;)) Har inte gjort något den här kvällen så det blir ju massor att göra imorgon kväll.. :/ Packa inför helgen, Städa, O fixa massa annat..

Men imorgon så ska ja ta o dela reklam m putte o tjäna pengar. Vill inte med tanke på mitt knä... Fy fan va ja vill att tiden efter kattutställningen ska gå fort fram till den 18 nov... Då kollar vi upp de på Magneten..
Tänkte iaf tejpa de  o se om de funkar.. annars så måste ja ge upp... o då får ja inga pengar... :(

Nu ska ja ta o hitta på något och sedan sova. :)

Vi ses nån gång. :) Ha de Chill :)




Åhhh....

Sitter o drygar med folk på facebook...

Påminner om TÄVLINGEN!!

http://denixe.blogg.se/2011/november/tavling-vad-ar-detta.html#comment

<3

Lussekatter o julmust o massa godis <3 <3 <3

På väg hem.

Är på väg hem och sitter på bussen. Massa folk o de lär bli fler. Tänkte ta de lugnt när ja kommer hem o kommer in några svar på Tävlingen, kom ihåg den! Än så har ingen skickat in något!

Men den som kommer närmast och har bäst svar vinner!

Aja, nu ska ja ta o smsa o spöa mamma i wordfeud :)


Hemma efter maten...

Drog iväg till Skäris och åt mat! Thailänkst är bara för gott!!!! :) 

Sitter o ska tusha några bilder om en stund :D
Kom ihåg Tävlingen!! :D

Mat!!

Det här va gott!!


TÄVLING- Vad är detta?




Den som gissar rätt kommer få en:

-Länkning
-Valfri redigerad bild i Photoshop


Tävlingen pågår tills den torsdagen den 10 november


Jäspanens....

sitter o har tushat några bilder och ska snart fixa några till, Tog en pause :)) 

Va vill ni mer ha i bloggen? :)

va ska ja göra...

Jo, jag ska ta o stänga av datan, håller er uppdaterad via mobilen sedan.


10.17

God morgon!!

Ja har precis ätit frukost och ska börja fixa mig ;) Trött som stryk bara...:/ men nu ska ja sätta mig vid datan ett tag...
Ja bloggar mer sedan..:)

Ha de Chill! :)


00.13

Nu har jag krupit ner i min "lopplåda" (smeknamn för min säng) ;) och tänker sova. Är totalt död i kroppen o önskar att ja kunde sova nonstop. Men så funkar de inte... Kan ju inte gå upp kl 12 varje dag. Fast ja skulle vilja. Tänkte sova ut imorgon för i helgen så ska ja ut igenom dörren kl 8..:( men ack vad ja längtar dit!

Det ska bli så kul och höra vad dom tycker om henne! Vi i uppfödningen älskar henne! Finast i världen. <3 Lill stumpen blev 4 månader igår!!!<3 Tur att ja träffar henne snart!!:)<3.

Men nu ska ja träffa sömnmannen på dejten ja drar på nu;)


.

Tar o fortsätter med det ja började med, att skriva klart.


O så dessa jävla rubriker...

Ja orkar inte med dessa rubriker. Så jobbiga!


Nu ska ja se vidare på kalla fakta, så galet!! ;O

nej! Dags att ta reda på some shit här hemma då.

Nu måste ja ta o börja fixa här hemma... vill inte!!! men måste...

Nu ska ja ta o stätta på Fest hos mange ;P Galna grabbar :P



Längtar ni?

MangeMakers <3

Home home.

Är hemma nu och ska snart äta. mumsigt! Fixat lite o ligger o slappar, som vanligt ;) meningen är att ja ska försöka göra nån nytta ikväll. Antingen rensa kläder eller pyssla eller städa?:) ska sy mina tights också. Råkade spräkka dom :s


Sämsta mässan någonsin...

Det var så sjukt dåligt med utställare.... Men nu är vi på väg därifrån! På väg mot skäris för lite kollande :)


På bussen

Sitter just nu på bussen igen :) Törstig o trött... Är på väg för att möta Järngänget:) är framme vid 11 som ja skulle.

Köpte en tröjja, en earcuf, o en macka för ja ville inte ha frukost när ja vaknade så då tog en macka o juice i centrum :) Smarigt!

Kameran fick inte följa med idag, den va trött o ville sova vidare ;) eller jag orkade inte släpa på den.

Hörlurarna till mobilen är borta.... Misstänker att dom ligger kvar i skåpet 40 mil norrut. :( går inte så bra att lyssna på WiMP i bussen då..:( Men ja tror ja överlever en 30 minuters bussresa :)

Nu ska ja fixa lite pics tills nån dag ;)


God morgon!

Sitter på bussen på väg mot centrum o ska kolla lite i en 30 minuter. Sen aka ja möta mamma o Linda för att dra på Skolforum,

Ha de chill :)


Problem...?

Va har hänt med mig? Ja bloggar ju rätt mycket?!?!? Helt weird!?:j

Har iaf gjort allt ja tänkte göra ikväll:) slappat :) till och med tittat på tv, och de gör ja nu med :D Äntligen hemma är de repris på just nu:p
Nej nu ska ja ta o ställa klockan tills imorgon :)

Godnatt!!


WiMP<3

Jag bara ÄLSKAR WiMP <3 Har det som huvudbokmärke tillochmed :D vi hörs!


15 minuter

Haha, 15 minuters väntetid på Telenors kundtjänst. Ska aktivera WiMP åt mig :D as Najs;) Hoppas de går :DDDD

Och så ska vi ändra lite saker så det blir billigare ;))) hehe :)
WiMP är typ spotify fast like annorlunda :) Musik nörd som ja är! :D
nu ska ja ladda in den appen snart :DDD


Less...

Vill bara sova!


Om road home.

På väg hem nu.
När ja är hemma så ska ja, decka i soffan med mobilen. Duscha & tvätta håret. Lägga mig med datan i knät. Försöka starta en tvättmaskin med vitt i. Ta o slappa totalt. O sova.


Ipredict.


Vill hem nu!!!

Åhh! Värst va mammor kan vara sega... :p
Vill hem i lägga mig med datan i knät o bara slappa... Eller om ja tar o pysslar något :) men när ja kommer hem så deckar ja i sängen med mobilen. Totalt död i kroppen o knoppen.

Imorgon så drar mamma tidigt o ja tar sovmorgon o sen drar ja ner i centrum o kollar i affärer, ska även kolla efter en stickad tröjja! Snodde mammas enorma idag :)
Men nu ska ja be mamma rappa på hår:)

Hörs och syns!


Resturang :))

Sitter just nu på Restaurang med Linda, & Mamma :) Mums!! Maten kommer om en bra stund, beställde alldeles nyss! Åhh, Vad gott:)


O så väntar man igen...

Hi!

Sitter och väntar på tunnelbanan. Fy fan vad det blåser kallt och 5 minuter är det tills den kommer...

Tänker ta o fixa lite när ja kommer fram.

Men vi hörs.


Fy blajjan

IKEAs Lingondricka smakar nå in i helvete illa...

Står o väntar på bussen nu i kungens kurva.:) Vi hörs kanske något mer senare :) pöss!


IKEA

Står just nu i kassan på IKEA o väntar på att få betala. Ont i huvudet o varmt som bara den. Små shoppat lite o ska snart åka o pyssla :D me love!!!


Sleep time.

Ligger i sängen under täcket o är på väg o ska sova. Riktigt härligt ;) Ska dra ner till centrum imorgon bitti/ förmiddag tänkte ja i kolla runt i lite affärer o fixa lite o så :) Mamma ska till Ikea o byta lite saker... Orkar inte med de imorgon. Men ja ska iaf sova nu, för de orkar ja:)


Pics.

Bilder från en app från iphone. Fina o Sanna bilder.


Dagens ipredict.

Nu är appen igång igen ;)