Skillnaden mellan Converse och "fake Converse"

Converse eller billiga "fake converse" /tygskor? Vad föredrar ni?

Själv föredrar jag fake, man kan ha 7 par olika till priset av ett par riktiga. Man hittar ett par fake för ca 100 kr idag i vanliga butiker och ett par äkta kostar runt 700 i en vanlig skobutik. Det känns jätte onödigt att lägga så mycket pengar på något man kan köpa för 100 kr istället. Det som kostar på dom är klisterlappen på insidan av foten. Antar at alla vet vilken ja snackar om, den kan man lätt va utan, snyggare utan dessutom. På fake finns det ofta en dragkedja som underlättar när man ska ta på dig dom och man behöver inte knyta om dom varje gång. Så mycket härligare!!




 är man coolare medäkta? Är man bättre med äkta? Uplevs man rikare med äkta? Är det bättre med äkta? Eller gör man som alla andra och blir påverkad av grupptrycket? Är det snyggare med äkta? Upplevs man bättre med äkta?

 

Ett par "fake" är mer prisvärt, håller oftast liiite sämre kanske men man hinner köpa 2 par till ca 200 kr och slita ut dom under samma tid som ett par äkta för 700 kr.

Är man sämra om man har fake? Är man fulare om man har fake? Upplevs man fattigare om man har fake? Blir man retad om man har fake?

Varför ska man ha äkta? Jag tror att många har äkta är för att dom vill vara som alla andra opch inte våga sticka ut. Samma sak med modet tror jag... Därav Kronan på dom äkta conversen.

Bilder från google.
Det här är min åsikt så ta inte illa upp.



:love:

:thumbup:

:-d

Vad fin bloggen har blivit nu! :)

2012-06-06 | 21:53:30

True

Snygg design!

2012-06-06 | 22:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback