Fotojobb!

Imorgon är det torsdag och jag ska upp sjukt tidigt och arbeta, jag ska nämligen fota 3 st små barn i Haninge, alltså en timmers buss härifrån! Ska bli spännande :)

Imorgon så kommer det komma upp betydligt mer intressant inlägg ;)


Bästa!

Blandad dag, haft de bäst med Patrik idag, grillat och så :) Har beställt glasögon och även solglasögon! Har även fiskat och suttit och grinat inför 100 personer....... Jag orkar inte. Helvete!!!



Hörs nån dag.. Kanske imorgon? Inte på humör för nå bra inlägg idag. Helvete!


Har ni spelat basket mot brandmän?

Det har jag!! 2 gånger tillomed, dock bara vinst en gång :) Hade avslutning på jobbet idag och då hade vi en basket turnering där det lag jag var i bestod av 2 tjejer och 2 killar vann alla matcher i gruppspelet. Alla andra lag utom brandmännen var bara 4 st killar i varje lag, brandmännen hade en tjej :) Kom till semifinal. :) Brandmännen knep silver platsen och utsedde fair-play priset, alltså den som spelat schysstast, och det var jag och Adele!

Jag har haft 3 underbart roliga veckor fyllda med skratt, blod, ilska och nya vänner :)


Nu checkar jag ut för idag :)


Spontan man är!!!

Idag har jag både färgat håret och klippt mig hos frisören.. Inte ett dugg planerat! Något annat som inte heller var planerat var dagens målarfärgskrig på jobbet..:) När jag gick ifrån jobbet såg jag ut som en clown med målarfärg i hela ansiktet och så mycket målarfärg i håret så det vart att åka till frisören och fixa det! Så nu sitter jag här hemma med nyklippt och nyfärgat hår! Imorgon är jag korthårig, brunett, fattig, arbetslös men jävligt lycklig!! :)

Så idag har jag alltså för första gången i mitt liv klippt av mig håret spontant, haft målarfärgskrig, köpt en högtalare med en smilie på, ätit en hel pizza och gjort sönder mina glasögon :) Jag kan de där vettu! ;)

Även fast jag vart hos frisören och handlat högtalare så har jag fyrsiffrigt på banken...:) Jag har samlat på mig nu! Kommer dock bli av med det mesta på lördag då jag ska betala mina nya glasögon och shoppa inför kvällen då grilla med min bästa vän! :)


Vatten lös..

Jag kan ju inte träna när jag inte kan duscha efter... Vi har nämligen inget vatten förrns inatt nån gång..:( Får dricka cola, och inte ens gå på toa.... Tur att jag duschade snabbt efter jobbet ;)


Motivation!!

Ikväll så ska jag ut och träna.. Det var evigheter sedan sist då jag lyckades stuka foten.. Men nu så kör vi, sista veckorna på lovet! :)


Opps!

Snodde Fredrikas blogg ikväll så ni kan gå in och läsa där ;) www.fredrikalundahl.blogg.se


Dag 30 - En låt jag gillar

Allra sista inlägget i denna lista? Har den vart bra/dålig? :)
 
 
Det finns många låtar jag tycker mycket om, bland annat denna! :)
 
 

Dag 29 - Hur min kontakt till familjen är

Jag har väldigt bra kontakt med min familj, och det är jag väldigt glad över! :)
 
Har dock ingen bild på mamma och jag i denna data.. :/
 
 
 
 

Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit

Åh.. jag har så många sådana.. <3
 
 

Bengal har rymt, och jag ska vara barnvakt!

Var ute på en promenad med min lilla kisse katt då hon fick för sig att rymma ur selen och sticka iväg.. Fick tag i henne ganska snart därefter men fick rejält med panik! :D Ikväll så ska jag vara barnvakt åt Melvin då hans föräldrar ska iväg på bio och äta middag ute :) Ska bli kul faktiskt, har lite saker att underhålla mig med om han somnar:P


Vårdcentralen nästa..

I onsdags så var jag med om något av de värsta på länge i smärtväg! Jag blev stucken av en geting i lillfingret.. AJ! De svullnade upp men det var inte någon fara trodde jag... Men nu 3 dagar senare nästan så har halva handen svullnat upp och den gör väldigt ont.... Ser knappt mina knogar längre... :( Så imorgon måste jag kolla upp det och så..:/


Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende

MIN NÄSA!! Jag verkligen hatar den i vissa lägen......
 
 
 
 

Lycka! ;)

Har fått lite lycka av mamma då jag var på dåligt humör.. Hon känner mig verkligen! Tack!! Puss.


Dag 26 - Vem jag smsar när jag är nere

Det beror vad det handlar om och vem det har att göra med... Antingen Patrik, eller Sanna.. :) Underbart att prata ut med någon ibland.. :P Patrik vet så mycket om mig och är så himla förstående och sanna vet också en hel del och går att prata med om nästan allt :)
 
 

Dag 25 - Något jag är beroende av

Att vara social, i alla former. Sms, samtal, fb, allt verkligen! Har otroligt svårt att sitta själv vid ett bord eller göra något själv... :) Suger ganska rejällt egentligen :P
 
 
 

Har hittat ny kärlek!

Har hittat ny kärlek för öronen.. :)
Ni borde verkligen lyssna :)
ENVY - Am I Wrong - at youtube :)
 
 

Jobbar på jag...

Som alla andra dagar så blir jag drängt på jobbet idag... 
 
 
Så här såg mina kläder efter jobbet idag... Mina byxor var snäppet värre.... :)

Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför

Jag skulle vilja byta liv med nån kille som man känner för att få veta vad dom snackar om när man inte är i närheten eller med någon kändis och känna på lyxlivet ;)
 
 

Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om

Den till furuvik för några helger sedan med bästa vän.. :) Den vet ni ju redan om :)
 Bilderna kommer ifrån en kryssning 2011 :P
 
 Gömmer sig smått i bakrunden.. :)
 
 

Rest in paradise Cory Monteith <3

Hoppas du har det bra där uppe! Du är saknad <3
 
 

Dag 22 - Visa mitt favoritplagg

Åh det är min älskade bikini! <3
 
 
 
 

Så ledsen.

Dagens inlägg kommer bli flyttat tills imorgon bitti, men jag älskar er ändå! <3


Cp dag.

Den här dagen känns bara så jävla dålig.. Kan inte någon komma och dra ut mig ur huset och hitta på nått med mig?! Allmänt less efter nattens dåliga drömmar, vill inte gå in på detaljer men den va så sjukt dålig så jag vaknade med världens sämsta humör och det sitter fortfarande kvar.... Cp dröm.

Imorgon är det iaf jobb som väntar.. Antingen blir de sämst eller grymt... Vi får se :)

Igår var jag iaf och badade och solade med massa vänner ute på Ekerö, klarade mig utan bränna trodde jag... Var lite bränd på benen och ansiktet märkte jag på kvällen..:) Imorse så vaknade jag dock med världens bikini bränna på rumpan...:D Så himla sjukt...:)


Vi höra senare vänner :)


Dag 21 - Något som ändrat mig

Det finns mycket som har ändrat mig, på många olika sätt. Det finns nog inget speciellt som har ändrat mig utan det är nog ganska många faktorer tror jag.. Men mycket har ju att göra med vilken umgängeskrets man har och det har bland annat förändrat mig och oftast märker man det inte själv utan andra märker det och påpekar det.. :)
 
 

Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan

Åh jag har så oerhört många kompisar jag inte skulle klara mig utan, Såsom Patrik, Miriam, Fredrika, Malli, Marissa och jätte många andra! Det är otroligt att man kan bli så tajta som jag har blivit med många av mina vänner. Helt galet, och jag är så lycklig att ha dom i mitt liv för dom är världens bästa! <3 :)
 
 
 
 
 
 

Dag 19 - 3 favoriter

Mina bästa vänner kommer alltid vara favoriter, och självklart familjen också! De betyder så oerhört mycket för mig!
 
Men mina 3 favoriter är: 
1. Sena sommarkvällar med vänner :)
2. Ett riktigt hårt träningspass med en kompis!
3. Middagar med hela familjen samlad! <3
 
 

You can hate but never break me!

Nyss kommit hem efter en riktigt bra arbetsdag, målat dörrar, handlat färg i 2 h, rensat ogräs och målat en grill. Riktigt chill, har även testat på hur det känns att få dricka innanför tröjan.. Tack Patrik.. :) Får skylla mig själv ändå :P Det var ju inte så mycket så.. Ikväll så ska jag ta det lugnt, som alla andra kvällar ;), och kanske ta en promenad och sedan sova typ.. Hemskt ointeressant liv jag lever just nu känner jag :) Det blir bättre ;)
 
Nu ska jag äta så vi hörs fina vänner och ovänner :)
 

Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna

Hmm.. Jag tycker nästan inte om någon storbloggare.. Några få som jag jag kollar in regelbundet.. Såsom viktorfrisk.com och några andra :) Jag vet inte varför jag inte läser andra stora bloggar, tycker nog inte att deras inlägg och så är så intressant.. 
 
 

Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan

Jag gick ut 9an med 230 poäng vilket är endast 2 st B men en himla massa C och D, endast 2 E så jag är väldigt nöjd! :) Nu kommer nån med 300 poäng tycka att det här är jätte dåligt, men jag har väldigt svårt att sitta still och svårt att koncentrera mig så jag har fått arbeta hårt för mina betyg! Nian är inte en enkel del i livet, tusentals prov och svåra nationella prov och många dryga lektioner som du tycker är onödiga, men du kommer att fatta när du får dina slutbetyg att det var värt att lyssna på lärarna och göra läxorna och att plugga hårt inför prov...
 
Så jag har skött mig helt okej i skolan tror jag :P
 
 
 
7 st sidor att plugga på om andra världskriget SÖG!
 

Mot jobbet!

Sitter på en buss med väldigt nånga morgontrötta personer, även jag är trött idag fast jag somnade vid 22 tiden igår.. Antar att jobbet sliter på krafterna första dagarna.. :) igår plockade vid skräp och idag så vet jag inte vad vi ska göra.. Blir säkert nått jätte bra..:) Hamnade med sjukt snälla människor så dessa 3 veckor lär gå ruskigt fort..:)

Helgen då, jag har verkligen inga planer alls inför helgen.. Kanske hitta på nått skoj med familjen eller med nån kompis.. Blir nog bra vilket som :)

Vad har ni för planer för helgen?


Dag 16 - Min favoritdag på året

Det är nog alla dagar man har roligt och så.. Men min allra favoritdag är lätt julafton eller skolavslutningen :) Därför att det är så mycket som händer då :P
 
 

Dags att tjänas stålar!

Helt okej!


Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka

 
Denna bild är ca 1 år gammal :P
 
 

Dag 14 - Något som gör mig glad

Mina underbara vänner och min fina familj! Jag har så underbart fina vänner så det är galet! 
 
 
 
 
 
 
 
Här är bara några utav alla fina vänner! <3
 
 
 

Lördags morgon.

Uppstigning kl 5.30 då jag just nu sitter på en buss mot Gävle, för att gå på zoo, åka karuseller, och eventuellt bada till och med :) Somnade riktigt sent även fast jag inte borde, men men...:P


Dag 14 - Mina favoritprogram/ serier

Så många serier jag har sett! *HOST*
 
Men mina allra favoriter är 90210 och The vampire diaries ;) Jag har för övrigt sett klart hela 90210 och väntar på säsong 5 på TVD ;) De är typ ett måste att ha sett dessa serier innan man dör! :D New girl är också riiiktigt bra!
 
Filmer då.. Hmm... LOL kommer alltid vara en favorit och har alltid vart det. The last song är också riktigt bra, där kan man dock fälla några tårar... Det finns verkligen många bra filmer! Några förslag? :)
 
 
 

Dag 13 - Vad jag vill med min framtid

Min framtid är ett helt oskrivet blad faktiskt. Att plugga 6 år till och sen skaffa sig ett bra jobb. ja men vad mer? 
 
Jag vill väll som de flesta, skaffa hus, familj, barn osv. Men just nu så vet jag inte så mycket om framtiden, gör nån ens det än? :S Så jag tar framtiden som den kommer :) 
 
 
 

Köper lycka!

Jag har gått och köpt mig lycka igen.... Kan snart börja med "dagens nya skor" varje dag... XD


Lycka!

Idag inviger jag mina nya skor! Ett par av dom, råkade köpa 3 par..;) Hihi.. ^^


Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa

Jag läser ju inte så många bloggar egentligen... :( Så har ni några bra tips på bloggar man kan läsa så kom med de :)
 
 

Dag 11 - Någonstans jag vill åka

Det finns vädigt många ställen jag vill åka till, extremt många! Utomlands vill väll alla men i sverige finns de också väldigt fina platser! :) Om jag skulle få åka utomlands i dagsläget så skulle jag nog vilja åka till cypern eller turkiet på semster med bad och sol men skulle väldigt gära åka till florida också ;) Om jag skulle på shopping semester så vill jag till new york :D
 
 
 
I Sverige vill jag jätte gärna åka till Göteborg, jag tycker de verkar vara en otroligt mysig stad! Har vart där 3 gånger, dock aldrig hunnit gått i stan och så :) Har vart där på liseberg för typ 8 år sedan, vart där på en mässa och vart där på en kattutställning :P 
 
 
(Parken Zoo)
 
 
Jag och mina fina vänner håller även på att planerar en kryssning till hösten/ vintern till Finland! Ska bli väldigt kul att få åka iväg några dagar :)
 
 
 
 
Detta är jag ( nähe??) under en resa till finland för 2 sommrar sedan :)
 
 
 

JAG HAR VART PÅ VÄRLDENS BÄSTA KONSERT!!!

 
Torsdag den 27 juni så åkte jag båt ut till Gröna Lund för att at upp miott Grönankort och gå nin och sitta och vänta på asfalten i 1,5 h för att få se THE SCRIPT!!! När dom väl började spela så var det så underbart så man fick knotterhud.. ^^ Det spelades i 1,5 h men kändes som 10 minutrer för det var så underbart! <3
 
http://www.youtube.com/watch?v=cPO0RsaUctk   Detta var en del utav konserten, hittade på youtube :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=DDJk_co2dZ0  We cry, vem har inte hört den låten?! :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=5R8JRODneOQ Den som inte har hört den här kan ju spola tbx ett halvår och börja leva då!
Detta var de bästa jag vart med om i musikväg! Jag hade ingen röst när jag kom hem, ont som fan i fötterna och dagen efter cp träningsvärk i vänster armen.. XD Pga allt filmande och fotande med mobilen ;)
 
 

Dag 10 - 5 saker andra inte vet om dig

Oj, det här blir skoj! ;)
 
 
1. Jag är helt sjuk på att kolla efter nya springskor nu när jag snart ska köpa nya! :D
2. Jag älskar att köpa inredning och drömmer om hur jag ska göra om här hemma ^^
3. Jag älskar att laga mat och bjuda andra :)
4. Jag har 40 2/3 i skor :S :)
5. Jag längtar tills studenten, nå helt galet! :)
 
Detta var när vi sprayade lakan till vårt flak nu på skolavslutningen :)