Feeling worse.

Hej!

Trött osv. Men ändå så skriver ja lite från mobilen. Ligger under täcket och svettas typ ihjäl eftersom ja inte kan ha shorts utan långa pyjamas byxor vilket ja hatar eftersom ja inte får riva sönder sårskorporna på knät. Men ja tror ja byter ändå. Dör liksom här.

Igår så åkte ja in till stan efter skolan och köpte presenter till Evelina. 2 rosa skålar och en ansiktsmask. Sen åkte ja hem och åt lite och sen upp till Evelina! Hon öppnade presenterna och vi fixade klart tårtan m.m tårtan vart som en mini bröllopstårta! Jätte gott! Sen åkte vi till träningen och hon tränade och ja tittade på. Åkte hem och sov..

Nu så va de skola idag också. Åkte till sjukgymnasten vid 10.30 och hon kollade och vi tog bort plåstret. Skönt att slippa de men de va ganska ovant faktiskt! Sen tbx till skolan och gå klart dagen för att sen gå hem och plugga HK... Pluggade och så sa pappa att tiger kommer flytta hem igen :/ blandade känslor... Men ja fortsatte och pluggade och de kändes bra att ha lite av den gjort ändå. Ska plugga mer imorgon efter konfan och bandet.

Vi får se hur allt blir i helgen. Osäkert där än! Hoppas de blir bra isf!

Men nu ska ja sova och byta pyjamas byxor ;P




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback